Hát,én talán még embert ennyire nem láttam elfáradni,mint most Kareszt..
a 9-10. menetben nagyon megverték,a 11.-edikben pedig belegondolni is rossz,mi lett volna,ha kiáll az a semmitmondó,kábult tekintetű Balzsay,aki alig bírt felállni a ringsarokból..
Nem tudom innen van-e visszaút,az eddigi tapasztalatok alapján(Kokó,Kótai meg a többiek..)nem nagyon..
Pedig nem egy rossz bunyós Karesz,benne láttam eddig a legtöbbet,kár lenne,ha egy rossz felkészülés(?) eredményezte vereség megtörné a karrierjét..
egy kis kiegészítés;
Általánosságban én azt mondom,ennél a német szervezetnél egyszerűen képtelenség jó bokszolóvá válni,öveket lehet szerezni,meg le lehet verni a teljesen 'noname' ellenfeleket,ahogy Erdei is teszi,de igazán nagy,híres bokszoló csak Amerikában lehet az ember.
De egyébként a magyarokban talán nincs is meg az a mentalitás,amivel manapság el lehet adni a meccseket. Zsolti soha nem fogja azt nyilatkozni,hogy letépi valamelyik Klicsko fejét,vagy hasonló..
És sajnos,vagy nem sajnos,most ez kell.
Erdeire Mo.-n kívül a kutya nem kíváncsi.
És azért néha fel kellene emelni a hangját Zsoltinak is,hogy bohóc ellenfeleket kap,meg hogy egy csajszit elé rangsorolnak egy gálán meg hasonlók..
Vagy Karesz-nek,mikor volt az a szuperliga ötlet,vagy mi,őt meg csont nélkül kihagyták a bugiból..
Halk szavú,nyámnyila hozzáállással semmire nem fognak menni a versenyzőink a profi világban..
Ez megint ilyen 'magyar betegség',egy olyan dolog,amin nem tudunk változtatni,ezáltal pedig esélyünk nincs beleszólni a 'nagyok' dolgaiba.
Mikor lesz végre valahol egy tökös versenyzőnk,akire büszkék lehetünk