Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.31. 12:06:08

Ma kezdetét veszi az év utolsó Grand Slam tornája, a US Open :wink:
A leghangosabb, a legszinesebb Grand Slam a New York-i viadal.

Néhány mecs az első fordulóból:

Roger Federer-Devin Britton
Novak Djokovic -Ivan Ljubicic
Bjorn Phau-Andy Roddick
Richard Gasquet-Rafael Nadal :roll: :cry:
Juan Martin Del Potro -Juan Monaco
Ernests Gulbis-Andy Murray

Nadalnak és Djokovicnak elég nehéz dolguk lesz. Két volt Top 10 játékossal kezdenek. :wink:

Jó kis mecsek vannak már az első fordulóban. :wink:

VAMOS RAFA!!!!!!!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2009.08.31. 09:34:39

VALE visszaadott egyet Lorenzonak :cry:
Most a Doki hibázott,így ölébe hullt a csapattársnak a győzelem.Ez a VB kettejük párharca,kimagaslanak a mezőnyből.25 pont a különbség,ami masszív,de kétségtelenül illékony.Valentino remélhetőleg nem ront többször,ahogy Jorge sem,ezzel biztosítják továbbra is a kőkemény,test-test elleni küzdelmeiket.
Talma igen halovány volt ezen a futamon,egy picit mintha megtorpant volna a fejlődése.Az tuti,h gyengus a motor alatta,de ez jövőre sem fog sztem sokat változni,így neki kell majd vmi klasszis teljesítményt produkálnia,h minél előrébb kerüljön.Eddig ebből nem sok látszik,de idén nem is számítottam sokra tőle.De azért ennél egy kicsit többre...Majd kialakul,mennyire tud összebarátkozni a motorral a jövőben.
Dovi 4. helyének naon örülök,legalább vmi sikerélmény.

A következő futam már most hétvégén lesz,San MArinoban.Több sikert kívánok a kedvenceimnek.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.31. 08:26:21

Vki figyelemmel követte a budapesti It is showtime gálát? Nyugodtan mondhatom, h Magyarországon az eddigi legnagyobb küzdősport gála volt. Karacs Attila győzött Bregy ellen. Még mindig csak huszonhat éves, még sokra viheti.
socio66

2009.08.30. 22:08:00

Végre már,hogy a Doktor is hibázott! :)
Kellett ez az izgalmak szempontjából is,bár ez a 25 pont még mindig nem kevés,de már 'belátható távolság'. :)
Talma miatt én személy szerint most már kicsit csalódott vagyok, egyértelmű,hogy idén már nem tud előre lépni,ez a motor rendkívül gyenge ebbe a mezőnybe.
Azért reméljük a legjobbakat,leginkább jövőre.
miihii
KHAL

2009.08.30. 21:04:08

Feledékenyek figyelmébe:
Megy a motoGP futama az m1-en ,Indianapolisból!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.08.29. 01:33:25

Ahogyan Bolt a négyszer száz befutóján kinevetett Wallace Spearmon-ra, az amerikaiak befutójára az nagyon "komoly" volt!
Ez az ember Chaplin a sportpályán!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Krojf

2009.08.29. 01:16:59

ozsimiki írta:Én is most lesem Komám :wink: :) bár egy részét láttam már nap közben, a világrekordot viszont nem, most sikerült.

Ma majd kibeszéljük ezt is :)
Aláírásom?
K.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.29. 01:11:49

Én is most lesem Komám :wink: :) bár egy részét láttam már nap közben, a világrekordot viszont nem, most sikerült.

Ma majd kibeszéljük ezt is :)

szerk: Bolt váltó versenyét most láttam, elképesztő szoros volt, de elég nagy hátrányt kellett behozzon 4.futóként az amerikaiakkal szemben, behozta,és még vigyorgott a cél fotónál, úgy,h ezúttal centikkel nyert :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2009.08.29. 01:31:31-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Krojf

2009.08.29. 01:10:11

ozsimiki írta:Isinbajeva kicsit "reagált" a vébés kudarcra:

Zürich, elsőre átvitte az 5méter 6centit, ami világcsúcs 8)

Blanka Vlasics is nyert :)

Bolt is 9.81el, szoros volt ezúttal Asafaval,de a végén megint kocogott egyet :lol:
Már éppen mondani akartam, Ozsi komám!
Most láttam Őket az ismétlésen.
Nem rossz péntek!
K.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.29. 01:07:29

Isinbajeva kicsit "reagált" a vébés kudarcra:

Zürich, elsőre átvitte az 5méter 6centit, ami világcsúcs 8)

Blanka Vlasics is nyert :)

Bolt is 9.81el, szoros volt ezúttal Asafaval,de a végén megint kocogott egyet :lol:
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.28. 09:32:02

http://www.nemzetisport.hu/tenisz/feder ... t-1851931/

Federer-Nadal derby csak a döntőben jöhet össze. :wink:
Federer ágán van Djokovic, Nadal ágán pedig Murray.

Csak a döntőben kerülhetnek össze, de nem látok sajnoks sok esélyt, h létre jöjjön ez a döntő.
Rafa még nincs olyan formában, ha eljut az elödöntőig én már elégedett leszek.

Federer olyan formában van, mint 2-3 éve, nagyon nehezen tudom elképzelni, h valaki megverje.

Nadal még túl kevés, túl sok neki az a játék amit a világ eleje játszik.
Djokovicnak megvan a ''keze'', de fejben nem elég erős és a teljesitménye nagyon hullámzó.
Murray, ő lehet az aki a legnagyobb eséllyel indulna jelenleg a svájci ellen, de ő szerintem még nincs felkészülve az első Grand Slam győzelmére.
Del Potro, Roddick ők még okozhatnak meglepetést. Az argentinnek fekszik a keménypálya. Roddick pedig otthon játszik, ez mindig plusz erőt viszont plusz nyomást is jelent.

Jó kis mecsek lesznek az idei US Opennen is :wink:

VAMOS RAFA!!!!!!!
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.27. 16:10:53

miihii írta:http://www.motogphirek.hu/hirek/1815

Lorenzo aláírt a jövő évre is,így marad ROSSI csapattársa...
Jól döntött Jorge. Jelenleg a legjobb csapat tagja, hiba lett volna más csapatba igazolnia.
Itt van jelenleg a legnagyobb esélye, h a Doktort megszoritsa, de csak MEGSZORITSA, mert Vale verhetetlen. :wink: 8)
socio66

2009.08.27. 16:04:02

miihii írta:http://www.motogphirek.hu/hirek/1815

Jó döntés,de azért megnéztem volna mit kezd a vörös paripával. :)
Így viszont jövőre is biztosan kapunk még jónéhány Jorge-Vale meccset.
8)
miihii
KHAL

2009.08.27. 15:10:52

http://www.motogphirek.hu/hirek/1815

kanty
Llegenda del Barça

2009.08.25. 18:37:32

Krojf írta: Csak Usain le ne bukjon a doppingellenőrzésen, mert akkor hiába minden!
K.
Szerintem szinte bisztos, h nem doppingol. Nem tudom, elhinni, h van olyan dopping amihez a jamajikaiak hozzájutnak és az amerikaiak nem.

Az ő eredményeit tudományosan lehet magyarázni. Magas eddig azt hitték hátrány, de kideült, h hatalmas előny. A futását nézve lehet látni, h felesleges mozdulatot nem tesz, Az izomzata sem annyira kötött ezért kesőbben savasodik.

Mondandód első részével abszolút egyetértek. Szüksége van a sportnak az ilyen személyiségekre.
:wink:
Krojf

2009.08.25. 18:20:06

kanty írta:http://sportgeza.hu/sport/2009/08/25/us ... a_legjobb/

Usain ''barátunk'' nem csak ay atlétika pályán teljesit jól, hanem az éjszakában is megállja a helyét. :wink:

Szabó Gábor hatalmas igazságot mondott: Ezt az embert nem lehet nem szeretni :wink:
Bolt kapocs lehet a hozzá hasonlóan laza, de kissé mozgásszegény, léha életmódot folytató fiatalok és a sport között.
Remélem Usain példája ragadós lesz és egyre több kallódó fiatal kezd sportolni és jut az élete egy kedvezőbb helyzetbe.
Csak Usain le ne bukjon a doppingellenőrzésen, mert akkor hiába minden!
K.
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.25. 16:57:24

http://sportgeza.hu/sport/2009/08/25/us ... a_legjobb/

Usain ''barátunk'' nem csak ay atlétika pályán teljesit jól, hanem az éjszakában is megállja a helyét. :wink:

Szabó Gábor hatalmas igazságot mondott: Ezt az embert nem lehet nem szeretni :wink:
Primitive
Entrenador del Barça

2009.08.23. 20:25:48

kanty írta:Federer-Djokovic 6-1 7-5

Elég sima volt :cry: Federer verhetetlen volt legalábbis ezen a tornán.

Djoko pedig rosszul játszott. Ennyi hibával nem lehet megverni Federert. :cry:
Ennyi hibával még egy top20as játékost se vert volna meg :wink: Tüske a szivembe, hogy kikapott Nole, de tippmixen meg Fecó győzelmet vágtam meg.

Federer nagy formában van, eszméletlen miket üt meg bréklabdákra. Amúgy egy baromi élvezhető meccs volt, sok szép ponttal.. Parádés volt szerintem :)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.23. 20:12:01

Federer-Djokovic 6-1 7-5

Elég sima volt :cry: Federer verhetetlen volt legalábbis ezen a tornán.

Djoko pedig rosszul játszott. Ennyi hibával nem lehet megverni Federert. :cry:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.23. 12:56:19

Gergovel egyetértek.:

nem a nyomás volt itt a gond, sokáig jobb is volt, aztán egyszerűen ELFÁRADT. hogy készült fel? mert így nem lehet a továbbiakban. Koko esete teljesen más, ott azért "fáradt" el,mert az arcától nem látott már,aztán ennek következtében az öklösöktől sem. Simán verte volna az Argentint. de ez egy régi fájó dolog már.

szóval Karcsi felkészülésében van csak a hiba, így egy világbajnoknak nem szabad elfogynia, ha meg igen,akkor meg is érdemli,h nem ő az már a továbbiakban. Óirási edzője van,de vmit most benézett ő is. Remélem sikerül azért a jövőben visszahódítania.

Atlétika:

hát igen, világcsúcs nem lett,de két váltásuk is elég gyatra volt, ahhoz képest ismét nagyon jó idő. azért így belegondolva amit a komment is mondott:

"nem lehet egyszerű Asafanak felkészülni a váltásra, azt látva,h Bolt 1másodperc alatt 12métert tesz meg" :D :shock: leírva is megdöbbentő,pedig sima matek,de akkor is. de nem is ők rontották el a váltást még, hanem a 2. és 3.futó szerintem.

Tenisz:

igen, Rafa MÉG! kevés ahhoz a szinthez amit a legeleje játszik, főleg sebességben. pedig pl Mathiu ellen már olyan extra ütéseket is ütött mint sérülése előtt. de ahogy egyre többet játszik, visszatér a sebessége is.
Federer győzelme meglepett, megnézzük a másik mumus ellen, aki szintén többször legyőzte idén már őt, akárcsak ugye Murray,akit most azért elvert.

:D :shock:
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.08.23. 11:25:32

Az az igazság hogy most az ellenfél teljesen felőrölte és minden téren fölé nőtt!Nem akarom Kareszt leírni,de most mutathatja meg mekkora ökölvívó is valójában!Már az Inkin elleni meccse sem volt a legtisztább győzelem ezt meg ugye egyértelműen elvesztette!Az szép és jó hogy mennyit kiütött meg mekkora ütőereje van,de hát kiket is ütött ki?A pofozógépeket akiket ezért fizetnek,hogy felhozzanak egy ilyen kvalitású ökölvívót!De úgy látszik ha az ellenfél egy kicsit is jobb ezeknél az már nagyon necces!Nem kérdőjelezem meg Karesz tehetségét, de nem biztos, hogy befuthat egy Koko vagy Madár karriert az universumnál!Most a hátterét sem kívánom fírtatni viszont én láttam amatőr meccseit is és ott is volt egy mumusa akivel szinte minden komolyabb versenyen összetalálkozott és sokszor ott sem volt egyértelmű az Ő győzelme,de valahogy azért a végén mindig Ő jött ki győztesen a szorítóból...Talán ez most visszaüt egy kicsit!

Szerk.:Ha már Bedák!igen látványosan harcolt mind a kettő!De azért azok az ellenfelek hát...!kíváncsi vagyok milyen karriert futhatnak be!És nagyon várom már, hogy tényleg egy komoly ellenfél ellen bizonyítsanak mert az ilyen bohócok elleni győzelmekből nem sok mindent lehet levonni!Egy edzésen lehet jobban megszenvednek,egy kesztyűzés során mint tegnap!Láthatjuk,hogy Balzsay is pöröjöklű volt egészen tegnapig amikor nem macskajancsi ellen szállt ringbe!
Kép
socio66

2009.08.23. 11:10:32

Hát,én talán még embert ennyire nem láttam elfáradni,mint most Kareszt..
a 9-10. menetben nagyon megverték,a 11.-edikben pedig belegondolni is rossz,mi lett volna,ha kiáll az a semmitmondó,kábult tekintetű Balzsay,aki alig bírt felállni a ringsarokból.. :roll:
Nem tudom innen van-e visszaút,az eddigi tapasztalatok alapján(Kokó,Kótai meg a többiek..)nem nagyon..
Pedig nem egy rossz bunyós Karesz,benne láttam eddig a legtöbbet,kár lenne,ha egy rossz felkészülés(?) eredményezte vereség megtörné a karrierjét..
egy kis kiegészítés;
Általánosságban én azt mondom,ennél a német szervezetnél egyszerűen képtelenség jó bokszolóvá válni,öveket lehet szerezni,meg le lehet verni a teljesen 'noname' ellenfeleket,ahogy Erdei is teszi,de igazán nagy,híres bokszoló csak Amerikában lehet az ember.
De egyébként a magyarokban talán nincs is meg az a mentalitás,amivel manapság el lehet adni a meccseket. Zsolti soha nem fogja azt nyilatkozni,hogy letépi valamelyik Klicsko fejét,vagy hasonló..
És sajnos,vagy nem sajnos,most ez kell.
Erdeire Mo.-n kívül a kutya nem kíváncsi.
És azért néha fel kellene emelni a hangját Zsoltinak is,hogy bohóc ellenfeleket kap,meg hogy egy csajszit elé rangsorolnak egy gálán meg hasonlók..
Vagy Karesz-nek,mikor volt az a szuperliga ötlet,vagy mi,őt meg csont nélkül kihagyták a bugiból..
Halk szavú,nyámnyila hozzáállással semmire nem fognak menni a versenyzőink a profi világban..
Ez megint ilyen 'magyar betegség',egy olyan dolog,amin nem tudunk változtatni,ezáltal pedig esélyünk nincs beleszólni a 'nagyok' dolgaiba.
Mikor lesz végre valahol egy tökös versenyzőnk,akire büszkék lehetünk :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2009.08.23. 11:30:19-kor.
bouba
Capitá del Barça

2009.08.23. 11:02:28

Ja , Balzsay-é sima volt ,alig tudott felállni...
ha esetleg visszamegy a német ráver kettőt aztán viszlát..
Amúgy Bedákot meg sem említitek ,simán kiütötte az ellenfelét és megvédte Európa bajnoki címét..
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.23. 09:52:41

Balzsayt nagyon sajnálom.Hatalmas verést kapott a végén :cry: Jól döntöttek, h nem engedték tovább a végén.Látszott rajta, h nem tiszta.Igy megmentette őt az edzői stáb egy súlyos K.O.-tól.

Stieglitz tűl erős volt. Én úgy éreztem, h fizikálisan teljesen felőrőlte a végére Kareszt.Talán nem kellett volna olyan kemény iramot diktálni az elején, de mikor 3500 magyar teli torokból ordit akkor ez nem olyan könnyű.

Szerintem ennek a mecsnek lesz egy visszavágója. Most el kell teljen egy kis időnek amig Karesz rendbe jön, főleg mentálisan. Nagyon sokat kiszokott venni egy veretlen búnyosból, ha elszenvedi az első vereségét.

Drukkolunk neked Karcsi, h visszaszerezd az övet.

MÁS:

Djokovic-Nadal 6-1 6-4 :cry: :cry:

Djokovic leűtötte a pályáról Rafat. Nekem olyan érzésem volt, h Rafanak túl gyors volt Djoko játéka. A Szerb szerváival sem tudott semmit kezdeni és önmagához képest sokat is hibázott.

Djokovic megérdemelten nyert. Ma este Federerrel játszik a döntőben.

Rafanak sok volt a kihagyás :? A US Openen, ha nyolcba esetleg négybe jutna és már elégedett lennék.

VAMOS RAFA!!!!
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.08.23. 00:55:09

Krojf írta:
fcbarca0827 írta:Hát ez kemény volt... :shock: Balzsay Károly kikapott és elvesztette a világbanoki övét... :(
Úgy néz ki hogy nem kell erőltetnünk a hazai gálákat, mert abból zakó
lesz!
Kokó után Karesz is megfőtt idehaza talán a megnövekedett nyomást
nem elbírva.
Hamburgban semmi probléma nem lett volna!
A hazai publikum megint torokszorító csalódással kell hogy hazatérjen
és megint várhatunk a sikerre hosszú éveket.
K.
Persze nyilván nem ez a legfontosabb most, de azért azt se feledjük ,hogy milyen üzletet bukott el ezzel együtt Balzsay, ha jól tudom akkor valami amerikai szerződés volt már ha megvédi az övét...
Válasz küldése