Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Guardiola
Capitá del Barça

2009.08.21. 15:14:02

miihii írta: Abban tökéletesen egyetértek,h mindannyiunknak szimpátia és unszimpátiátiól függetlenül egyöntetűen szurkolnunk kell Ibrának,mert ő minél jobb,a BARCA is annál jobb lesz.És ez a közös érdekünk...
Azt hiszem ez tökéletes végszó a többnapos vita lezárására :)
miihii
KHAL

2009.08.21. 13:21:42

jelwaz írta:...
Okés,értelek!
Ezt az apró félreértést ezáltal letisztáztuk,talán nincs tüske egyikünkben sem. :wink:

Abban tökéletesen egyetértek,h mindannyiunknak szimpátia és unszimpátiátiól függetlenül egyöntetűen szurkolnunk kell Ibrának,mert ő minél jobb,a BARCA is annál jobb lesz.És ez a közös érdekünk...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.08.21. 12:54:59

miihii írta:...
Miihii! Veled jól szót tudtam érteni az utóbbi időben, távol álljon tőlem, hogy célozgassak rád (vagy akárkire). A hozzászólásom, amelyre Toni is reagált, nem neked szólt, lehet, hogy konkrétabban kellet volna kifejtenem, de ez a reakció inkább egy kibukás volt arra, ami 1-2 hónapja megy itt az antiIbrásoktól. Én maximálisan igazat adok nekik abban, hogy utálják ha már most ajnározzák. Valóban, minek? De sokkal inkább normális reakciónak tartom, mint leoltani. Azzal nekem semmi bajom, hogy a meccsen mutatott hiányosságait leírják, ezt én is, sőt mindeki megteszi. Azért sem lehetett bajom a véleményeddel, mert nem láttam a meccset.

De mostmár ideje lenne, ha mindenki túl tenné magát az igazolási kálvárián, ugyanis a klub, a szurkolók és a csapat érdeke az, hogy Ibra beváljon, ezért jó lenne azokat a dolgokat keresni még, amik ezeket a jeleket mutatják.
miihii
KHAL

2009.08.21. 12:53:49

Ronaldinho&Barca írta: miihii, kezdetekben is csak egyet tudtam érteni veled, most sem teszek máshogy. Értem amit mondasz, illetve még 1-2 ember aki ezen véleményen van, hasonló gondolatok kavarognak bennem is, adjunk neki 4-5 meccset, addig hogy fejlődik, változik a játéka e 45 perc után. ;)
Köszi :wink:
Természetesen kap nemhogy 4-5,hanem azért bőven több meccset,mielőtt komolyabb értékelést adnék róla.Addig körvonalazódik,h mi a szerepköre,mennyire tud azonosulni a játékstílusunkkal és mennyire tud eredményes lenni...

A mezeladási statikra am tényleg kíváncsi lennék.Nem tudjátok,h hol lehet ennek esetleg utánanézni?Mert sztem igen szép számot mutathat Zlatan neve mellett. 8)
gergo9
Director del Fútbol

2009.08.21. 12:35:37

Nem hiszem hogy nagyon meg lehetne változtani Ibrát mind futómennyiségben mind letámadásban. Alakítani lehet de 180fokos fordulat nem lesz.
Viszont kutyát sem érdekli ha nem támad le de mégis megmarad az eredményességünk és játékunk minősége.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.08.21. 12:21:49

Azt hiszem, rendszeres fórumozók tudják, mennyire ellene voltam az Eto'o-Ibra cserének. Véleményem szerint a világ legjobb csatárát, a földkerekség legjobban idepasszoló támadóját cseréltük el Ibrahimovicsra. (Olvastam itt, azt hiszem Ozsimiki írása volt, hogy legalább 6-7 csatár tudta volna azt produkálbni itt, mint Samu. Ez meg nekem "bökte a szemem" enyhén szólva. 6-7 csatár...jahátpersze. :lol: )
Most mégis azt mondom, várjunk még az értékeléssel. Várjunk legalább 5-6 mérkőzést, mert egy gálameccsen, sérülés után, teljesen más stílusú csapat mezében eltöltött 45 perc alapján még nem formálnék komoly véleményt.
A hajtásról: Könnyen lehet, hogy egész egyszerűen csak arról van szó, hogy itt teljesen más futó-és mozgásmennyiséget várnak el tőle, mint az Interben. Ezt is meg kell szoknia még.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Talma
Jugador d'estrella

2009.08.21. 12:17:27

Én úgy vélem, hogy helyezkedésével nem volt annyi probléma, számtalanszor futott a védők mögé, az más kérdés, hogy egy Xavi szintű labdarúgó nem tudta Őt kiszolgálni.
chonggy
Capitá del Barça

2009.08.21. 11:53:21

Ronaldinho&Barca írta:Nah picit megemésztve az a 45 percet, kb. ezt vártam tőle. Első meccsén. telt ház előtt, teli nadrággal, amikor az összes szem azt figyelte mit csinál.. Hogy hétvégén hogyan játszik illetve majd a szezon során azt még senki se tudhatja. De abban biztos vagyok, hogy Pep elfogja magyarázni neki, mit vár tőle, több futás, helyezkedés és némi védőmunkát adott esetben, Titi is megtanult itt védekezni ő sem lesz kivétel. Persze, hogy többet vár az ember tőle, mivel nem aprópénzért igazolta le a vezetőség, illetve aki helyére igazolta. Várjuk ki, hogy teljesít majd 4-5 meccs után, de ez a 45 perce felejthető volt.

miihii, kezdetekben is csak egyet tudtam érteni veled, most sem teszek máshogy. Értem amit mondasz, illetve még 1-2 ember aki ezen véleményen van, hasonló gondolatok kavarognak bennem is, adjunk neki 4-5 meccset, addig hogy fejlődik, változik a játéka e 45 perc után. ;)

szeretem,ha valaki leírja gondolataimat.. :wink:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.08.21. 11:47:01

Nah picit megemésztve az a 45 percet, kb. ezt vártam tőle. Első meccsén. telt ház előtt, teli nadrággal, amikor az összes szem azt figyelte mit csinál.. Hogy hétvégén hogyan játszik illetve majd a szezon során azt még senki se tudhatja. De abban biztos vagyok, hogy Pep elfogja magyarázni neki, mit vár tőle, több futás, helyezkedés és némi védőmunkát adott esetben, Titi is megtanult itt védekezni ő sem lesz kivétel. Persze, hogy többet vár az ember tőle, mivel nem aprópénzért igazolta le a vezetőség, illetve aki helyére igazolta. Várjuk ki, hogy teljesít majd 4-5 meccs után, de ez a 45 perce felejthető volt.

miihii, kezdetekben is csak egyet tudtam érteni veled, most sem teszek máshogy. Értem amit mondasz, illetve még 1-2 ember aki ezen véleményen van, hasonló gondolatok kavarognak bennem is, adjunk neki 4-5 meccset, addig hogy fejlődik, változik a játéka e 45 perc után. ;)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
soadroli
Llegenda del Barça

2009.08.21. 11:45:20

BlauGranaGroc írta:Világ legjobb csatára...haha
vicc
Lehet ez a zseni lesz az aki leszokat sok sok év után a Barca meccsek nézéséről. Fizikai fájdalom volt végignézni amit művelt. Amíg néztem, kínomban több mozgást végeztem a fotelban, mint ő a pályán.
Gratulálok annak akinek ez tetszik és elégedett vele! Sérült kéz, első meccs, kevés felkészülés meg anyám kínja... szépen megy a szerecsenmosdatás.
A 4xmillión, a szezononkénti 30 gólos csatáron kívül még a stílusunkat is odadobtuk ezért a majomért. Na nem baj. A lényeg, hogy most már a Barcas divatok is megkapták a maguk cirkuszi mutatvánmyos bulvárfocistáját és végre betölthetik vele azt a hatalmas tátongó űrt amit Ronaldinho távozása hagyott bennük. A svéd ott kezdte ahol elődje abbahagyta, viszont soha az életbe még csak megközelíteni se fogja azt a szintet amivel a brazil nyitott.
Hát komám te jól szét vagy gyúrva :lol:
Te azért néha tudod hogy mit beszélsz :?:
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.21. 11:38:09

LOL...
ezennel megnyitom az új Henry-fórumot :D

Elképesztő, amit itt egy-két ember művel (akinek nem inge, ne vegye magára - de tényleg!).
Blaugranagroc: te beszélsz divat-szurkolásról, amikor képes lennél egy perc alatt nem-Barca drukker lenni? :D
Még mindig nem hiszem el, h Ibra a "hibás" azért, hogy 45mio-t adtunk érte... :) De azért teljes pénzügyi analfabétának kell lenni ahhoz, hogy mindig ezen lovagoljon valaki. Már önmagában az óriási mezeladások egy csomó pénzt visszahoztak... Ha 300.000 embernek lesz Ibra meze, az már önmagában 10mio euró (~35 euróval számoltam egy pólót). És akkor nem beszéltünk a Nike-ról, meg ezekről.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.21. 11:16:31

Miihii! aki akarja úgy is érti, mire gondoltál már először is, aki meg nem...hát nem

egy véleményen voltunk/vagyunk Zlatannal kapcsolatban, viszont mikor az én hsz-emre az volt vki válasza, h igazam van, adjuk el, onnantól számomra feleslegessé vált magyarázkodni, ha vki annyira ... (ide gondoljon mindenki, amit akar ;) ), h neki a kritikámból ez jött le, azt csak sajnálni tudom, mert olyan szintű elvakultságban szenved, h az már súlyos...

viszont téged becsüllek azért, mert megpróbáltad értelmesen elmagyarázni, mire is gondoltunk hárman (Te, Toni és én), csak sajnos úgy tűnik, néhány ember számára még a kisebb novella méretű írásod is kevés volt...

hogy ne legyen teljesen off:

ha hétvégén látom, h "meghal" a pályán, akkor én is el fogom ismerni...egy objektív szemlélet erről szól...
miihii
KHAL

2009.08.21. 11:06:41

Sziasztok!
Első körben szeretnék messzemenőkig elhatárolódni Blaugranagroc írásától!Ezt azért tartom fontosnak megjegyezni,mert a magam részéről is illette kritika Zlatant,de abszolút nem erről volt abban szó.Így kéretik a későbbiekben nem egy kalap alá venni az ő véleményével.Köszi. :wink:
Mivel páran név nélkül írtatok olyanokat,amiket akár rám is érthettek,így gyorsan még pár dolgot szeretnék tisztába tenni.
Egy félidő után megjegyeztem annyit,h keveset futott.Utána bizonygatnom kellett,h miért gondolom ezt.Aztán megint,meg megint,egyre mélyebben...Mivel elég sokat és hosszan írtam,ebből sokatoknak az jöhetett le,h egy életre leírtam őt meg azt állítom,h tönkre teszi a stílusunkat.(?)
Cáfolat:
Én csak ezt a 45 percet véleményeztem,a jövőképétől,Eto'otól függetlenül.Ha hétvégén játszik és jól játszik,gond nélkül fogom dícsérni is,anélkül,h egy parányi részben is segget csinálnék a számból.Márpedig ahogy elnézem már ezzel leszek támadva (jönnek,a na hol vannak ilyenkor a kritikusok..),mert sokan beleláttok mindenfélét.Nem kellene minket rögtön beskatulyázni,mert az első fellépése után meg mertük jegyezni,h nekünk keveset mutatott mozgásban.
A stílusunk pedig azért jött képbe,mert az egyik kollega nem igazán bírta megérteni,h miért éreztem így,tehát muszáj volt elmenni ebbe az irányba is,de hangsúlyozom,h ezzel továbbra sem azt mondom,h Z. tönkrevágja az egészet.Csak annyit mondtam,h miért kell sokat mozognia egy csatárnak nálunk és ha nem teszi,milyen hátrányunk származhat belőle.Ez nem ítélkezés volt,meg előre leírás,csak eszmefuttatás és tények.Mint ahogy az is tény,h Ibrának bőven lesz ideje beleszoknia a BARCA játékába és -huszadszor :roll: - nagyon bízom benne,h menni fog neki mielőbb.Ebbe beletartozik a több futás is,amiről szó volt a legelején.

AM ha már túlzások:
miért kell 60 másik hsz-szel magyarázkodni amiatt,mert azt az egyszerű dolgot jegyeztük meg,h SZÁMUNKRA FUTÁSBAN EZ KEVÉS VOLT.PONT.Azóta ezt kell magyarázni,de miért?Olyan nagy dolgot írtunk v mi?Nem lehet egy minimális kritikát sem írni rá,mert rögtön jön a savanyú az Eto'o-szőlő meg előre leírjuk,ítélkezünk?Sőt,nem vagyunk BARCA szurkolók????
Sztem túl van reagálva az egséz.De talán ennek bőven köze van ahhoz,h nehéz elfogadni egy bizonyos dolog észrevételezését?Ami ráadásul igaz?Csak mert többen írtak már rajtunk kívül is olyat -máshol is-,h tényleg elsőre kicsit kevés volt,de azért passzolt meg lőtt is kettőt...
Nincsenek támadva egyesével ezek a hsz-ek,csak a mieink.Miért?
Azért,mert mi csak annyit írtunk,h ez kevés volt és nem tettük hozzá,h majdnem szépet passzolt meg hú,gólhelyzetbe is került?Ugyanmár.Ha ezért rögtön meg leszünk bélyegezve -márpedig úgy tűnik,h igen- ,h leírtuk,meg belemagyaráztok oyat,ami le sem lett írva és még éreztetve sem lett,akkor tudom sajnálni,aki ezt teszi.

(Ha ezzel kapcsolatban bárkinek még magyarázatra lenne szüksége,v kíváncsi lenne,h mit miért és hogyan is gondoltam,PÜ-ben nyugodt szívvel megkereshet.)

Szerk.:
Akkor megérteném,h ennyire kapjuk a savat meg az értetlenkedő,magyarázatváró postokat,ha olyasmit írtam/írtunk volna,mint Groc.De nem történt meg,így talán fel kéne fogni,h semmi borzasztó nagy dolgot nem írtam,írtunk le,csak egy aprócska tényezőt jegyeztünk meg.Megjegyzem hányszor olvasahttuk már másik BARCA playáról egy-egy meccs után,h ez v az MOST nem volt elégséges tőle.Milliószor!És lett ilyen ámokfutás belőle?Általában nem (talán Titi és VV kivétel :wink: ).Most miért?Mert az első meccse?ÉS?Attól még nem igaz,amit írtunk?Lehet,h többeteknek elég volt ennyi,akkor ők vegyék úgy,mi meg így.Nem hinném,h napokig kellene magyarázni,h h mertünk ilyet beírni,h ez most kevés volt futásban. :roll: Kumma nehéz elfogadni úgy látom.

Zárszó:
Nem vagyok antiIbrás.Nem szeretem annyira,de ez változhat,főleg,mivel már a Blaugranát erősíti.Objektív próbálok lenni vele szemben is,ahogy mindenkivel.Ha hiányérzetem van,megjegyezem,ha jót csinál,azt is.Ennyi.Véleményezés.Ezért van a topic :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.08.21. 11:28:14-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2009.08.21. 11:02:00

Úristen, ez a gyerekes gőg. :lol: Végülis a Klub történetének egyik legfontosabb alakjait kérdőjelezitek meg ezzel. Bár nyílván itt csak Ti szeretitek a csapatot, Pep Txikivel és Laportával karöltve már Perez beépített embere, akik belülről fúrják a csapatot. Az első lépés már megvolt, Ibrát idehozták jó drágán.

Persze lehet kritikát megfogalmazni, de amikor valaki egész nyáron azt hangoztatja, hogy Eto'o után nincs élet, Ibra meg maga a nagybetűs gonosz, akkor egy közel hónapos kihagyás után, teljesen új bajnokságban, új csapatban, első, barátságos meccsén, 45 perc alatt... nekem speciel ezek a kritikák nem sokat jelentenek. Mert ha beveri a két helyzetét, akkor is 'de nem támadott le', ha letámad, de nem lő gólt... szóval aki akarja, az úgyis meg tudja találni valamiért.

Mellesleg jelwaz nagyon jól megmondta a frankót, legalábbis nálam is ez az alap. Ha már valaki magára ölti kedvenc csapatom mezét, akkor megadok neki annyit, hogy 0-ról indul, és nem nagyítom fel minden egyes hibáját, egy barátságos félideje után meg végképp nem.

A legnagyobb poén már csak az lenne, ha Pep utasítása lenne, hogy a svéd ne támadjon le. :D
westerngom
Entrenador del Barça

2009.08.21. 09:22:11

Monti írta: A csapat stilusat elsosorban nem Eto´o adta hanem Xavi,Ini,Yaya,Pique es persze Messi,abba a stilusba Eto´o passzolt,szerintem Ibra is fog.
khmm......Eto'o hamarabb volt és határozott meg bármit is mint Yaya, vagy Pique és azért talán nem a "tankszerű" mozgású védők játéka határozza meg a Barca stílusát, hanem ők igazodnak, idomulnak hozzá. Yaya mozgása és technikája mondjuk kimondottan kifinomult és technikás! :lol: és mondjuk ott van Alves vagy a jó öreg Syl is akik jó barátságot ápoltak a labdával.:lol:
Szóval az egy dolog, hogy képzett és technikás a védelmünk, de a Barca stílusát azt mindig is a középpálya és a támadó szekció fogja meghatározni.
noname
Llegenda del Barça

2009.08.21. 09:01:13

vicc
Lehet ez a zseni lesz az aki leszokat sok sok év után a Barca meccsek nézéséről. Fizikai fájdalom volt végignézni amit művelt. Amíg néztem, kínomban több mozgást végeztem a fotelban, mint ő a pályán.
Gratulálok annak akinek ez tetszik és elégedett vele! Sérült kéz, első meccs, kevés felkészülés meg anyám kínja... szépen megy a szerecsenmosdatás.
A 4xmillión, a szezononkénti 30 gólos csatáron kívül még a stílusunkat is odadobtuk ezért a majomért. Na nem baj. A lényeg, hogy most már a Barcas divatok is megkapták a maguk cirkuszi mutatvánmyos bulvárfocistáját és végre betölthetik vele azt a hatalmas tátongó űrt amit Ronaldinho távozása hagyott bennük. A svéd ott kezdte ahol elődje abbahagyta, viszont soha az életbe még csak megközelíteni se fogja azt a szintet amivel a brazil nyitott.
Szép volt, jó volt, de mostmár húzz el innen, vár a cselzi,real vagy MC vagy vmi hasoblóan szimpatikus csapat. Szurkolj azoknak!
A Fifa egy szégyen
westerngom
Entrenador del Barça

2009.08.21. 08:42:00

- hátsz....hanyatt esve én sem voltam attól a játéktól(?) amit mutatott Zlatan labdával és főként nélküle, DE! 1 mérkőzés alapján leírni talán nem szabadna! Az biztos, hogy ha nem volt közelében a labda, túl sokat nem tett, hogy megszerezze és szórakoztasson minket!
Nekem szembetűnő volt Pedrito és Jeffren, de eleve a többi fiatal munkája, hogy mennyire akartak bizonyítani és kapkodták magukat.
Az a tűz, küzdeni akarás amivel belevetették magukat a játékba lenyűgözött és abszolút nem volt bennem tüske irányukba a végeredményt illetően. (Gamper kupát értettem) Emlékszem, mikor Titi érkezett, magánéleti problémákkal, sérüléssel küzdött és nem ment neki a játék, DE! küzdött és meghalt a pályán, hogy bizonyítson...., pedig Ő sem volt kisebb sztár mint Zlatan.
Ellenben emlékszem olyan csatárunkra, aki meghalt a pályán, ha kellett, bizonyított, ha kellett, 31 gólt termelt ha kellett, MÉGIS MENNIE KELLETT!

1/2 év múlva értékeljük Zlatan-t, hagyjuk beilleszkedni, ennyit minden játékos megérdemel, arról nem is beszélve, hogy láttuk Kenyérke (Hleb) esetét........
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.21. 08:09:25

mindorokke_barca írta:
Lehet ez a zseni lesz az aki leszokat sok sok év után a Barca meccsek nézéséről.
Hát, srác, ilyen hozzáállással jobb is lenne, mert a hobby/divat drukkerekre semmi szükség. Csak a feszültséget keltik mindenhol.
Közel 30-an vannak a bő keretben és 1 ember miatt aki 4-5 évnél többet nem fog itt játszani, leszoksz a Barca meccsekről. =D>
Én is valahogy ezt gondolom. Bár, ha egy ember miatt nem nézel Barca meccset, nem divatdrukker vagy, akkor NEM vagy drukker. :wink:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
chonggy
Capitá del Barça

2009.08.21. 07:56:53

vicc

hát,büszke lehetsz magadra...
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.08.21. 07:51:46

Lehet ez a zseni lesz az aki leszokat sok sok év után a Barca meccsek nézéséről.
Hát, srác, ilyen hozzáállással jobb is lenne, mert a hobby/divat drukkerekre semmi szükség. Csak a feszültséget keltik mindenhol.
Közel 30-an vannak a bő keretben és 1 ember miatt, aki 4-5 évnél többet nem fog itt játszani, leszoksz a Barca meccsekről. =D>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2009.08.21. 08:13:21-kor.
pmartonka
Barça C

2009.08.21. 05:54:18

Én csak olvasni szoktam a fórumot, annyit azért hozzá tennék hogy Eto't elengedni nagy hiba volt, de nem volt más választás, Ibrarol meg egy meccs alapján aki véleményt mond az nem ért a focihoz. ennyi...
gergo9
Director del Fútbol

2009.08.21. 04:51:06

vicc
Pff ha egy ember miatt leszoksz a Barca-ról akkor igazából ilyen szurkolóra nincs is szükség..... Nézzél Inter meccseket akkor és leszoksz majd még a labdáról is :wink: :D
Guardiola
Capitá del Barça

2009.08.21. 03:48:31

Felesleges a vita, mindig vannak borúlátó és derűlátó emberek. Van aki a pozitívumot és van aki a negatívumot keresi, látja meg, mert arra fogékony. Persze ez így sarkított, de a mostani vitában ez elég erőteljesen előjön.

Zlatanról mindenkiben van már egy kialakított kép, és ennek a képnek szemüvegén keresztül vizsgálja a játékát, a többség így elfogult valamilyen irányba. Egymás meggyőzésére nem látok esélyt majd Zlatan fog mindenkit meggyőzni akár jó (reméljük), akár rossz játékával.
45 perc játékból csak azt a következtetést lehet levonni, hogy még nem 100%-os, ezt mindenki láthatta, nem mozgott még elég frissen. De ez nem jelenti azt, véleményem szerint, hogy kritikákat fogalmazzunk meg.
Mindennek megvan a maga ideje és a kritikáknak soha nem szezon előtt (ezt más esetekben pl. Pep leigazolása kapcsán már sokszor kifejtettük).

Tudom mindenki nagyon várta, hogy láthassa Ibra játékát, hogy hogyan illeszkedik be a csapatba és mindenki szeretné is azt, hogy minél jobban sikerüljön, de ettől még megvan a pozitív vagy negatív vélemény róla ami ilyenkor csap össze leginkább amikor nincs még kézzelfogható "bizonyítékunk".

Ha lehet ilyet, türelemre inteném a vitázó feleket, szívesen olvasom majd szezonértékelő hozzászólásaitokban amit Ibráról irtok (az már igazi vélemény lesz), de ami most folyik lassan csak személyeskedés aminek szerintem nincs helye a topicban.

u.i. megkérlek a hozzászólás nem Zlatanhoz kapcsolódó részeire ha valaki szeretne reagálni privátban tegye, hogy ne offoljuk még jobban szét a fórumot. Megértésetek köszönöm.
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.08.21. 02:43:51

torrestoni írta:...
AAA! Nem kéne üldözési mániádnak lennie, nem pécéztelek ki magamnak. Nem neked írtam, amit írtam, ráadásul abba is rosszat látsz.
1. Én sem megváltónak nem tekintem, sem a sátán szolgájának Zlatan Ibrahimovicot. Nem mutatott még semmit. Részemről nem ejtettem szót Eto'o-ról, ő az Internazionale játékosa, kit érdekel?

2. Ki állította, hogy Zlatan Ibrahimovic fontosabb, mint a Barca? Ezzel tudsz felbőszíteni, hogy más szavakat adsz a számba. Pont azt a hozzáállást képviselem, mint te. De a Barca drukker nem fúrja a saját játékosát, amíg még nem lehet róla biztosat mondani. Ennek mi értelme? Nem is kell orgazmust kapni tőle, de Zlatan Ibrahimovicot egy olyan edző kérte, aki történelme során először vezette a klubot triplázásra, aki egy a Barca elveihez teljesen méltó csapatot rakott össze, akinek a csapata 6 gólt rúgott a Bernabeuban, aki a klub irányelveinek megfelelően viselkedik a pályán és azon kívül, aki mindenhol megfelelően képviseli az FC Barcelonát. Egy olyan elnök hozta ide, akinek az elnöksége idején 2 Bl-t nyertünk, 3 év alatt 2X annyit mint azt megelőzően 106 év (a hónapok miatt nem írok 107-et) alatt, aki képes volt megújítani a csapatot, és megfelelő embert rakott a padra, olyat, akit kevesen mertek volna bevállalni, aki az UNICEF logót úgy rakatta a mezre, hogy az még a klubnak kerül pénzébe. Még ettől se kell elájulni, de legalább az irántuk való tiszteletből indíthatnád a gyereket a 0-ról. Én sem szerettem Ibrahimovicot, de amint a Barcába került, illetve esély volt rá, elkezdtem jó szemmel nézni, mivel ész érvek szóltak mellette. És minden Barca játékossal így fogok tenni, mert az én csapatomat képviselik, az én örömömet és fájdalmamat okozzák, és amíg nem szolgálnak rá, nem fogom őket előítélettel kezelni. Mindenki (hangsúlyozom: MINDENKI) 0-ról indul, mert ez így normális. Akinél nem, hát magára vessen.

3. Zlatan mit tehet arról, hogy annyiért vették, amennyiért? Ez nem az ő hatásköre.

4. Két hónap? Nálad. De akkor azt várd ki! Azonban mint már a legelején írtam, az előző hozzászólás nem neked szólt, nem is értem minek vetted magadra. Én az előre leírástól akadtam ki. Te nem tetted. Akkor akinek nem inge...

5. Nekem jössz mindig ezzel a klub elv dologgal, meg történelemmel. Hagyd abba, kérlek, mert egyet értek, leírtam már párszor, csak nem reagáltál, hogy vetted-e a lapot. De ez túl hangzatos. Lehet vele hivalkodni, hogy én mindent tudok, de egy csomó adatot bemagolni is lehet. A viselkedés a lényeg. Pl, hogy ki hogy viselkedik egy új szerzeménnyel szemben...
kristop
Entrenador del Barça

2009.08.21. 01:51:10

torrestoni írta:Most kérdem, melyik "oldal" túlzott? Az, aki ennyit leírt, vagy az, aki ezekre úgy reagált, hogy játszott 45 percet, s leírjuk, meg ezek nem szurkolók, illetve Eto'ót is belekeverték? Azt hiszem ez csak azok számára nem látszik, aki vagy vak, vagy nem tud olvasni, vagy nem akar.
Világ legjobb csatára...haha
vicc
most akkor kérdem én, melyik oldal túlzott? mindkettő. ez a hozzászólás nem durva?

ha valaki, akkor én nem bírom Ibrát. de hogy tényleg 45 perc alatt ilyen következtetéseket vonjanak le néhányan... én simán adok neki egy jó pár meccset, aztán ha nem lesz jó, akkor kapni is fogja az osztásokat. de ezzel várjunk csak még.
Lezárt