Sziasztok!
Első körben szeretnék messzemenőkig elhatárolódni Blaugranagroc írásától!Ezt azért tartom fontosnak megjegyezni,mert a magam részéről is illette kritika Zlatant,de abszolút nem erről volt abban szó.Így kéretik a későbbiekben nem egy kalap alá venni az ő véleményével.Köszi.
Mivel páran név nélkül írtatok olyanokat,amiket akár rám is érthettek,így gyorsan még pár dolgot szeretnék tisztába tenni.
Egy félidő után megjegyeztem annyit,h keveset futott.Utána bizonygatnom kellett,h miért gondolom ezt.Aztán megint,meg megint,egyre mélyebben...Mivel elég sokat és hosszan írtam,ebből sokatoknak az jöhetett le,h egy életre leírtam őt meg azt állítom,h tönkre teszi a stílusunkat.(?)
Cáfolat:
Én csak ezt a 45 percet véleményeztem,a jövőképétől,Eto'otól függetlenül.Ha hétvégén játszik és jól játszik,gond nélkül fogom dícsérni is,anélkül,h egy parányi részben is segget csinálnék a számból.Márpedig ahogy elnézem már ezzel leszek támadva (jönnek,a na hol vannak ilyenkor a kritikusok..),mert sokan beleláttok mindenfélét.Nem kellene minket rögtön beskatulyázni,mert az első fellépése után meg mertük jegyezni,h nekünk keveset mutatott mozgásban.
A stílusunk pedig azért jött képbe,mert az egyik kollega nem igazán bírta megérteni,h miért éreztem így,tehát muszáj volt elmenni ebbe az irányba is,de hangsúlyozom,h ezzel továbbra sem azt mondom,h Z. tönkrevágja az egészet.Csak annyit mondtam,h miért kell sokat mozognia egy csatárnak nálunk és ha nem teszi,milyen hátrányunk származhat belőle.Ez nem ítélkezés volt,meg előre leírás,csak eszmefuttatás és tények.Mint ahogy az is tény,h Ibrának bőven lesz ideje beleszoknia a BARCA játékába és -huszadszor

- nagyon bízom benne,h menni fog neki mielőbb.Ebbe beletartozik a több futás is,amiről szó volt a legelején.
AM ha már túlzások:
miért kell 60 másik hsz-szel magyarázkodni amiatt,mert azt az egyszerű dolgot jegyeztük meg,h SZÁMUNKRA FUTÁSBAN EZ KEVÉS VOLT.PONT.Azóta ezt kell magyarázni,de miért?Olyan nagy dolgot írtunk v mi?Nem lehet egy minimális kritikát sem írni rá,mert rögtön jön a savanyú az Eto'o-szőlő meg előre leírjuk,ítélkezünk?Sőt,nem vagyunk BARCA szurkolók????
Sztem túl van reagálva az egséz.De talán ennek bőven köze van ahhoz,h nehéz elfogadni egy bizonyos dolog észrevételezését?Ami ráadásul igaz?Csak mert többen írtak már rajtunk kívül is olyat -máshol is-,h tényleg elsőre kicsit kevés volt,de azért passzolt meg lőtt is kettőt...
Nincsenek támadva egyesével ezek a hsz-ek,csak a mieink.Miért?
Azért,mert mi csak annyit írtunk,h ez kevés volt és nem tettük hozzá,h majdnem szépet passzolt meg hú,gólhelyzetbe is került?Ugyanmár.Ha ezért rögtön meg leszünk bélyegezve -márpedig úgy tűnik,h igen- ,h leírtuk,meg belemagyaráztok oyat,ami le sem lett írva és még éreztetve sem lett,akkor tudom sajnálni,aki ezt teszi.
(Ha ezzel kapcsolatban bárkinek még magyarázatra lenne szüksége,v kíváncsi lenne,h mit miért és hogyan is gondoltam,PÜ-ben nyugodt szívvel megkereshet.)
Szerk.:
Akkor megérteném,h ennyire kapjuk a savat meg az értetlenkedő,magyarázatváró postokat,ha olyasmit írtam/írtunk volna,mint Groc.De nem történt meg,így talán fel kéne fogni,h semmi borzasztó nagy dolgot nem írtam,írtunk le,csak egy aprócska tényezőt jegyeztünk meg.Megjegyzem hányszor olvasahttuk már másik BARCA playáról egy-egy meccs után,h ez v az MOST nem volt elégséges tőle.Milliószor!És lett ilyen ámokfutás belőle?Általában nem (talán Titi és VV kivétel

).Most miért?Mert az első meccse?ÉS?Attól még nem igaz,amit írtunk?Lehet,h többeteknek elég volt ennyi,akkor ők vegyék úgy,mi meg így.Nem hinném,h napokig kellene magyarázni,h h mertünk ilyet beírni,h ez most kevés volt futásban.

Kumma nehéz elfogadni úgy látom.
Zárszó:
Nem vagyok antiIbrás.Nem szeretem annyira,de ez változhat,főleg,mivel már a Blaugranát erősíti.Objektív próbálok lenni vele szemben is,ahogy mindenkivel.Ha hiányérzetem van,megjegyezem,ha jót csinál,azt is.Ennyi.Véleményezés.Ezért van a topic