Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hiszem ez tökéletes végszó a többnapos vita lezárásáramiihii írta: Abban tökéletesen egyetértek,h mindannyiunknak szimpátia és unszimpátiátiól függetlenül egyöntetűen szurkolnunk kell Ibrának,mert ő minél jobb,a BARCA is annál jobb lesz.És ez a közös érdekünk...
Okés,értelek!jelwaz írta:...
Miihii! Veled jól szót tudtam érteni az utóbbi időben, távol álljon tőlem, hogy célozgassak rád (vagy akárkire). A hozzászólásom, amelyre Toni is reagált, nem neked szólt, lehet, hogy konkrétabban kellet volna kifejtenem, de ez a reakció inkább egy kibukás volt arra, ami 1-2 hónapja megy itt az antiIbrásoktól. Én maximálisan igazat adok nekik abban, hogy utálják ha már most ajnározzák. Valóban, minek? De sokkal inkább normális reakciónak tartom, mint leoltani. Azzal nekem semmi bajom, hogy a meccsen mutatott hiányosságait leírják, ezt én is, sőt mindeki megteszi. Azért sem lehetett bajom a véleményeddel, mert nem láttam a meccset.miihii írta:...
KösziRonaldinho&Barca írta: miihii, kezdetekben is csak egyet tudtam érteni veled, most sem teszek máshogy. Értem amit mondasz, illetve még 1-2 ember aki ezen véleményen van, hasonló gondolatok kavarognak bennem is, adjunk neki 4-5 meccset, addig hogy fejlődik, változik a játéka e 45 perc után.
Ronaldinho&Barca írta:Nah picit megemésztve az a 45 percet, kb. ezt vártam tőle. Első meccsén. telt ház előtt, teli nadrággal, amikor az összes szem azt figyelte mit csinál.. Hogy hétvégén hogyan játszik illetve majd a szezon során azt még senki se tudhatja. De abban biztos vagyok, hogy Pep elfogja magyarázni neki, mit vár tőle, több futás, helyezkedés és némi védőmunkát adott esetben, Titi is megtanult itt védekezni ő sem lesz kivétel. Persze, hogy többet vár az ember tőle, mivel nem aprópénzért igazolta le a vezetőség, illetve aki helyére igazolta. Várjuk ki, hogy teljesít majd 4-5 meccs után, de ez a 45 perce felejthető volt.
miihii, kezdetekben is csak egyet tudtam érteni veled, most sem teszek máshogy. Értem amit mondasz, illetve még 1-2 ember aki ezen véleményen van, hasonló gondolatok kavarognak bennem is, adjunk neki 4-5 meccset, addig hogy fejlődik, változik a játéka e 45 perc után.
Hát komám te jól szét vagy gyúrvaBlauGranaGroc írta:Világ legjobb csatára...haha
vicc
Lehet ez a zseni lesz az aki leszokat sok sok év után a Barca meccsek nézéséről. Fizikai fájdalom volt végignézni amit művelt. Amíg néztem, kínomban több mozgást végeztem a fotelban, mint ő a pályán.
Gratulálok annak akinek ez tetszik és elégedett vele! Sérült kéz, első meccs, kevés felkészülés meg anyám kínja... szépen megy a szerecsenmosdatás.
A 4xmillión, a szezononkénti 30 gólos csatáron kívül még a stílusunkat is odadobtuk ezért a majomért. Na nem baj. A lényeg, hogy most már a Barcas divatok is megkapták a maguk cirkuszi mutatvánmyos bulvárfocistáját és végre betölthetik vele azt a hatalmas tátongó űrt amit Ronaldinho távozása hagyott bennük. A svéd ott kezdte ahol elődje abbahagyta, viszont soha az életbe még csak megközelíteni se fogja azt a szintet amivel a brazil nyitott.
khmm......Eto'o hamarabb volt és határozott meg bármit is mint Yaya, vagy Pique és azért talán nem a "tankszerű" mozgású védők játéka határozza meg a Barca stílusát, hanem ők igazodnak, idomulnak hozzá. Yaya mozgása és technikája mondjuk kimondottan kifinomult és technikás!Monti írta: A csapat stilusat elsosorban nem Eto´o adta hanem Xavi,Ini,Yaya,Pique es persze Messi,abba a stilusba Eto´o passzolt,szerintem Ibra is fog.
Szép volt, jó volt, de mostmár húzz el innen, vár a cselzi,real vagy MC vagy vmi hasoblóan szimpatikus csapat. Szurkolj azoknak!BlauGranaGroc írta:Világ legjobb csatára...haha
vicc
Lehet ez a zseni lesz az aki leszokat sok sok év után a Barca meccsek nézéséről. Fizikai fájdalom volt végignézni amit művelt. Amíg néztem, kínomban több mozgást végeztem a fotelban, mint ő a pályán.
Gratulálok annak akinek ez tetszik és elégedett vele! Sérült kéz, első meccs, kevés felkészülés meg anyám kínja... szépen megy a szerecsenmosdatás.
A 4xmillión, a szezononkénti 30 gólos csatáron kívül még a stílusunkat is odadobtuk ezért a majomért. Na nem baj. A lényeg, hogy most már a Barcas divatok is megkapták a maguk cirkuszi mutatvánmyos bulvárfocistáját és végre betölthetik vele azt a hatalmas tátongó űrt amit Ronaldinho távozása hagyott bennük. A svéd ott kezdte ahol elődje abbahagyta, viszont soha az életbe még csak megközelíteni se fogja azt a szintet amivel a brazil nyitott.
Én is valahogy ezt gondolom. Bár, ha egy ember miatt nem nézel Barca meccset, nem divatdrukker vagy, akkor NEM vagy drukker.mindorokke_barca írta:Hát, srác, ilyen hozzáállással jobb is lenne, mert a hobby/divat drukkerekre semmi szükség. Csak a feszültséget keltik mindenhol.Lehet ez a zseni lesz az aki leszokat sok sok év után a Barca meccsek nézéséről.
Közel 30-an vannak a bő keretben és 1 ember miatt aki 4-5 évnél többet nem fog itt játszani, leszoksz a Barca meccsekről.
BlauGranaGroc írta:Világ legjobb csatára...haha
vicc
Hát, srác, ilyen hozzáállással jobb is lenne, mert a hobby/divat drukkerekre semmi szükség. Csak a feszültséget keltik mindenhol.Lehet ez a zseni lesz az aki leszokat sok sok év után a Barca meccsek nézéséről.
Pff ha egy ember miatt leszoksz a Barca-ról akkor igazából ilyen szurkolóra nincs is szükség..... Nézzél Inter meccseket akkor és leszoksz majd még a labdáról isBlauGranaGroc írta:Világ legjobb csatára...haha
vicc
AAA! Nem kéne üldözési mániádnak lennie, nem pécéztelek ki magamnak. Nem neked írtam, amit írtam, ráadásul abba is rosszat látsz.torrestoni írta:...
torrestoni írta:Most kérdem, melyik "oldal" túlzott? Az, aki ennyit leírt, vagy az, aki ezekre úgy reagált, hogy játszott 45 percet, s leírjuk, meg ezek nem szurkolók, illetve Eto'ót is belekeverték? Azt hiszem ez csak azok számára nem látszik, aki vagy vak, vagy nem tud olvasni, vagy nem akar.
most akkor kérdem én, melyik oldal túlzott? mindkettő. ez a hozzászólás nem durva?Világ legjobb csatára...haha
vicc