Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
torrestoni írta:
Ennek semmi értelme. Fel lett fújva azok részéről, akik megváltóként tekintenek rá.
dehogynem, sőt mindenkinek fontosabb kell ,hogy legyen a csapat, mint egy-egy játékos. viszont az még viccesebb,h már már odáig jutnak egyesek, hogy a csapatot veszélyeztetné, LOL. ilyet is olvashatsz.torrestoni írta:Tegnapról idézném magam: amíg nem tett le semmit az asztalra, addig csak kritizálják, mert miért ne? Akiknek fontosabb a Blaugrana, mint Zlatan, az nem szurkoló? Ez a legalja hozzáállás.
fél év nem fog kelleni neki, de ne vicceljen senki se 1-2 fordulóval, és az ára se érdekel, aki kicsit ért a focihoz, az tudja,h nem az ártól függ vki alkalmazkodása,és az új csapattagok megszokása a pályán, te is értesz hozzá, szóval...torrestoni írta:Egyébként még annyit egy másik hozzászóláshoz, hogy mire fel fél év? Azt hiszem egy triplázó csapatban, ahol óriásiak az elvárások, egy ilyen kaliberű, s ennyibe kerülő igazolásnak maximum két hónapja van, utána már a csapat sikerességét kockáztatja.
Ennek semmi értelme. Fel lett fújva azok részéről, akik megváltóként tekintenek rá. Egyébként ahelyett, hogy ilyen véleményt alkotsz, inkább utánaolvasnál. Én itt egyetlen komolyabb kritikát olvastam, s az is a Klub érdekeit védi, persze kissé túlzó, na de az amit ti csináltok, az végképp az.jelwaz írta:...
Pontosan. Én amúgy kifejezetten szeretem Ibrát, nem csak azóta mióta ide igazolt. Meg azokat nem értem akik még mindig Eto'oval jönnek. Mért nem képesek elfogadni, hogy szép volt jó volt vége lett?Monti írta:De joo..vegre nem Titi kapja majd a 4oldalas rendkivul okos hszeket fuggetlenul attol hogy mit csinalt.Meg jo hogy nem nagyon olvassak a forumot.
Ibrarol meg annyit,hogy ugyan nem lattam a meccset,es biztos szornyu volt,de milyen gondolatmenet az ami ebbol a 45percbol eljut oda ,hogy kampec a Barça stilusanak?
Elhiszem ,hogy kicsit tartotok attol ,hogy most Samu helyett mas fog valami mast csinalni,de peldaul amikor kineveztek Pepet en sokkal inkabb tartottam attol ,hogy mi lesz mint most.Megvaltozik picit elol a helyzet? Es akkor mi van?? A csapat stilusat elsősorban nem Eto´o adta hanem Xavi,Ini,Yaya,Pique es persze Messi,abba a stilusba Eto´o passzolt,szerintem Ibra is fog.
Akik meg ellenzik Ibrat es nem kedvelik azoknak meg csak annyit ,hogy nem benne kell bizni hanem Pepben..o meg mar raszolgalt erre egy parszor
Ezt nem vágom. A világ legjobb centere nem hibás azért, ha rosszul játszik.ab1daL írta:Nem hogy örülnétek hogy Ibra itt van. Azért kéne szóritaní hogy minél jobban teljesítsen. Én is annak örültem volna alegjobban ha Eto'o maradt volna, de mivel Pep azt mondta hogy váltani akar, akkor az is lesz. Ő döntése. És ha esetleg neadjisten nem válna be Ibra, akkor sem Ibrát kéne szidni mert a világ egyik, ha nem a legjobb centere, hanem Pepet.Peace! Visca Barca!
BlauGranaGroc írta:A svéd ott kezdte ahol elődje abbahagyta, viszont soha az életbe még csak megközelíteni se fogja azt a szintet amivel a brazil nyitott.
Ez lenne az ésszerü, még az ellenzöknek is.Egyelőre nekem is valami hasonló a véleményem... tőlem kap haladékot január 1-ig, hogy bizonyítsa, megérte kiadni azt a rengeteg lóvét.
Gratulálok. Állj akkor így hozzá. Végülis szerintem is botrányos, hogy első meccsén 45 perc alatt nem muatatott maradandót. Plhh azt hiszem idén nem nyerünk semmit, Ibra pedig egy gólt se fog lőni.BlauGranaGroc írta:Világ legjobb csatára...haha
vicc
Lehet ez a zseni lesz az aki leszokat sok sok év után a Barca meccsek nézéséről. Fizikai fájdalom volt végignézni amit művelt. Amíg néztem, kínomban több mozgást végeztem a fotelban, mint ő a pályán.
Gratulálok annak akinek ez tetszik és elégedett vele! Sérült kéz, első meccs, kevés felkészülés meg anyám kínja... szépen megy a szerecsenmosdatás.
A 4xmillión, a szezononkénti 30 gólos csatáron kívül még a stílusunkat is odadobtuk ezért a majomért. Na nem baj. A lényeg, hogy most már a Barcas divatok is megkapták a maguk cirkuszi mutatvánmyos bulvárfocistáját és végre betölthetik vele azt a hatalmas tátongó űrt amit Ronaldinho távozása hagyott bennük. A svéd ott kezdte ahol elődje abbahagyta, viszont soha az életbe még csak megközelíteni se fogja azt a szintet amivel a brazil nyitott.
Az nem Eto'o debütálása volt. Egy barátságos meccsen előtte már pályára lépett,legalábbis úgy tudom.lionelmessi19 írta: Mondjuk Samu olyan góllal nyitott a digóknál, ami itt ma kimaradt.
Majd ha már végigjátszott egy tétmeccset, mögötte Xavival mondjuk, akkor kicsit elemezgetem részletesebben.
Elnézem,sőőőt!Igazából naon örülök neki,h nem beszéljük még tovább a majdnem semmit.Gondoltam,h én,aki nem látja át ezt a bonyolult sportot,még tovább tetéztem a dolgot azzal,h nem is értem meg,amit elég jó magyarsággal le is írtál.Mikaos írta:Nézd el, hogy nem reagálok minden pontodra, ráadásul nagy részüket félre is értetted (vagy direkt félremagyaráztad...mindegy).
Ha te gyerekesnek nevezed az IGEN választ, akkor vajon mi lehet a NEM "vita"-kezdés? Gyerekes kezdésre gyerekes válasz - (te szavaiddal élve) ez volt a mondandóm lényege, úgyhogy ebben egyetértünk
A stílusod / stílusotok, vagy megfogalmazásotok -ezek szerint- mégsem volt olyan, amilyennek most leírtad, hiszen többen is reagáltunk rá úgy, ahogy elvileg nem szeretted volna. Te ezért engemet teszel felelőssé, pedig lehet, hogy a hiba nem az "én gépemben" van.
A lényeg, hogy a félreérthetőség benne volt a pakliban bőven (hogyha tényleg félreértés volt). Az ember nem kezd csak szórakozásból vitatkozni, tehát volt okom / okunk rá, hogy olyan módon reagáljunk, ahogy végül tettük.
ON:
Pep Zlatanról: "He hasn't been playing for a while, he needs more training. He was only given the green light two days ago and he needs to go through a process now."
Nézd el, hogy nem reagálok minden pontodra, ráadásul nagy részüket félre is értetted (vagy direkt félremagyaráztad...mindegy).miihii írta:...
Bakker, te fenn vagy a meccs óta?miihii írta:...
Látod,most tovább kell folytatni és vélhetően emiatt lesz majd az a vége,h már 2 napja "szidom" a srácot és nem tudok leakadni róla,pedig messze nem igaz ez.Mikaos írta:Milyen alapon gondolod, hogy az aktuális támadónknak mindig és örökké ezt kell csinálnia? (Nem változhat a dolog?)miihii írta:Nem Samura hajaz az a letámadós rész,hanem az épp aktuális támadónkra...
Úgy beszélsz / beszéltek erről, mintha minden csapatnak ez egy taktikája lenne, és elfogadott lenne. Igen, nálunk elfogadott (volt), ezért volt egyértelmű, hogy kiről beszéltek - más csapat meg kit érdekel itt és most?
Pep majd elmondja, ha volt baja Ibrával, ő jobban tudja.
Akkor én is még egyszer elmondom, hogy: nem a kritikátokkal van a baj, hanem azzal, hogy igazságtalan (és ezért alaptalan is) és torzít. Úgy értem, van alapja, ha csak "egyszerűen" azt látom, amit nézek - de ennél azért bonyolultabb a foci.
Meg már kicsit úgy érzi az ember, hogy ez a kb. "minden rossz" gondolkodásmód tök felesleges egy **** barátságos meccs után.
A legnagyobb baj szerintem a megfogalmazással volt: világvége hangulatú írások teljesen abszurdnak és komikusnak hatnak 45 perc "ítéleténél". Márpedig nem véletlen, hogy sokan "ugrottunk" ezekre az írásokra - ha nem csak az állandó panaszkodás lenne, vélhetően építő jellegű beszélgetés, vita folyhatott volna erről. Ugyanis, ha valaki csak annyit tud írni, hogy "NEM", akkor a másik (pl.én) csak azért is annyit fog mondani, hogy "IGEN" - nem tud kialakulni konstruktív vita, mivel a NEM-re csak egy IGEN lehet a válasz (tudniillik nincs árnyalat).
Másik hsz-edre utalva: nem alkotok szabályrendszereket, csak elvárnék bizonyos szurkolói magatartást. (És megint nem magával a kritikával van a baj!...)
Egyébként olvastam Pep sajtótájékoztatójának anyagát, és elégedett mind a csapat játékával, mind Ibra játékával. Persze, hozzátette, hogy Ibra még az "út" elején van, és szoknia kell az új csapatot, stb (majd gondolom itt is közlik).
Milyen alapon gondolod, hogy az aktuális támadónknak mindig és örökké ezt kell csinálnia? (Nem változhat a dolog?)miihii írta:Nem Samura hajaz az a letámadós rész,hanem az épp aktuális támadónkra...