Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1:Touré nem MEHET sehova, megtiltom neki!!!!!!!!!!blaugrana1201 írta:Ha Toure elmenne(rem nem megy sehova) és érkezne Fabregas akkor Cesc nem lenne jó védekező kpnak?Tudom hogy inkább "Xavis" de elég jól védekezik és keményebb is.Idővel egy Xavi,Fabregas,Iniesta középpálya süti lenne!Egyébként Fabregas is azt nyilatkozzta hogy szeretne mindenbe fejlődni hogy minnél szélesebb legyen a középpályás repertoárja talán ha egyszer átjönne akkor Pep elindithatná egy kicsit a védekező iránybaFORCA Barca!!!!
Pláne akkor, ha úgy alakul még a csatársort is ki tudja húzni az ingoványból egy megmozdulásával!bali 15 írta:Ha eladnánk Yaya-t akkor elkövetnénk azt a fatális hibát amit a Real követett el Makelele-vel pár éve. Mind tudjuk hogy annak mi lett a vége.
A jelenkor footballcsapatai elképzelhetetlenek egy jó vkp nélkül.
Hát ezt én is remélem, Ő azok közé tartozik, ha pályán van nyugodtabban ülök a tv elé, akkor is, amikor előre játékban "gyengébb" formációban állunk fel.Fernando írta:Touré nem megy sehova és pont.![]()
Egyetértek, kell ebbe a csaptba, bár nem mondanám, hogy a Málaga nagy formába lenne, 3 veresék, 1 győzelem.Fernando írta:Touré nem megy sehova és pont.![]()
Amugy a Málaga ellen remélem játszik. Kell egy erős Szikla a csapatba, mert nagy formában a Málaga.Jó meccs lesz.
Kicsit off: de mit takar az, hogy az ujsagban Melyik újságról van szó? Mert, gondolom ezt te is tudod, hogy csak nagyon kevés lapnak lehet hinni. Amúgy remélem van Touréban annyi tisztelet a klubbal szemben, hogy marad, hisz sokat adtak egymásnak, még ha ez nem is a pénzben mutatkozik meg a Barca részéről, hanem a csapatban való játékban mondjuk. Csak az ügynök ne szóljon bele.robi0327 írta:Angliaba elek es az volt benne az ujsagba hogy a Mancity megtudta hogy Toure "csak" 40000ezer fontot keres hetente,es ok felajanlottak neki 80000ezret,szoval ha a hirek igazak akkor eleg bajba leszunk mert szerintem nem lenne jo ot elvesziteni.Ti mit tudtok?
Egy betonpillangó stoplisbakanty írta:Tegnap este ismét hatalmasat játszott. Az ő játéka egy igazi tanulmány: egyszerű és hatékony.
Volt egy lefordulásos-ott hagyós csele![]()
nagyon megette a City játékosa.
Csak dicsérni tudom![]()
Egy bivaly erős játékos, de mégis úgy mozog a pályán, mint egy balerina(költői tulzás)