na, én is leírom a véleményem:
Bojan nem játszott rosszul. az első 25-30 perc alapján, ha tarja azt a formát, azzal Titit is kiszoríthatja(és mekkorát lőtt

), főleg ha így játszik a francia

szerintem nagyon rosszvolt, volt 2 jó felfutása, de amúgy nagyon "lazára" vette, alibizett ahogy mondtátok.a végére Bojan kicsit beleszürkült a mezőnybe. deazért az első 25 percben megvillantotta, hogy miért is kiáltották ki ekkora tehetségnek. csak társa nem volt előn akkor.
a 2. félidőben Pedro nagyot fejlődött. az elsőben Alves sose passzolt neki, és nem is helyezkedett túl jól. de a 2-ban... befutott, helyet változtatott(gondolom Pep beszélgetett vele

). a gólpassza nagyon okos volt, a gólja meg... gyönyörű. és erre hívnám fel a figyelmet!(bár gondolom mindenkinek feltűnt) VOLTAK ÁTLÖVÉSEK!!!!

marha boldog voltam. amikor Bojan elsuhintotta, leestem az ágyról, de mondtam magamban, szép volt, jó volt, több nem lesz. aztán a 2 Alves bomba

remélem szándékos volt, taktikailag kaptak engedélyt, nem csak durrantottak

Pedroé meg még be is ment
Abidal jobb volt, mint szokott, de így is voltak szörnyű hibái(bár most mindenkinek). Pique nem tudom hol volt fejben, Puyol is fáradtnak tűnt. de még csak most hagyták abba a túlzott eddzéseket... év elei forma, elfogadható

nekem amúgy XAvi nem tetszett annyira, mint szokott. valami hiányzott(talán Ini

).
de ez rávilágított akeret hiányosságaira! kell egy támadó középpályás! lehet, hogy nyertünk, de csak Ini meg MEssi hiánya miatt nem kéne ennyira visszaesni.(persze ők klasszisnál is többek, de ez a Barca!) meg talán egy szélső se áretana, de szerintem Pedro bele fog lendülni.
egy szó mint száz, bíztató jelek, csak így tovább