Bányász írta:
Elfogadom a véleményeteket meg a kritikáitokat egyébként.Csak jeleztem,h én másképp látom.Kevésbé sötétnek mint Ti.
Egyébként lehet,h már egy kicsit túlbeszéltük ezt az egészet.Majd két három éles meccs után lesz értelme igazán ezeknek az okfejtéseknek sztem.
Nincs is ezzel semmi probléma,Bazsa!
Erről szól a fórumozás:megosztani a véleményünket a dolgokról,mégha nem is mindenki egyformán lát dolgokat.Sőt,pont azért,mert nem feltétlenül látjuk ugyanúgy.

(Akkor nem is kellene ez az oldal,hisz' vki beírja,h "hú,de jó volt ma x-y",erre meg egymás után mindenki"Igen","aha","sztem is"

)
Újabb ékes példája ez a mai,h többféleképpen is lehet látni egyazon meccset és playát.
De maximálisan egyet értek,h túl lesz ez már ragozva.
Csak nehéz pár hsz-szel lezárni,ha vannak,akik nem tudják elfogadni,ha más máshogy lát dolgokat.Meg ha olyat is beleírnak,amit nem is mondtunk
De h ne legyen full OFF:
Egyvalamiben tuti,h mindannyian egyetértünk,ez pedig az,h bízunk benne,h ennél csak sokkal jobb lesz Ibra az idő múlásával.És remélhetően minél hamarabb fel tudja venni az utazósebességet nálunk.
És ez független attól,h ezt a mait elnézzük v nem nézzük neki
Mondjuk sztem az is belejátszik a dologba,h túl nagy volt a várakozás vele szemben.NEm is nekem,mert engem nem kapott el az Ibra mánia.De azzal,ahogy itt remegett (jóformán) mindenki napok óta,h hú,pályára lép a varázsló,akaratlanul is átvettem ezt a várakozást.A nagy füsthöz meg elég pislákoló láng jutott MA,úgyhogy lehet,h ezért is látom borúsabbnak.