Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Legyen külön Barca Femeni topic?

Igen
10
40%
Nem, ez a topic is megfelel
15
60%

Szavazatok száma: 25
Dexter

2009.08.20. 00:39:08

Annak ellenére hogy kikaptunk, nem volt ez olyan rossz. A fiatalok nagyot játszottak, kíváncsi vagyok, hogy végül kik maradnak majd a felnőtt kerettel. Az első félidőben Yaya játéka hihetetlen volt. Labdákat szerzett az ellenfél térfelének a közepén, valamint szép megmozdulásai voltak.
A játék bíztató, a helyzetkihasználáson kellene még javítani.

Ja, és 3 kapufánk volt, mert az elsőben Jeffren is azt találta el, amikor elhúzott a jobb oldalon :)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.08.20. 00:38:14

Xavinho!

Nem szabad ebből a meccsből bármilyen következtetést levonni!

Amúgy szerintem is ha lesérül Xavi és Ini akkor végünk! Egyiküket még tudnánk pótolni, nade kettőt! Fabregast meg hozzuk el padra? Mert ne férne be a kezdőbe az fix! El se jönne padozni szerintem, no meg nem kis luxus lenne!

Ibrának szerintem kb. 3-4 meccs kell beilleszkedni! Ahhoz képest, hogy kb. egy hete edz rendesen, és új csapatba van, új országban, le a kalappal! Egyébként meg ha nem tudunk kihúzni pár meccset, de akár 7-8 is, míg ibra belejön, akkor így is úgy is lehúzhatjuk a rolót! Azért Messi meg Henry meg tudja oldani! A real ellen Eto'o kb. semmit nem csinált, mégis 2-6! A világ legerősebb játékoskeretével rendelkezünk, ha a kezdőt nézzük, meg kell tudnunk oldani! Ráadásul szeritnem ha nem is fog menni ibrának az első pár meccsen, akkor is rúg 3-4 gólt, ő ilyen típusú!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2009.08.20. 00:40:04-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
zsoltfree
Capitá del Barça

2009.08.20. 00:37:15

Annyira tipikus Barca meccs volt. VÉgig nálunk a labda, végig támadunk, jópár kapuralövéseink vannak, 2 kapufánk is, erre az ellenfélnek asszem 2-3 helyzete volt egész meccsa alatt, ugyanannyi kb mint ahányszor 30 méteres közelségbe kerültek a kapunkhoz, és gól. Azért jó kis meccs volt. Nem bánom hogy nem nyertünk, a földön kell maradnunk a 2 szuperkupa meccse előtt. Alves eddig a kapufakirály. Kész amit a kapufákkal művel:)

Az ifik nagyon megnyugtattak. Szerintem Assulin sem volt annyira rossz. Jeffren az előző meccsen is mutatott egy két akkora cselt, neki nagyon jó lesz majd a szélen, a vonalat nagyon kihasználja.

Ibrának most játszania kelll sokat. 5-10 meccse kell neki szerintem. Alapozást is többé-kevésbé kihagyta, és azért nem úgy töri magát az ember egy ilyen nem annyira fontos meccsen, egy frissen gyógyult kéztöréssel.

Maxwellel is meg vagyok elégedve, Gudjonsentől bőven technikásabb. Toure szerintem idén már felér a Védekező középpályások csúcsára, ha még eddig nem ért volna fel. Az a pali mindenhol ott van. Labdákat szerez, technikás is.

Szerintem igazolások nélkül is el lennénk. A fiatalok már bizonyítottak tavaly is, és azért egy kupáért küzdő Bilbao ellen és egy City ellen percenként változó csapatban is láthattuk hogy nem ügyetlenek. A kupát teljesen nekik adnám, és ha a bajnokság - BL -ben kell akkor is nyugodtan beállhatnak.
gyiko
Jugador del Barça

2009.08.20. 00:36:16

Én csak a második félidőt láttam, előtte kötelező volt kiszurkolni a DVSC sikerét és leöblíteni egy-két sörrel. :) A Barca viszont nagyon tetszett a fiatalok hihetetlen jól dolgoznak, akarnak ebbe a katalán gárdába szeretnének bekerülni - ezért is nem szüksége Cesc sok-sok pénzért. Ibraval nem voltam elégedett, bár kíváncsi vagyok mikor leszek vele kibékülve, nem a kedvencem de szívesen megkövetem 8-9 hónap múlva. A Man.City jól igazolt, ezért jöttek összeszokni és kipróbálni magukat nem érheti szó őket akármilyen bunkerfociról beszélünk. Ebből kell megélnie a kicsi Manchesternek és idén eredményeket produkálnia, ha nem érnek BL-helyre a sejk eladja őket tevehajcsárnak. Úh. tisztelet az ellenfélnek és a saját csapatunknak is, hihetetlenül jók voltak ezzel a gárdával, nagyon sok helyen megirigyelnék ezt a csapatot - az alapembereink nélkül is simán jók lennénk a bajnokságban és a BL-ben is haladhatnánk, de azért kíváncsi vagyok a "nagyokra" és hajrá Ibra, bizonyíts (anno Henke mellett tudtam volna elképzelni - de azóta sokat fordult a világ) Més que un club!
Barcelooooooooooooooooooooooooona
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.20. 00:30:23

Nekem a mai meccsel egy nagy bajom volt.
Egyáltalán nem lehetett rajta érezni, hogy ez egy gálamérkőzés.
A Manchesteriek azt rúgták, aki eléjük került, na de mind1.

Ami a csapattal kapcsolatos.
Attól eltekintve,hogy kikapott a csapat, én nem vagyok csalódott.
A fitalok nagyon jól játszottak,aki nagyon tetszett, az Gai,Dos Santos,Jeffren.
A helyzetek megvoltak, 2kapufát is lőtt a csapat, szóval bóslakodni semmi ok, sok kötvetkeztetést nem szabad levonni, nagyon sok hiányzó volt , és nem is az eredmény volt a lényeg.

Ibrahimovic meg elsőre szerintem nem volt rossz. 2-3helyzete volt.
Ami zavart,hogy tényleg sétált,kocogott,de ez nem az én problémám, Pepnek kell vele elbeszélgetni,hogy mit vár tőle.
Véleményt nem alkotok különösebben róla,mert nem tudnék objektív maradni, nagyon vártam,hogy végre láthassam játszani.

A csapat összességében nem volt rossz, a City 1kontrából bevágott egy gólt, kész. Vasárnap viszont győzni kell Barcelonában. Ott már reményeim szerint láthatjuk Xavit is :)

Forca Barca!
Xavinho
Capitá del Barça

2009.08.20. 00:28:14

Kikaptunk,pedig jobbak voltunk...ha a két kapufa közül 1 bemegy,mi győzünk a ráadásban,ebben szinte biztos vagyok.Ennek ellenére azért tanulságos volt a meccs több szempontból is.
1.Xavi és Iniesta nélkül nincs fazonja a játékunknak.Összjáték van,de nem olyan hatékony,mint az előbb említett két játékossal.Ha egyikük,netalán mindketten megsérülnek szezon közben,arra az egész idény rá fog menni,ez biztos.Mivel megfelelő helyettesre (Cesc) sajnáltuk a pénzt,így ebben az esetben csak magára haragudhatna a vezetőség.Remélem ez nem fog bekövetkezni.
2.Angol csapatok ellen meddő a mezőnyfölényünk.2004-2005-chelsea,2005-2006-igaz,hogy nyertünk,de ha del Horno-t nem állítják ki,akkor ki tudja mi lett volna, 2006-2007-liverpool,2007-2008-MU,2008-2009-a chelsea ellen fortuna keze is kellett a továbbjutáshoz,most meg kikaptunk a city-től. Egyszóval szurkolni kell,h csak angol ellenfelet ne kapjunk...
3.Ibra még nagyon távol van attól,hogy jó teljesítményre legyen képes.Legalább 2 hónapra szüksége lesz a beilleszkedéshez,és ha a Madrid begyűjti a pontjait,akkor idén ezen elúszhat a bajnoki címünk nagyon könnyen,sőt...Ezzel nem Ibrát akarom bántani,természetes,h idő kell a beilleszkedéshez,lsd.:Henry
4.A fiatalok közül egyedül Pedro az,akinek igazán hely járna az első keretben... a többiek éretlenek még és gyengék.Legfőképp Gai-val vagyok elégedetlen,mert ahhoz képest,ahogy sztárolják,egy hatamas 0 volt ma.Öncélú cselgép,passzolni alig passzol,akkor is rosszul,beadásairól ne is beszéljünk.Fejlődnie kell még sokat. Egyszóval kell még az a 2 igazolás,ha versenyképesek akarunk lenni idén.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.08.20. 00:28:09

Rivaldo11 írta: A cityről csak annyit, hogy aki célfutballt jön játszani egy gálameccsre, az kiállítja magáról a szegénységi bizonyítványt. Hányinger.
Így van! Egy vicc! bunkerfocit játszani egy gálameccsen!!! Pffffffff
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

krisz22
Barça C

2009.08.20. 00:27:52

Komolyan mondom majdnem kitéptem a hajam az a roh.....t kapufa nem hiszem el!!Minde1 jó lesz ez az ifik rohadt jól tolják még mindig nálunk vannak a legnagyobb tehetségek utánpótlásba!!NEm semmik
Barcelona szurkoló leszek még élek
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.08.20. 00:27:01

A fiatalok eszméletlen jók voltak, remélem Pedro és Jeffren mindenképp marad az A csapatban! A meccről annyit, hogy tényleg lehetett volna egy erősebb kezdőt kiállítani, mert ezt azért nyerni kellett volna! Egyébként mind1, max Pep-et egy kicsit megdorgálják, hogy hol volt a gála, ő meg megmutatja majd az atlethico ellen, hogy "tessék itt van"! :D :D :D 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2009.08.20. 00:28:40-kor.

Nyitike8
Barça B

2009.08.20. 00:26:38

kamaj írta:Én azt mondom most a legjobb, hogy még mellémennek, csak az idény során menjenek be!!!
Ami fontos teljesen felesleges ebből a meccsből következtetést levonni sem a csapat játékára, sem a játékosokra, mivel még benne vagyunk a felkészülési időben. Ennél csak jobb jöhet és fog is jönni!!!!
Első félidő 35 perc: 75-25 :D

Teljes meccs : 65-35 ha jól emlékszem :D
"When I get sad I stop being sad and be AWESOME instead. True story!: )"
Barça C

2009.08.20. 00:25:08

hátnemtom
gai ügyes jol mozog, de iszonyat gyengén passzol
ibran kb azt láttam mintha izgulna mint állat
nemtom
nemtom
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.08.20. 00:25:08

A ma esti mérkőzés szerintem összességében nagyszerű része volt a felkészülésnek. Jó iramú, küzdelmes meccs volt. A fiatalok közül J.Dos Santos érett játéka mindenképp kiemelendő, de borzasztóan tetszett Thiago szemtelensége (és zseniális technikája), és Gai lendülete. Ők hárman nagyon nagyon jó benyomást tettek. A meccset elvesztettük, de ez nem lényeges. Amik számítanak, azok majd a tétmérkőzések lesznek.
Ibra bemutatkozott, de még nem az igazi, Messi néha túlcipelte a zsugát, de nem lesz itt probléma.
A cityről csak annyit, hogy aki célfutballt jön játszani egy gálameccsre, az kiállítja magáról a szegénységi bizonyítványt. Hányinger.
Rivaldo-A Legnagyobb.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.20. 00:24:56

Nem volt ez rossz, a vereség elkerülhető lett volna. Sok kapkodás és pontatlanság, azonban a küzdőszellem és az akarat megvolt. Nem értem azokat, akik túlzottan aggódnak, főleg Pep miatt, hogy miként fogja majd összeállítani később a kezdőt. No, mindegy.

Jelen pillanatban úgy érzem, mentálisan és fizikailag is kissé le vagyunk maradva ahhoz képest, amit vártam. Az első fordulókban állhat majd össze a későbbi úgymond "állandó2 kezdő, ez nem túl szerencsés, viszont csak szép sorjában. Nagyon bizakodó vagyok, sajnálom, hogy Gamper emlékét nem sikerült méltóan megünnepelni egy győzelemmel, de itt valóban nem az eredmény számított. Számomra nagy csalódás, hogy már lehetetlen úgy megrendezni egy Gamper Kupát, hogy érezni lehessen a régi presztízsét és nyugodtan lehessen ünnepelni az új idényt és Gampert egy nagyobb téttel bíró tornával.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.08.20. 00:24:54

ozsimiki írta:Nah, egy kontrából megfogtak minket, nekünk meg semmi se ment be, két kapufa, szokásos labdabirtoklási fölény, stb, nembaj. láthattunk sok tehetséges fiatalt :) semmi következtetést nem szabad ebből a meccsből levonni, ill felesleges szerintem.

FORCA BARCAAA!!!

Tökéletesen egyetértek :wink:
Egyesek úgy szétidegelték magukat meccs alatt a topicban hogy öröm volt nézni :lol: hova izgultok emberek? :wink: nyugodjunk már meg...tét nélküli meccsen,rengeteg fiatallal,és 5 meghatározó játékos nélkül álltunk fel.
Ehhez képest egyyáltalán nem voltunk rosszak,helyzetek megvoltak,ziccerek is,két kapufa.
Ha ezekből 2 bemegy már mindenki magasztalná a csapatot!

Egyéb észrevétel: Gai és Thiago nagy jövő előtt állnak,bár Gai kicsit néha túlpörgött :D
Ibrát lehet szidni,mert divatos ez,de ma úgy hogy nem a stabil kezdő volt mögötte,és nem Xavi/Ini szervezett,helyzetbe tudott kerülni,vállalkozott...viszont jobban kéne szorgoskodnia,elől a védőket hajkurászni,és akkor minden jó lesz...vasárnap már én is többet várok tőle 8)

No jó éjt mindenkinek!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Figinho
Jugador d'estrella

2009.08.20. 00:24:39

jól beszélsz kovi :lol: .parádés volt ez gyerekek, minden megvolt csak az a bizonyos gól hiányzott.verhetjük a nyálunkat a statisztikára, de ha nem lősz gólt akkor ez az eredménye... :roll: .utálok én is így veszíteni, pláne h a city végig bunkerozott,de hát ez van, ez nem total football volt.fiatalokkal maximálisan megvagyok elégedve, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.Ibra is jól mozgott, még szoknia kell azért spanyolhont.na jóéjt :wink:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.08.20. 00:24:34

Nem vagyok elkeseredve. Még alapvetően pontatlanok voltunk, de így is lefociztuk a Cityt, plusz a kapufák, meg az elrontott utolsó passzok. Ilyenkor belefér a vereség, hiszen ez a nagy hagyományok ellenére továbbra is barátságos meccs. Ibrának voltak villanásai, de még nem igazán találja a helyét, de úgy tűnik jó lesz ő nemsokára. Gudhjonsen helyett akármikor szívesebben látnám a pályán a Thiago- Dos Santos páros közül vkit. Thiago kicsit még szeleburdi, de nagyon nagy játékos lehet belőle, egyelőre Jonathan összeszedettebb.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.20. 00:24:33

piton írta:Lövések 24:2
Kaput talált 10:1
Állás 0:1
Szép! :shock:
Egyébként Gai Assulin néha kisértetiesen hasonlitott Messi-re, mármint a mozgása. Nagyon szimpatikus volt, remélem egyszer eljön az ideje, és feljön a nagyokhoz végleg, mert szerintem van/lesz keresnivalója a Barcában, ahogy Thiago/Jeffrennek is. Jól játszottak, csak a gól nemakart öszejönni. De mindegy, ez most igy jött össze.
Majd legközelebb.
KépVISCA EL BARCA!Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.08.20. 00:23:36

A meccsről...
Gamperen, hazai közönség előtt én úgy vagyok vele hogy sok fiatal, helyieket is beleértve helytálltak 1 dúsgazdag zsoldossereg ellen.
Helytálltak? Domináltak, eredmény nélkül lefocizták őket. Ami konkrétan 1 kalapot ér benne bélsárral, de lehetne sorolni a biztató jeleket.
A lényeg: Szép játékot láttunk, eredményt nem, Ibrán lesz a hangsúly a médiában ma/holnap...
Meccshiányával látszott hogy számolni kell remélhetőleg a bajnokság kezdetéig csak. A lényeg mozogjon sokat a labda nélkül és égjen a bizonyítási vágytól!
Elsőre nem volt rossz.

Azért éles meccsen, első csapat ellen ették volna a kefét a manchesteriek :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2009.08.20. 00:24:36-kor.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
piton
Capitá del Barça

2009.08.20. 00:23:11

Sokan rúghattak ma volna gólt,de senkinek nem jött össze. De úgy gondolom nem sok ilyen mérkőzésünk lesz a jövőben.
Minden elismerés a fiataloknak, jól helytálltak.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.20. 00:22:12

Hát kikaptünk, de azt hiszem simán nyertünk volna, ha:

1. Nem ez a bíró fúj.
2. Ha Messiék egyből kezdenek. (Nem akarom hallani válasznak, hogy de gála meccs)

A City vér gyengén játszott, és nagyon betömörültek, amúgy összeségében elégedett vagyok, mert igen is nem játszottunk rosszul, Ibrán látsszik, hogy még nem találja a helyét, nem helyezkedik, de a végére kezdett azért belelendülni, ha vasárnap kezdőként szerepel szerintem a Shaktar ellen már akár be is találhatna. A bíró felháborító volt, mondhatom semmit nem fújt be, pedig nem egy nagyon jó helyről elvégezhető szabadrúgást kahattunk volna. A City csúnyán játszott, főleg az első játék részben, nagyon sokat szabálytalankodtak.

Tiszta Chelsea - Barca volt.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.20. 00:21:57

Én azt mondom jól játszottunk.Pontatlanok voltunk egy kicsit illetve a szerencsével is hadilábon álltunk de nem kell kétségbeesni senkinek.

Jó tanulópénz volt.Azt mondom volt értelme a meccsnek.Gyakoroltuk a felállt védelem elleni játékot kb 90 percen keresztül.A fiatalok meg egy kicsit élesebb meccsen is kipróbálhatták magukat mint az eddigiek.És azt kell,h mondjam,h csak kellemesen csalódtam bennük.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kamaj
Capitá del Barça

2009.08.20. 00:21:50

Én azt mondom most a legjobb, hogy még mellémennek, csak az idény során menjenek be!!!
Ami fontos teljesen felesleges ebből a meccsből következtetést levonni sem a csapat játékára, sem a játékosokra, mivel még benne vagyunk a felkészülési időben. Ennél csak jobb jöhet és fog is jönni!!!!
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.08.20. 00:21:40

Ibra nem mozgott rosszul szerintem Messi az elején kicsit őnzőnek tűnt de ő is jó volt Dos santos remekül játszott Jeffren tedszett a legjobban összeségébben sokkal jobbak voltunk de mégse sikerült. Kiváncsi lennék 1 labdabirtoklási arányra
Visca El Barca
Kép
martin120
Jugador del Barça

2009.08.20. 00:21:35

ozsimiki írta:Nah, egy kontrából megfogtak minket, nekünk meg semmi se ment be, két kapufa, szokásos labdabirtoklási fölény, stb, nembaj. láthattunk sok tehetséges fiatalt :) semmi következtetést nem szabad ebből a meccsből levonni, ill felesleges szerintem.

FORCA BARCAAA!!!

Igazad van edző meccsnek jó volt.Nagy cucc hogy a fél csapat fiatalokból állt és elvertek minket.Tét meccsen rendes kezdővel nem így lett volna.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.20. 00:21:24

Gai játéka nagyon tetszett, semmi félsz nem volt benne, megvolt a ritmusa, öröm látni, hogy milyen tehetségek vannak még itt :P
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése