Élő közvetítések 09/10
na most azért próbált utána vágtatni.
- nemespatro
- Jugador del Barça
ibrának direkt nem adnak labdát vagy mivan??
Ibrát körbe vették vagy mi?
- t.henry5511
- Jugador del Barça
meg milyen bíró már ez .. ménem Etookát küldték ki:D
Ibra naon elbujik a vedőkbe
Barcelona szurkoló leszek még élek
- geridoss
- Director del Fútbol
Azé reméljük, nem mindenben hasonlítanakFecooo írta:Dos Santos sem tagadhatná le a bátyját

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- t.henry5511
- Jugador del Barça
[auto_cenzúra] (bocsánat) Messit megölik
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyből jönnek a 11-esek. Legalábbis a 2006-os Juve elleni derbin így történt. ( 2:2 volt a 90 perc után, tizikkel kikaptunk)danikaa10 írta:Erre senki?danikaa10 írta:Amúgy, ha 1-1-e (vagy más döntetlennel) zárul a 90 perc mi történik?Pedig érdekelne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kell az ingyenreklám.t.henry5511 írta:Ja birnám Tomi integetne nekünk:D egy Eurobarca.hu transzparensel:D

- t.henry5511
- Jugador del Barça
Ja birnám Tomi integetne nekünk:D egy Eurobarca.hu transzparensel:D
Dos Santos sem tagadhatná le a bátyját 

- nemespatro
- Jugador del Barça
nah most a city-nek köze nem lesz a mecshez
Milyen cserék voltak a 'mesterek' kivételével? Jött Gai/Thiago/J. dos Santos?

Remélem Varga Tamásék majd integetnek a kamerába ha őket mutatja 
Jó nekik, ők élőben látják most

Jó nekik, ők élőben látják most

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kudu 2009.08.19. 23:31:24-kor.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Messi van középen és nem Ibra jól látom?
-
- Director del Fútbol
Ki ez a magas tag akinek be van kötve a keze? 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
fúú mi lesz itt 

- Varatrix
- Director del Fútbol
Messi Messi 

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- geridoss
- Director del Fútbol
Messi mégis beállt, de mint látom Ibra is ^^. Ennek örülökgeridoss írta:Most tudtam csak becsatlakozni a meccsbe -pechemre épp szünet van.. Bár a hozzászólásokból ítélve nem egy csúcs szuper mérkőzés ez, de lehet hogy csak rám vártak![]()
![]()
Ibra biztos, hogy be fog állni. Nem tudom miért, megérzés, Messiben már nem fogadnék, hozzáteszem, tényleg nincs rá szükség, hogy széthajtsa magát a komplett kezdő csapat, két szuper kupa mérkőzés előtt. Toure lett a csk helyettes?Ennek örülök, ugyanis nagyon kedvelem, mint játékos, és szimpatikus is, mint karakter
![]()
Na remélem valamit összehozunk a második félidőben, de ha nem, MÉG MOST az sem baj

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Jó meglátás bár én nem önzőnek inkább tapasztalatlannak taktikailag felkészületlennek tartomElBartimaeus írta: Jeffren egyedül talán jobb, de nem nagyon csapatjátékos, ezt hozzá kell tenni, Pedro sztem sokkal jobban beleillik a csapatba, nem különálló ember, Jeffren önző.De nagyon ügyes, ha megtanulna passzolni, akkor ő is nagyon jó játékossá válhatna.