Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Gourcuffot most vette meg a Bordeaux a Milantól. Nem hiszem hogy már túl is adnának rajta főleg, hogy az egyik legnagyobb értékük. Chamakh meg szerintem nem akkora ász.Amúgy meg iránta Wenger is érdeklődik, ez pedig csak felfelé tornázza az árát.krisz22 írta: igazából nekem lenne egy naon jó öltletem: Gourcuff, Chamakh a Bordoból
Ezzek naon nagyok és viszonylag olcsók de tuti ezzekre nem figyelnek nagy kár
Zlatan Boy írta:Én is remélem.Mivel hogy az ő neve szerintem valamenyiünk számára eddig ismeretlen.Az a 30 millió pedig ami a kivásárlási ára,az röhely sztem.Titinho írta:
13 millióért vette 2007-ben a Shakhtar, jelenleg 30 millió euró a kivásárlási ára. Ez a hír engem is meglepett egyébként, de ez szerintem csak az újság kitalációja. Vagyis...inkább remélem.
Én Pep helyében,megpróbálnám elhozni valamelyiküket vagy ezt a Velosot vagy Mutinyót.Cesc maradása után,ők közülük kellene szerintem választani.De ez csak saját vélemény.Titinho írta:Az a baj, hogy most már nem tudunk minőségi játékost hozni a középpályára. Cesc ugye megbukott (de a MD szerint jövő nyáron érkezik egy Barca-Arsenal paktum értelmében), viszont még akit én nagyon sajnálok, hogy még szóba se került az Joao Moutinho, ő is jó lehetett volna, de ezzel, hogy ő is pályára lépett tegnap este a Fiorentina ellen (még jó, hiszen csapatkapitány ) így ő is kilőve. Még Miguel Velosot is szívesen láttam volna, nagyon bírom azt a srácot, tegnap is a játéknap gólját lőtte a fiú.
Más pedig ki jöhetne szóba a kp-ra? Jelenleg fogalmam sincs.
Én is remélem.Mivel hogy az ő neve szerintem valamenyiünk számára eddig ismeretlen.Az a 30 millió pedig ami a kivásárlási ára,az röhely sztem.Titinho írta:
13 millióért vette 2007-ben a Shakhtar, jelenleg 30 millió euró a kivásárlási ára. Ez a hír engem is meglepett egyébként, de ez szerintem csak az újság kitalációja. Vagyis...inkább remélem.
Én Pep helyében,megpróbálnám elhozni valamelyiküket vagy ezt a Velosot vagy Mutinyót.Cesc maradása után,ők közülük kellene szerintem választani.De ez csak saját vélemény.Titinho írta:Az a baj, hogy most már nem tudunk minőségi játékost hozni a középpályára. Cesc ugye megbukott (de a MD szerint jövő nyáron érkezik egy Barca-Arsenal paktum értelmében), viszont még akit én nagyon sajnálok, hogy még szóba se került az Joao Moutinho, ő is jó lehetett volna, de ezzel, hogy ő is pályára lépett tegnap este a Fiorentina ellen (még jó, hiszen csapatkapitány ) így ő is kilőve. Még Miguel Velosot is szívesen láttam volna, nagyon bírom azt a srácot, tegnap is a játéknap gólját lőtte a fiú.
Más pedig ki jöhetne szóba a kp-ra? Jelenleg fogalmam sincs.
Annyit, hogy jövőre kondíció nélkül (mint az Arsenal esetleges BL-ből való kiesése) igazolhat hozzánk a fenti összegért, mivel az londoniak igazgatótanácsa érdemei elismeréséért kinyitotta számára az ajtót, amennyiben távozni akarna hozzánk 2010-ben.gygerike írta:Igen és ez mit jelent mert csak annyit értek belőle hogy 30-35 millió euró:DZsoma írta: El pacto, pues, es de casi imposible cumplimiento inmediato, pero seguirá vigente para la próxima temporada, ya sin condiciones. El Arsenal ha garantizado al Barça que dejará marchar a Cesc al término de la temporada 2009-10 a cambio de una cantidad que oscilará entre los 30 y los 35 millones de euros. El club londinense entiende que debe abrir la puerta a su capitán como premio a su dedicación en su etapa como 'gunner'.
13 millióért vette 2007-ben a Shakhtar, jelenleg 30 millió euró a kivásárlási ára. Ez a hír engem is meglepett egyébként, de ez szerintem csak az újság kitalációja. Vagyis...inkább remélem.Zlatan Boy írta:Ahogy néztem a Sport.est, az egyik cikk nagyon érdekesnek tünt nekem. Mégpedig ez a bizonyos balszélső kérdés, amit nagyon sokkan fitézztek,pontosaban hogy ki az aki jöhet még,azt hiszem hogy erről szóltak a hirek. Elkezdtem olvasni bővebben a hirt,és állitólag a honlap megvan bizonyosodva arról,hogy már a Mata transzfer is nagyon úgynézki hogy befúcsolt,és a lehetséges új jelölt valami William nevezetű fickó,aki ráadásúl (brazil) és állitólag a Sahktar Donyeck kp-ja.És állitólag valami 13 millió az ára a sráccnak,és amit tudni kell róla,hogy 20 éves.Ez egy kicsit mondjuk ez engemet is meglepett ez a hir.
Igen és ez mit jelent mert csak annyit értek belőle hogy 30-35 millió euró:DZsoma írta:Idén igen, de Arsenal drukkerként is mondom ez egyáltalán nem baj. Jövőre Henry még kevesebbet fog majd tudni játszani koránál fogva (bár örülnék, ha nem így lenne), Iniesta mehet fel a balszélre kezdni és a helyére jöhet Cesc.Nóbi írta: A cikk szerint akkor jöhet, ha az Arsenal nem jut tovább a BL-ben. Azaz gyakorlatilag nulla az esélye a transzfernek.
El pacto, pues, es de casi imposible cumplimiento inmediato, pero seguirá vigente para la próxima temporada, ya sin condiciones. El Arsenal ha garantizado al Barça que dejará marchar a Cesc al término de la temporada 2009-10 a cambio de una cantidad que oscilará entre los 30 y los 35 millones de euros. El club londinense entiende que debe abrir la puerta a su capitán como premio a su dedicación en su etapa como 'gunner'.
Idén igen, de Arsenal drukkerként is mondom ez egyáltalán nem baj. Jövőre Henry még kevesebbet fog majd tudni játszani koránál fogva (bár örülnék, ha nem így lenne), Iniesta mehet fel a balszélre kezdni és a helyére jöhet Cesc.Nóbi írta: A cikk szerint akkor jöhet, ha az Arsenal nem jut tovább a BL-ben. Azaz gyakorlatilag nulla az esélye a transzfernek.
A cikk szerint akkor jöhet, ha az Arsenal nem jut tovább a BL-ben. Azaz gyakorlatilag nulla az esélye a transzfernek.Zsoma írta:No, úgy néz ki egyezségre jutottunk az Arsenallal, hogy Cesc jövőre 30-35M körüli összegért jöhet. Jöhetne idén is, ha nem jutnának be a BL-be, de ez a tegnapi meccs után elég valószínűtlen.
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... iento.html
Én meg a Te engedelmeddel jegyezném meg: attól,h ez az igazolások topic,már jó ideje nem túl nyerő dolog az ilyen "farzsebből",hasraütés jelleggel, "Noname" playák bedobálása.Értelmetlen az ilyen x-y játékosokkal való dobálózás,h ki mit szólna hozzá.Főleg,h elég nagy rész talán azt sem tudja,h mi fán terem az említett aranylábúbojanfan írta:nem én szoktam manager játékokkal játszani töki. amúgy meg elég sokan dicsérték, és utána olvastam a gyerek pályafutásának. engedelmeddel.CFirpo3 írta:[Az fm-ből jött amúgy az ötlet, vagy a youtube-os videókból?
Csakmert azt kétlem, hogy Te követed a belga bajnokságot.
Kik dicsérték?bojanfan írta:nem én szoktam manager játékokkal játszani töki. amúgy meg elég sokan dicsérték, és utána olvastam a gyerek pályafutásának. engedelmeddel.CFirpo3 írta:[Az fm-ből jött amúgy az ötlet, vagy a youtube-os videókból?
nem én szoktam manager játékokkal játszani töki. amúgy meg elég sokan dicsérték, és utána olvastam a gyerek pályafutásának. engedelmeddel.CFirpo3 írta:[Az fm-ből jött amúgy az ötlet, vagy a youtube-os videókból?
A Barcába nem elég olyan játékos, aki tehetségesnek tűnik.bojanfan írta:Steven Defour-ról mik a vélemények? Tehetséges játékosnak tűnik. Jó lenne a ő ide.
Ezeket a gyerkekkori kedvencem a XXXX ezeket annyira nem díjjazom. Esküszöm ilyen szempontból még Ibra a legkorrektebb akit mostanában hallottam. Kaka is kb egy héttel az igazolása előtt még a Milan szívéről beszélt. A David Villáról ne is beszéljünk. De várom már hogy tétmeccsen, a FULL kezdőnkkel kiálhassunk. És jó lenne már ha Militót is visszakapnánk.Dani6210 írta:Mondjuk én arra voksolnék, hogy konkrét igazolási hírek híján a sajtó az uborkaszezon végén ismét keveri a ganét.zsoltfree írta:Ez durva!!!!
A stopli.hu-n egy cikk:
Manuel Pellegrini, a Real Madrid vezetőedzője nemrégiben közölte Rafael van der Vaart-tal, hogy nem számít rá a jövőben.
A játékmester kijelentette, hogy nem szándékozik másik spanyol csapathoz szerződni - véleménye szerint még az FC Barcelonába igazolás is visszalépés lenne számára - igaz, a katalán klub nem is érdeklődik iránta.
"A tavalyi Real-hoz való igazolásom egy álom megvalósulása volt számomra. Nem szalasztottam volna el egy ilyen lehetőséget, bár a dolgok nem úgy alakultak, ahogy azt szerettem volna. Nem vagyok egy vándormadár típusú játékos, de a klubnál nem hagytak nekem más választást, távoznom kell."
"Nem kívánok másik spanyol csapathoz csatlakozni. Innentől kezdve minden klub visszalépés lenne számomra, a Valencia és a Barcelona is. Élvezni akarom újra a futballt, és Spanyolországon kívül."
A minap megírtuk, hogy a 26 éves holland válogatott labdarúgót vinné az Arsenal FC, ugyanakkor csupán 7 millió euróért, ennyiért pedig vélhetően nem adja el őt a Real.
Ez a Van Der Vaart, idén nem nézett Barca meccset, és szerintem nem is tudja hogy tripláztunk, mert ennyire nagyképű nem lehet valaki. Vagy valami Óriási hiba lehet a cikkben, de érdekes.
Ez kissé emlékeztet a Ribery-s történetre:
1., Ki az a Perez?
2., Csak és kizárólag Madridba akarok igazolni!
3., Soha nem mondtam, hogy a Madridba akarok igazolni.
Rendkívül szánalmas karácsonyi történet ismét, mondom, véleményem szerint a sajtó kever ismét feleslegesen.
Ennyire nem lehet senki debil, hogy ilyeneket nyilatkozzon össze-vissza, mint amit VdV szájába adnak most, vagy korábban Ribery szájába.
Ja, jut eszembe, ha jól emlékszem, még VdV Hamburgban játszott, mikor állítólagosan azt ecsetelte, hogy gyermekkori kedvenc klubja a Barca, szóval fene sem tudja, mi az igazság...
Mondjuk én arra voksolnék, hogy konkrét igazolási hírek híján a sajtó az uborkaszezon végén ismét keveri a ganét.zsoltfree írta:Ez durva!!!!
A stopli.hu-n egy cikk:
Manuel Pellegrini, a Real Madrid vezetőedzője nemrégiben közölte Rafael van der Vaart-tal, hogy nem számít rá a jövőben.
A játékmester kijelentette, hogy nem szándékozik másik spanyol csapathoz szerződni - véleménye szerint még az FC Barcelonába igazolás is visszalépés lenne számára - igaz, a katalán klub nem is érdeklődik iránta.
"A tavalyi Real-hoz való igazolásom egy álom megvalósulása volt számomra. Nem szalasztottam volna el egy ilyen lehetőséget, bár a dolgok nem úgy alakultak, ahogy azt szerettem volna. Nem vagyok egy vándormadár típusú játékos, de a klubnál nem hagytak nekem más választást, távoznom kell."
"Nem kívánok másik spanyol csapathoz csatlakozni. Innentől kezdve minden klub visszalépés lenne számomra, a Valencia és a Barcelona is. Élvezni akarom újra a futballt, és Spanyolországon kívül."
A minap megírtuk, hogy a 26 éves holland válogatott labdarúgót vinné az Arsenal FC, ugyanakkor csupán 7 millió euróért, ennyiért pedig vélhetően nem adja el őt a Real.
Ez a Van Der Vaart, idén nem nézett Barca meccset, és szerintem nem is tudja hogy tripláztunk, mert ennyire nagyképű nem lehet valaki. Vagy valami Óriási hiba lehet a cikkben, de érdekes.