2009.08.21. 21:54:12
Ok... a beszéd lehet, néha durva, sőt általában az is tőlem...ezt be is ismerem...
Csak hogy óriási különbség az is, hogy kétség kívül én ki is mondom a véleményemet, míg mások (temészetesen név nélkül fogom ezt írni) nem mondják ki ezt hangosan, tekintettel arra, hogy te vagy a testvér, illetve a csapat kapitánya... Nekem már volt korábban tapasztalatom azzal kapcsolatban, hogy milyen az, amikor valaki a "kapcsolatok" miatt marad csak a csapatban, s arra is volt tapasztalatom, hogy amiatt a dolog miatt miért is tűnnek el azok az emberek, akik jól, illetve nagyon jól fociznak...
Mostanában is ez történik, talán nem vetted még észre Feri???
Semmiképpen sem zrikálásként írom feléd, de a meccsek alapján ezt akár Te magad is észrevehetted volna...
Kettő: arra a Tomi gyerekre például Te magad mondtad, hogy nem kellene eröltetni, még is hagyod, hogy felírja magát...
Három: elméletileg neked kellene - s ezt most tényleg ezért írom így - kívülről szavakkal irányítanod a csapatot, de gyakorlatilag teljesen halkan, úgymond végigszemléled a meccset...
Lehet, hogy "érdekesen" szólok az emberek felé, amire sajnos sokszor én sem vagyok büszke, de talán észrevehető lehetett volna, ahogy "hangosabb" szóval össze lett rakva a csapat, úgy élből jöttek az eredmények is....
Ja, s a futásra visszatérve: érzékeny tippeim szerint, ha valaki "kifutja" magát, illetve annyit hajt, amenyit bír, akkor nem fog a meccsek végére begörcsölni a lába... Kettő, ugyanehhez a részhez visszatérve: nekem, mint a védelem egyik utolsó, hátsó emberének, nem nekem kellene futnom a legtöbbet, illetve nem nekem rúgni azokat a "kiegészítő" gólokat, annak elenére persze, hogy elég sokszor fel tudok érni a kapuhoz...
Tehát nem "garniturányi" játékossal kell megérkezni a tornára, hanem szisztematikus felépítésű csapattal...
Ugyanis, ha össze-vissza cserélgetik egymást az emberek, akkor sosem fog kialakulni semmiféle rendszer, illetve annyi csereemberre csak akkor van, illetve lenne szükség, ha valaki nem képes lefutni 5 percet egy meccsen...
Cs.Viktor, a "tanító és oktató"