Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Multkor írták, valahol, h elkapta, nem is vettem komolynak, de tegnap előtt mondták a rádióba, h elég beteg, de akkor úgy tünik kacsa.Nemtom, h igaz-e, mert pár napapl ezelőtt gól lőtt a LA GALAXY meccsen
Annyit tudok Némethről h a szurkolók őt szavazták meg a felkészülési meccsek alatt a legmeggyőzőbbnek szóval így van is esélye a nagy csapatra Gulácsiról pedig nem tudok semmit.ElBartimaeus írta:Némethről meg nem ír részletesebben, ha tud valaki valamit róla, akkor azt mondja el légyszi. Gulácsival dettó, nekik mondjuk örülök, hogy maradtak, mert picit esélyesek a nagy csapatban a szereplésre.
Ilyen lábtechikával elmehetne műúszónak
Maradjon csak a hátsóján Hollandiában.Iniesta4ever írta:nso: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/at ... nal-272318
Tiltott.Iniesta4ever írta:Nem tudom mik a tiltott oldalak de én a sporthirado.hu rendszeresen olvasom....
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... ott_-26496
ez azért nem lenne rossz.....
Hogy te nem tudsz szöveget értelmezni az nem az én hibám...vale írta:Mikaos írta:vale írta:A kérdés már csak az hogy a válogatottban miért nem tud jól játszani. A válasz sajnos valószinüleg az hogy sokkal fontosabb nekia klub, és ott jobban odateszi magát![]()
Ez szégyen.
Mencel te meg olvasd el mit írtál, gondolkodj. Ha nem jösz rá semmire...
PSVben nincs egy ember akinek akkora játék inteligenciája és tudása van mint Gera Zolinak. Ezenkívül Hajnal és Huszti is megfocizzák azt amit itt a PVSsek , de ők is csak a klubjukban. Hajnal ki tud tűnni az egész bundesligából a játékával , a válogatottból is csak sajnos lefelé. Tény hogy csatársor és a védelem gyengébb mint a PSVben viszont a középpályán erősebbek vagyunk szvsz. (remélem Németh majd megoldja a csatár problémákat.)Mikaos írta:????????? Micsoda?vale írta:A kérdés már csak az hogy a válogatottban miért nem tud jól játszani. A válasz sajnos valószinüleg az hogy sokkal fontosabb nekia klub, és ott jobban odateszi magát![]()
Ez szégyen. De ez nem csak rá hanem az összes válogatott játékosra igaz szinte.
Mondj a magyar válogatottból olyan szintű játékost, mint mondjuk Affelay, vagy olyan romboló középpályást, mint Simons, vagy egy olyan csatárt, mint Koevermans, Lazovic?
Vannak különbségek a PSV és a magyar válogatott között. Szerencsére már egyre kevesebb (legalábbis az eddigi válogatottbeli sikerek ezt mutatják), de a holland bajnokság még mindig erősebb.
A te hozzászólásod szégyen. A válogatottban is nagyon jó meccsei vannak pl Olaszok ellen, csak a csapattársak nincsenek egy szinten a klubbeliekkel.vale írta:A kérdés már csak az hogy a válogatottban miért nem tud jól játszani.
A válasz sajnos valószinüleg az hogy sokkal fontosabb nekia klub, és ott jobban odateszi magát![]()
????????? Micsoda?vale írta:A kérdés már csak az hogy a válogatottban miért nem tud jól játszani. A válasz sajnos valószinüleg az hogy sokkal fontosabb nekia klub, és ott jobban odateszi magát![]()