mezenga írta:Engem Pedro produkciója nem győzött meg. Gól és gólpassz az igaz, de egy az egybe nem tudta megverni az emberét. És ez csak a Bilbaó. Többször is volt h felpasszolták rá labdát és ő meg simán elvesztette. Sztem kevés ide.
Ja, nem tudom, hogy láttad-e jól a meccset

többször megverte az emberét(persze nem gumibottal). amúgy tényleg, néha eladta a labdákat...

remélem azért valaki 10 Eurót ad érte

ne viccelődjünk már. a 2. félidőben kifejezetten jó volt, nagyon pörgött. és ha hiszed ha nem, még Messitől néha elveszik simán a labdát! amúgy a gólja előtt nézd meg. megkapja(nem veszik el tőle rögtön), jó ütemben megtolja, nem hosszan(megint megverte az emberét

) és bevarraj. attól még, hogy elsőre nem nyújtott MEssi szintet, nem kell lenézni.
más: emberek. én elhiszem, hogy Balázs nagyon jól játszik mostanában, de azért a Barca magas neki. még Hlebnek sem sikerült(szerintem ő jó példa), pedig nagyon ment neki a játék. Henry is épphogycsak be tudott illeszkedni. és azért ők nagyobb játékosok

neki jó lesz egy olyan csapat, mint a mostani MU: elviszi a szélen aztán beadja. ilyen szintet simán megütne, de a Barca kombinatív, pörgős játékába nem hiszem, hogy beillene. de ne legyen igazam
más: olvastam, hogy valaki Filipét emlegette. most mi van? lemaradtam.
és végül: Rierát jó igazolásnak tartom, egyedül az a baja, hogy ballábas

de a Spanyol válogatottban is nagyon jól játszik szerintem, és az hasonló a Barca stílusához.