Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Gamperért megy.The Deadman/Real fan írta:Azt szeretném kérdezni hogy ami meccset a Man City ellen játszotok az a Gamper kupaért megy vagy csak egy sima barátságos meccs lesz ?
A Gamperért megy.The Deadman/Real fan írta:Azt szeretném kérdezni hogy ami meccset a Man City ellen játszotok az a Gamper kupaért megy vagy csak egy sima barátságos meccs lesz ?
Tudom csak remélem hogy a vezetőség észreveszi hogy ez soha vissza nem térő alkalom. A barca játéka amúgy is Holland alapokon nyugszik vagy nem? Ez csak egy másik ok hogy legalább elgondolkodjanak rajta.CFirpo3 írta:Én úgy mondanám, hogy tavaly felmerült a neve, ugyanis ezen a nyáron egy újság nem írt róla, csak itt a fórumon merült fel a neve most.bali 15 írta:Mert akkor ez egy nagyon jó lehetőség. Kell egy jó támadó kp nem?
Itt a nagy lehetőség. Tavaly is felmerült a neve.
Az, hogy a fórumon valakit emlegetnek, az nem jelenti azt, hogy már van is rá esély, vagy egyáltalán Pepék is gondolnak rá.
Én úgy mondanám, hogy tavaly felmerült a neve, ugyanis ezen a nyáron egy újság nem írt róla, csak itt a fórumon merült fel a neve most.bali 15 írta:Mert akkor ez egy nagyon jó lehetőség. Kell egy jó támadó kp nem?
Itt a nagy lehetőség. Tavaly is felmerült a neve.
Azt tudom hogy nincsen mezszáma. De hogy akkor tényleg leigazolható ingyen? Mert akkor ez egy nagyon jó lehetőség. Kell egy jó támadó kp nem?fcbarca10 írta:Egyszer az NSO-n megjelent egy cikk, miszerint VdV nem kapott mezszámot és az ügynöke nyilatkozta, hogy ezáltal ingyen is elvihető, mivel nem tartották be a szerzödést.lionelmessi19 írta:Hey madridista kollégák!![]()
Felmerült VdV neve az igazolások topicban, mégpedig mint ingy igazolható játékos.
Van ennek bármi valóságalapja ?
Egyszer az NSO-n megjelent egy cikk, miszerint VdV nem kapott mezszámot és az ügynöke nyilatkozta, hogy ezáltal ingyen is elvihető, mivel nem tartották be a szerzödést.lionelmessi19 írta:Hey madridista kollégák!![]()
Felmerült VdV neve az igazolások topicban, mégpedig mint ingy igazolható játékos.
Van ennek bármi valóságalapja ?
A fő problémánk a középpályás védekezés volt eddig is. Xabi érkezésével (ha összeszokik Lass-szal) nem lesz gond a középpályán, onnantól meg már csak a védelmet kell összerázni, egyénileg nincsen gond a játékosokkal. Ugye a védelemnél az összhang a legfontosabb, akár gyengébb képességű védők is képesek megfelelően teljesíteni, ha jól tudnak együtt dolgozni, illetve a középpályás védekezés is megfelelő. És még ott van egy Casillas is mögöttük. Én nem a védelem miatt aggódom!Szerintem egészében véve(kp és védősor) semmi gond a real védelmével.
Hát ez is igaz, de Savinál azért van gyengébb játékosotok, így 2-1 nektek ugyan, de nálunk ment Hleb és 2-2, fantasztikus, hihetetlen, döntetlen.zsuni írta:először is, helyesen igy kell a következőket irni: Real Madrid, Ronaldo, Perez.
másodszor:
a real eladta a 3 legeslegrosszabb játékosát, heinze-t saviola-t és javi garcia-t, ugyh a verseny már régesrégen eldőlt a madrid javáraAzért az megvan, hogy mekkora verseny van az 'év üzlete' címre... Real: Heinze, Barca: V. Sanchez, sztem vezetünk.
Szerintem egészében véve(kp és védősor) semmi gond a real védelmével. A legutóbbi meccsen a Sociedad a kapujukig se jutott el, pedig ők is nagyon szépen tologatták a labdát. A real játéka azon a meccsen meglepően meggyőző volt(jó védekezés és labdaszerzések, szép öszjátékok) és simán járnak már ott ahol mi.lionelmessi19 írta:...
Most még azt mondják hogy maradni akarnak,de kíváncsi lennék mit fognak mondani amikor már zsinórban a 10. meccsüket ülik végig a kispadonNazario írta:
Amit pedig olyan nagyon vársz, hogy majd nyavalyognak az emberek.
Nos, idáig semmi jele, pont ellenkezőleg. Mindenki, akinek megmondták, hogy nem sok lehetőséged lesz, maradni akar, ragaszkodik. Ez nem véletlen.
Maradjunk annyiban, hogy az egyensúly sehogy sem tűnik most jó kifejezésnek erre a madridra.Nazario írta:A Real igazolt két védőt és egy védekező középpályást.
Semmit nem számít, mit tett Perez régen, ha ezentúl egyensúlyban lesz a csapat.
a real eladta a 3 legeslegrosszabb játékosát, heinze-t saviola-t és javi garcia-t, ugyh a verseny már régesrégen eldőlt a madrid javáraAzért az megvan, hogy mekkora verseny van az 'év üzlete' címre... Real: Heinze, Barca: V. Sanchez, sztem vezetünk.
Kettőt!Először tájékozódj picitJa vett egy védőt
Mert szükség volt rá!Azok a játékosok akik érkeztek klasszisok(többnyire),és hiányposztra érkeztek.De azonkívül 300 millát költött
Az Elmundo Deportivo szerint..érdekes,pont ez az újság állitja..megmondja ki merre menjen, sztem lassan a kezdő is az ő resszortja lessz
marci. írta:..És?Te is elsz.rtál valamit régen,azt megpróbálod kijavitani,változtatni rajta , nem igaz?Jaja igaz, végül is semmi igazság alapja nincs
ui:Ha Perez tényleg nem változik,már azonnal mehet is..(kis túlzással persze)
Nem azt mondtam, hogy 100%, hogy igaz, csak hát benne van a pakliban. Nem egy ilyen hírt olvastam a Madridistán. (vagy ezek szerint szerint majdnem minden ami a madridistán van kamu)marci. írta:..És?Te is elsz.rtál valamit régen,azt megpróbálod kijavitani,változtatni rajta , nem igaz?Jaja igaz, végül is semmi igazság alapja nincs
ui:Ha Perez tényleg nem változik,már azonnal mehet is..(kis túlzással persze)