Teljesen jó volt a meccs,ennél többet nem lehetett várni a csapattól így,az idény első tétmeccsén.
Egy pár észrevétel;
Pedro-t mindenki nagyon dicséri,pedig..
Persze ez így most hülyén hangzik,de a gólján és a gólpasszán kívül gyakorlatilag semmit nem csinált és ez egyáltalán nincs eltúlozva. Az első félidőben,ha egyébként nem tudom,hogy ő is ott van,szerintem nem veszem észre..
Úgy gondolom,ha az a lövése nem megy be,vagy mondjuk Xavi nem lövi be azt a passzt,amit Pedro adott,most sokkal inkább lehúznánk őt és nem dicsérnénk.
Félreértés ne essék,nagyon örültem a góljának és nagyon bírom a srácot,de nálam mezőnyben gyenge volt.
Messi pl. azon a poszton szinte minden támadás alkalmával megkapja a labdát.
Henry-val kapcsolatban szeretnék még szólni,az ő játszatásával nem igazán értem mi volt Pep célja,abszolút kedvetlen volt,szinte alibizett,ami ugyan nem különösebben baj egy sérülésből épphogy felépült játékosnál, de miért nem pihent akkor? Jeffren megkaphatta volna a lehetőséget egész meccsen,biztos,hogy többet tudott volna hozzátenni a játékhoz,mint Titi.
Valaki említette már a távoli lövéseket,ez nekem is nagyon pozitív volt a meccsen,Dani két nagyszerű lövést küldött kapura,Bojan is bátran elvállalta,nem beszélve Pedro-ról,akinek a próbálkozásából ugye gól is született.
No,de a lényeg,hogy jók voltunk,nyertünk és továbbra is bombaerős csapatunk van,amely ha kiegészül Ibrával,Inivel és Messivel,akkor idén is csodákra lehet képes.