Ezek szerint a Barca keretében csak a kezdő tizenegy+4-5 játékos ér valamit, és a többiek jobban járnának ha keresnének más csapatot ahol húzó emberek lehetnek?
Írtam én ilyet? nem hinném...
De igazából mondhatnám ezt is mert pl egy Gudjohnsen jobban járna egy West Hammal ahol húzó ember lehetne.
Egyébként nem nagyon érzem,h arra reagáltál amit írtam.És olyan dolgokra kérdezel rá amiket nem állítottam és nem is gondoltam...
És mi van akkor ha 1-2évig még csak koptatja a padot és majd csak azután jön el az ő ideje?
Erre már lentebb megadtam a választ.Eleve nem látom benne azt,h húzóember tudna lenni.A másik pedig az,h sztem nincs idő még két évet várni rá miközben tudjuk kik várnak még lehetőségre a sokkal fiatalabb korosztályból.Én így látom.
De nem is értem az egészet, mert ha ő elmenne és jönne más x millióért helyette, akkor az a játékos miben lenne más vagy több?
Én meg azt nem értem,h ez a kérdés minek ide?Ismét meg kell kérdeznem,h írtam én ilyet?Sose érveltem ellene azzal,h vegyünk helyette mást....
Pedro nem a szerencsés születésének köszönheti -na persze annak is csak nem olyan formában ahogy Te állítod-, hogy a Barca keretébe tartozik, mivel csak 4éve van a klubnál. Ez azt jelenti, hogy valaki(talán írhatnék szakértőt is) felfigyelt középszerű képességeire és a katalónia ezen részébe hozta őt.
Aha.Hát erre még mindig azt tudom mondani,h szerencsés.Mert pl egy Dzsudzsákot nem vittek oda a szakértők.De feltételezem,h ha Dzsudzsi születik spanyolhonba mondjuk Pedro helyére akkor Őt is oda vitték volna mert sokkal tehetségesebb mint Pedro szvsz.Szóval még mindig azt tudom mondani,h a világban van sok jobb vagy hasonló 22 éves mint Ő csak "szerencsétlenebbek".
Egyébként már egészen másról beszélünk mint amire eredetileg reagáltam.Az pedig azon kijelentésed volt,h van olyan jó mint Silva.Szóval úgy érzem egy kicsit túlreagáltuk és ez egy olyan dolog ahol senkinek sincs igaza.Vagyis egy kicsit mindkettőnknek mert Te felül én pedig alul értékelem szvsz.
Egyéb iránt gratulálok a góljához és a gólpasszához de a véleményem még nem változott egyenlőre.

Egy félidő jó foci még kevés nekem ahhoz,h meg legyek győzve.Még sok ilyen és akkor bocsánatot kérek tőle.