Barca Igazolások 2009-2010
- gygerike
- Entrenador del Barça
Nem Fabre az egyik kedvenc játékosom akkor is ha nem jön,lehet hogy kicsit eltuloztam de én nekem akkor se lett volna más a véleményem ha ide jön és elnézést akit ezel megsértettem
Visca El Barca

-
- Entrenador del Barça
Hagyjuk már ezt a kétszínüséget! Ha jött volna, nem mondanál ilyeneket, és ezt te is nagyon jól tudod. Törődj bele, hogy a Bayern nemet mondott. Akkor most majd Fabregasra is ezt fogod mondani? Mert valószínű ám, hogy nem fog jönni. Sőt, Pep ki is jelentette már.miihii írta:Nincs meg benne az alázat?Honnét tudod?Megálmodtad,h milyen,amikor nálunk játszik?gygerike írta:Ribéry-nek semmi keresni valója nincs itt, igaz hogy remek játékos és tökéletes lenne balszélre ,de nincs meg benne az az alázat ami minden barca játékosba meg van. Nem ide való játékos tippikus "sztár" akinek az a fontos hogy mennyit keres és mennyire híres.
Tipikus sztár?Ennek a tüneteit mi alapján mondod rá?Ismered jól?V az edzőit ismered és ők mondták?
Az ilyen lázálmokat kérem mellőzzük.V támaszd alá vmivel,ne csak úgy beböfögd a nagy kijelentéseket!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- miihii
- KHAL
Nincs meg benne az alázat?Honnét tudod?Megálmodtad,h milyen,amikor nálunk játszik?gygerike írta:Ribéry-nek semmi keresni valója nincs itt, igaz hogy remek játékos és tökéletes lenne balszélre ,de nincs meg benne az az alázat ami minden barca játékosba meg van. Nem ide való játékos tippikus "sztár" akinek az a fontos hogy mennyit keres és mennyire híres.
Tipikus sztár?Ennek a tüneteit mi alapján mondod rá?Ismered jól?V az edzőit ismered és ők mondták?
Az ilyen lázálmokat kérem mellőzzük.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Tivornya
- Capitá del Barça
A mostani meccs után nehogy meglepetésszerűen Barca-mezben lássuk Dzsudzsákot jövő héten
Mondjuk egy állandó ilyen teljesítménnyel szuper igazolás lenne 

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- gygerike
- Entrenador del Barça
Ribéry-nek semmi keresni valója nincs itt, igaz hogy remek játékos és tökéletes lenne balszélre ,de nincs meg benne az az alázat ami minden barca játékosba meg van. Nem ide való játékos tippikus "sztár" akinek az a fontos hogy mennyit keres és mennyire híres.
Visca El Barca

- kennyke04
- Entrenador del Barça
Ribery: "Soha, de soha nem mondtam azt, hogy el akarok menni a Real Madridba. Ha el akarnék menni, akkor azt nyilvánosan kijelenteném."
Madridistán volt fent. Azért ha idén nem is érkeznek már a csapathoz, jövőre nagyon érdekes lesz a dolog az elnökválasztás miatt. Aki beígéri Cesc-t vagy Ribery-t, netán mindkettőt, annak szinte garantált a szék.
Madridistán volt fent. Azért ha idén nem is érkeznek már a csapathoz, jövőre nagyon érdekes lesz a dolog az elnökválasztás miatt. Aki beígéri Cesc-t vagy Ribery-t, netán mindkettőt, annak szinte garantált a szék.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- Chino
- Llegenda del Barça
A nagyobb baj az, hogy sok csapat ahol minőségi játékosok vannak szerepel nemzetközi selejtezőkben, így rájuk kevés az esély, nagyobb csapatok pedig nem szívesen válnak meg meghatározó játékosaiktó, csak igen drágán. A kisebb6 közép klubokban meg ha van olyan playa aki nálunk például jó kiegészítőember akkor nem valószínű hogy eladják, mert náluk az létfontosságú. Szal nagyon nehéz lesz. Kicsit sok volt a szöszmötölés. Mostmár biztos, hogy csak drágábban tudunk játékost venni, mert nekünk lesz fontosabb és nem lesz idő valszeg annyit tárgyalgatni. De ne nekem legyen igazam Van idő még 31.-ig, de azért nem az uccsó pillanatban kellene igazolni mert még a csapatba is kellene rakni őket.
Forca Barca!!!!
- gygerike
- Entrenador del Barça
Nem ugy volt még az átigazolási időszak elején hogy összesen van 40 miliója ?? Persze ez már megcáfolodott de én ugy emléxek hogy azt mondták. De ha még lenne 60 milka abbol simán futná fabregasra és 1 védőre 

Visca El Barca

A spanyol Cadena Ser rádió úgy tudja, hogy a Barcának még 60 millió eurója maradt az idei átigazolásokra. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül el is kell költeni ezt az összeget.
Barca - Més que un club!
- gygerike
- Entrenador del Barça
Fabregast már korában is szóba hozták a Milánnal az is kacsa volt ez is az. Mert Fabre ügynöke nem rég adott zöld utat a tárgyalásoknak a Barcának (csütörtök,péntek) és Fabre is többször lenyilatkozta hogy ő csak a barcába menne el.Most pedig 2 nap allat elvitte a Milán az órúnk elől?? nem hinném,remélem nem igaz mert szügségünk lenne rá
Visca El Barca

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Egyetértek!Szerintem is rászorulnánk még egy két erősítésre.Főleg a védelemben és a középpályán.Biztos vagyok benne hogy idén is lesz olyan fiatal aki kimagaslót fog nyújtani (mint tavaly Busquets)és betör a "foci világába" de ez kevés lesz ennyi tétmeccsen.Ezzel nem azt mondom hogy gyenge a keret de min. 2 kiegészítő ember még kéne.Remélem ezt Pepék is hamar belátják!Mental_Theo írta:Nem tudom miből gondoljátok,hogy az ifisták tudják pótolni bármennyire is a kulcsjátékosokat. Az előszezonból semmi következtetést nem lehet levonni, nagy ritkaság hogy 1 év alatt meggyőzően játsszon (Busquets), azon kívül nem sok...
Nincs megfelelő cserecsatárunk, középpályásunk.
Most is sérült Henry, Ibra, Messi, Iniesta, Marquez. Mi lesz még később? 70 meccs alatt!
kell 1-2 tapasztalt csere (mint volt anno Larsson )

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Nem tudom miből gondoljátok,hogy az ifisták tudják pótolni bármennyire is a kulcsjátékosokat. Az előszezonból semmi következtetést nem lehet levonni, nagy ritkaság hogy 1 év alatt meggyőzően játsszon (Busquets), azon kívül nem sok...
Most is sérült Henry, Ibra, Messi, Iniesta, Marquez. Mi lesz még később? 70 meccs alatt!
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- baas11
- Entrenador del Barça
Egyetértek rendkívül szimpi az izlandi de valóban jobban fekszene neki egy egyszerűbb játékrendszer ahol nem kell színezni is a játékot....de szerintem maradni fog ! Pep azt mondta h csak azért h feltöltsük a keretet nem fog érkezni senki/akárki, vagyis vagy veszünk egy minőségi játékost vagy senkit a kp-ra ,mondjuk ez meg valahol ellentmond a Fabre üggyel de mindegy ... hát kíváncsian a várom a fejleményeket !Sanama írta: Gudy-t meg végre el kellene adni, mivel a csapatnak sem jó és neki sem.
Én tisztelem, mert szívét lelkét kiteszi a pályára, de ebbe a bajnokságba ügyetlen, és nem neki való.
A középpálya viszont már bonyolultabb egy kicsit.
Vagyis nem is kicsit , hanem nagyon. Egyszerűen tippem sincs,hogy kiért jelentkezhetnek be Tixiék![]()
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Én is nagyon kiváncsian figyelem majd a további jelölteket, mert jelenleg ötletem sincs, ki lehet a következő
De erre én is kiváncsi lennék, hogy Dani Alves mire képes ha feljebb lép, meg ha minden igaz, akkor Maxwell is tud bal oldalon is játszani a középpályán, úgy hogy lesz ott lehetőség a rotálásra

De erre én is kiváncsi lennék, hogy Dani Alves mire képes ha feljebb lép, meg ha minden igaz, akkor Maxwell is tud bal oldalon is játszani a középpályán, úgy hogy lesz ott lehetőség a rotálásra

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
IGEN IGEN IGEN IGEEEEN. EZAZ!!!! Huh ennél obb nem is történhetett volna. MÁr csak Guddyt kéne elpasszolnikompalor írta:Victor Sanchez a Xerez-be igazolt! Sok sikert neki!

Még egy jobb bekket igazoljunk és kész vagyunk. Mondjuk Maiconnak örülnék

Ez az ötlet hogy Dani felmegy középpályára nagyon tetszik. Akkor végülis lesz a keretben Xavi Ini Touré Keita Sergi nameg Guddy tavalyról. Marquez és Dani is tud a középpályán játszani és még feljön Dos Santos is. Elég kell h legyen.
- baas11
- Entrenador del Barça
Én nem keveslem de eddig melyik poszton erősítettünk ?rivaldo23 írta: Sokan keveslik az erősítéseket, de szerintem örüljünk h egyik...
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Nos hát ha így állunk, mármint,hogy nem jön Fabregas, hát nem tragédia.
Viszont már korábban is leírtam,ha egy tőle gyengébb(padra) játékost akarunk venni, mint ahogy próbáltuk MAscheranot is, az nem lesz 25alatt meg.
Ezért mondom,hogy szerintem 1nap oda kellett volna adni Fabregasért azt a 45 miliót, 10évre meg van az irányító részlege a csapatnak(xavi,cesc).
Viszont ha már más kell, mert mindenképp kell, remélem Pep nem gondolja úgy,hogy akkor ez van, így indulunk neki a szezonnak. Szóval, akkor az a helyzet,hogy Tippem sincs,hogy ki jönne, jöhetne.
Gudy-t meg végre el kellene adni, mivel a csapatnak sem jó és neki sem.
Én tisztelem, mert szívét lelkét kiteszi a pályára, de ebbe a bajnokságba ügyetlen, és nem neki való. Egy angol középcsapatban eltölthetne pár szép évet még. Illetve azért nem gondoltam volna sosem,hogy ilyen játékos viselheti évekig a Barca 7es mezét, mármint csere, és nem meghatározó.
De nem szidni akarom őt, hanem tényleg ideje lenne elmenni. Őt aztán Dos Santos tudja pótolni, ügyes a srác.
De akkor visszatérve az igazolásokhoz. A védő szerintem meg lesz, van 2alternatíva is.
Vagyis nem is kicsit , hanem nagyon. Egyszerűen tippem sincs,hogy kiért jelentkezhetnek be Tixiék

Viszont már korábban is leírtam,ha egy tőle gyengébb(padra) játékost akarunk venni, mint ahogy próbáltuk MAscheranot is, az nem lesz 25alatt meg.
Ezért mondom,hogy szerintem 1nap oda kellett volna adni Fabregasért azt a 45 miliót, 10évre meg van az irányító részlege a csapatnak(xavi,cesc).
Viszont ha már más kell, mert mindenképp kell, remélem Pep nem gondolja úgy,hogy akkor ez van, így indulunk neki a szezonnak. Szóval, akkor az a helyzet,hogy Tippem sincs,hogy ki jönne, jöhetne.
Gudy-t meg végre el kellene adni, mivel a csapatnak sem jó és neki sem.
Én tisztelem, mert szívét lelkét kiteszi a pályára, de ebbe a bajnokságba ügyetlen, és nem neki való. Egy angol középcsapatban eltölthetne pár szép évet még. Illetve azért nem gondoltam volna sosem,hogy ilyen játékos viselheti évekig a Barca 7es mezét, mármint csere, és nem meghatározó.
De nem szidni akarom őt, hanem tényleg ideje lenne elmenni. Őt aztán Dos Santos tudja pótolni, ügyes a srác.
De akkor visszatérve az igazolásokhoz. A védő szerintem meg lesz, van 2alternatíva is.
Vagyis nem is kicsit , hanem nagyon. Egyszerűen tippem sincs,hogy kiért jelentkezhetnek be Tixiék

- Iniesta4ever
- Barça B
Azért vigyázni kell Don Silvio-val.... Sztem ha nagyon akarná még ingyen is elhozhatná csak akkor botrány lenne... Wenger is előbb adja el neki mint hogy lemészárolják az egész családját...sneco7 írta:
Persze,nekünk nem adják 45 alatt,de Berlusconi két szép szeméért meg 30-35 millióért a Milannak eladja Wenger.![]()

2:6! Blaugrana!!!!
Szvsz nem kell már senkit igazolni maximum egy jobbhátvédet. Sokan keveslik az erősítéseket, de szerintem örüljünk h egyik nagy sztárunkért sem jelentkezett be senki(kivéve Eto'o ügy de ott minőségi váltás történt) és a fiatal tehetségeket sem herdáltuk el. Emlékezettek vissza a Rijkaard féle csapatra, miután megnyertük az első bajnokságot csak két új játékos érkezett, és hát ők sem voltak igazán minőségiek...(Van Bommel, Ezquero) Mégis megvédtük a bajnoki címet és megnyertük a Bl-t is.
- sneco7
- Capitá del Barça
Persze,nekünk nem adják 45 alatt,de Berlusconi két szép szeméért meg 30-35 millióért a Milannak eladja Wenger.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... en-271960/
sztem hatalmas kacsa, de mi van, ha van valóságalapja?![]()
az ördög nem alszik...

- Chino
- Llegenda del Barça
Kizárt dolognak tartom tartom, hogy ugyanannyi pénzért inkább a Milanba szerződjön mint hozzánk. Az utóbbi napokban kiderült, hogy Wengernek égetően szüksége van rá és szerintem 40-50 milla alatt nem adná, ráadásul mi még játékost is belevontunk volna a transzferbe (ha nem volt kacsa a hír) + valszeg Cesc is inkább idejött volna. Wenger idáig se nagyon erősített (csak gyengített, ugye Adebayor, Kolo T. stb.) és ez a 30-35 milla nem sokat segítene és elveszítene azt a játékost aki szinte egyedül viszi a hátán a csapatot. Kit tudna leigazolni ennyi pénzért aki csak kicsit is pótolhatná Fabregast? Akkor egyáltalán minek adná el. Ha reálisan nézzük az Arsenalnak tényleg csak egy 44-45 millás transzfer érheti meg, azt meg csak a Chelsae vagy a Real (esetleg City) pengetné ki.
Forca Barca!!!!
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... en-271960/
sztem hatalmas kacsa, de mi van, ha van valóságalapja?
az ördög nem alszik...
sztem hatalmas kacsa, de mi van, ha van valóságalapja?

az ördög nem alszik...
- Chino
- Llegenda del Barça
Nem tudom, de ez így nagyon nincs jól. Remélem van még Pep-ék tarsolyában valaki. Mata sztem felejtős, mert a Valencia is játszani fog a napokban nemzetközi porondon és velük idáig sem volt könnyű megegyezni. Nehéz lesz, de mindenképpen kell egy középpályás. Nem kell feltétlenül egy világsztár No.-t, de egy megbízható és minőségi játékost Xaviék helyére. Ini még inkább le lesz terhelve, ráadásul elég sérülékeny. A fiatalokon most még nagyobb nyomás lesz szerintem. Rájuk fontos feladat fog hárulni, bár nem tudom kiket akar Pep permanensen a nagy csapatban tartani. (Ds Santos, Pedro, Thiago?, Jeffren?, Muniesa?)
Alves szerepeltetése kp-n pedig felejtős. Akkor inkább Yaya-t feljebb tolni eggyel, de ezt sem lehet igazi megoldásnak nevezni. Mindenesetre nehéz idény lesz, de azért még reménykedek, hogy Pep-ék hirtelen villantanak valamit.
Alves szerepeltetése kp-n pedig felejtős. Akkor inkább Yaya-t feljebb tolni eggyel, de ezt sem lehet igazi megoldásnak nevezni. Mindenesetre nehéz idény lesz, de azért még reménykedek, hogy Pep-ék hirtelen villantanak valamit.
Forca Barca!!!!