Mezner2 írta:Azért benne van a pakliban hogy ezt nem Ribery hanem a médiam mondta

Távol álljon tőlem hogy védjem a Realt de ha ezt valóban Ribéry mondta akkor nincs helye egy akkora klubban mint a Madrid
De én a magam részéről nehezen tudom elképzelni hogy Ribéry iet nyilatkozik miután fényesre nyalta elötte a Realt.De ha mégis ez történt akk az azért van mert
visszaakarja lopni magát a Müncheniek szívébe ennyi az egész

Én is így gondolom.
Ez a Ribery kérdés ezen a nyáron már inkább a média cirkusza,mint magáé a playáé és a kluboké.Nem annyira hiszek benne,h annyira gyenge lenne agyban (

),h előbb BARCA mezben flangáljon,aztán -mivel távolinak tűnt a Blaugrana- becsókoljon a korább mondatával a reálnak -"vagy a reál vagy semmi"- ,most meg exkuzálja magát ilyen módon.
Szépen ki van színezve a sztorija a média által,kell a lapszámnak az ilyen cécó.De nekünk nem hinném,h hiányzik,mert így pár olcsó pletykalap miatt elég erősen megkérdőjeleződik egy ember szava,megítélése pedig erősen romlik...Pedig sztem fele sem igaz a róla leírtaknak.Amiket megjelentettek róla,máshogy lett fogalmazva,érdekesebbé lett téve.
De persze ez csak az én gondolatsorom.
Azért PÜ-ben megkérdezném a franciától,h hol is játszana szíve szerint