Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
LM10 írta:Első hallásra nekem is úgy tűnik, hogy gyengültünk, de ez nem feltétlenül igaz. Csak olyanokat adtunk el akik nem váltak itt be, Samu és Syl-en kívül, de őket pótoltuk.baas11 írta:Hát ennek tükrében azt kell hogy mondjam az idei átigazolási tevékenységünk messze elmarad a vártól....az h Sylvinhot nyugdíjaztok és a helyére jött Maxvell majd Eto'o-t elcseréltük Ibrára-ami vagy bejön vagy nem-miközben Hlebet is elpasszoltuk, és visszatért Henrique aki nem vált be (úgy tűnik)....kb ennyi van egy bomba erős 11(+Busquets)- ünk oszt víz,és akkor jöhet a 70 tétmeccs !!!ami nem baj ,csak júniusban még nem ezt mondták...
A kapust nem kell vitatni.
A védelemből ment Caceres, és Syl és jött Maxwell, és vissza Henrique.
Cacerest Muniesa és Fontás pótolhatják majd ami sztem jó megoldás. A fontos meccseken ígyis-úgyis a Puyol-Piqué-Márquez 3-asból lesznek játszatva. Méf egy jobbszélső ide és kész.
A kp-ra kell 1 ember. Jonathan tehetséges, de még nem eléggé tapasztalt. Guddyn már télleg túl kéne adni, és a helyére hozni vkit. Akkor meglenne a 6 kp és itt sincs gáz.
A támadósorban ott az új Tridente ami kiegészül Bojannak és Pedroval. És valszeg, h Jeffren is egyre többet fognak játszani. Én Matát még leigazolnám, hisz Cesc már messze van+ Mata játszik középen és szélen is, nem mellesleg pedig pótolhatná egyszer Henryt, ha ő már kiöregszik.
Egy jobb bekk és egy esetleges kp igazolásával a padunk is meglenne
Első hallásra nekem is úgy tűnik, hogy gyengültünk, de ez nem feltétlenül igaz. Csak olyanokat adtunk el akik nem váltak itt be, Samu és Syl-en kívül, de őket pótoltuk.baas11 írta:Hát ennek tükrében azt kell hogy mondjam az idei átigazolási tevékenységünk messze elmarad a vártól....az h Sylvinhot nyugdíjaztok és a helyére jött Maxvell majd Eto'o-t elcseréltük Ibrára-ami vagy bejön vagy nem-miközben Hlebet is elpasszoltuk, és visszatért Henrique aki nem vált be (úgy tűnik)....kb ennyi van egy bomba erős 11(+Busquets)- ünk oszt víz,és akkor jöhet a 70 tétmeccs !!!ami nem baj ,csak júniusban még nem ezt mondták...
Hát Hleb sem kapott lehetőséget, ugyhogy valószinűleg aki a helyére jönne se játszana sokat. Középső védőből meg már tavaly is túljelentkezés volt. Jó, tudom, a BL döntőn Tourénak kellett játszania, de amugy pl. szegény Caceres nem sok sót evett meg Puyolék mögött. Szóval sztem feljön egy-két fiatal, és meg van oldva.baas11 írta:Hát ennek tükrében azt kell hogy mondjam az idei átigazolási tevékenységünk messze elmarad a vártól....az h Sylvinhot nyugdíjaztok és a helyére jött Maxvell majd Eto'o-t elcseréltük Ibrára miközben Hlebet is elpasszoltuk, és visszatért Henrique aki nem vált be (úgy tűnik)....kb ennyi van egy bomba erős 11(-12Busquets)- ünk oszt víz,és akkor jöhet a 70 tétmeccs !!!
Ebué nem ügyes gyerek, de ezt már leirtuk. Nemhinném, h láttál az utóbbi két évben Arsenal meccset, ugyanis akkor nem szeretnéd semmikép a csapatba. Cicinho sem akkora durranás, de talán cserének megtenné. De nekem ő sem kéne, majd Puyol megoldja, ha nincs Alves.bojanfan írta:Szükségünk van Cicinhora vagy Ebouéra. Cicinhonak jobban örülnék, de ha nem akar ide jönni, akkor meg se lássam Barça-mezben. Eboué is ügyes gyerek. Kell.
Fabregas szerintem nem fog összejönni. Nem fogunk érte 35-nél többet adni, pedig kellene. amúgy meg az elmundo sem egy készpénz. ugyan az, mint a marca vagy az as, csak katalán kiadásban.
télen tuti nem jön. miért jönne akkor? most is volt rá 1 hónap, sőt több is! Wenger idén nem adja, ez van... de télen tuti nem jön. nem fogunk érte 40 misit fizetni, hogy a Bl-ben se játsszon, és akkorra már vége az ANK-nak vagy minek ha jóltudom télen tuti nem jön. de remélem Pep csak tréfált, és jön. amit ma nyújtott... tuti nem lenne cseregygerike írta:Istenem pedig mekkora húzás lehetett volna, de ha most nem jön akk még télen jöhet remélem 1 hónap elég lenne a megszerzésére.
Nah erre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy ez angyon bonyolult. Akkor marad a mi Fabregas barátunk Londonban. Hát ha nincs jobb, akkor Jonathan megoldja, de lehet van alternatív. Ez már nehéz követni!CFirpo3 írta:Van alapja: Guardiola nyilatkozata.gygerike írta:Hátha ennek a cíknek van valami alapja akkor elég siralmas a helyzet
Tehát akkor egy másik középpályás jön vagy Jonathan megoldja.
Van alapja: Guardiola nyilatkozata.gygerike írta:Hátha ennek a cíknek van valami alapja akkor elég siralmas a helyzet
A cím:
húúúúúúúú! Hogy én hogy utálom ezt a vagdalózást. Sajnos nagyon bonyolultak ezek az üzletek! Remélem összejön. Vele és egy hátvéddel(remélem Cicinhoval) teljes lenne a keret, sőt erősebb is, mint a tavalyi!looka írta:A cikk szerint Cesc eldöntötte, h a haza akar térni!
Állítólag megpróbálja meggyőzni Wengert, h hagyja elmenni.
Meg ugye 48 óránk van még...