Kihagyták azt a szavazásból, hogy 42!

Hogy képzelitek?!

Így nem lehet normálisan szavazni.
Egy kis történet, oldjátok meg (kezdetnek most csak ezt találtam).
-A jelek szerint valakinek kulcsa volt a fali széfemhez-mondta Al Lockitite a híres nyomozónak, dr. Quicksolve-nak.- De Elképzelni se tudom, hogyan jutott hozzá, ezt a kulcsot ugyanis mindig itt tartom, ezen a karikán, itt a furgon kulcsa mellett.- Mr. Lockitite akkor fedezte fel a rablást, amikor kora reggel megérkezett az irodájába. Azonnal felvívta dr. Quicksolve-t, aki késlekedés nélkül átsietett hozzá.
- Sosem fordult elő, hogy valakinek kölcsön adta a kulcsot?- Kérdezte dr. Quicksolve.
- De igen. Van két ember, aki időnként az én furgonommal végzi a céges kiszállításokat. John és Ted. Mindketten az alkalmazottaim. Csak néha van szükségük a kocsira, és a kulcsokat mindig azonnal visszaadják, amint megérkeznek. Egyébként az irodámat zárva tartom. John és Ted még sosem járt idebent. Tudja, az embernek szüksége van egy kis egyedüllétre...
Amikor John és Ted megérkezett dr. Quicksolve külön-külön mindkettejükkel elbeszélgetett.
- Mr Lockitite széfjét az elmúlt éjjel feltörték. Van valami, amit szeretne mondani ezzel kapcsolatban?
Ted a kérdésre így felelt:
- Mindig zárva tartja az irodáját, néha ideadja nekem a kulcscsomóját, de ebből még nem következik az, hogy én mentem be oda és én nyitottam ki a széfet!
John a következőket mondta:
- Mit képzel?! Talán azt hiszi, hogy lemásoltam a kulcsokat, és beosontam oda az elmúlt éjjel? Azon a karikán nem csak egy kulcs van. Honnan tudtam volna, hogy melyiket kell lemásolnom, hogy ki tudjam nyitni a széfet?
- Nos - jelentette ki dr. Quicksolve a beszélgetések után - most már gyanúsítottunk is van.
Ki a gyanúsított és miért éppen ő?
Jó szórakozást.