Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a színészi képességeit meg sem említetted, nekem az a legidegesítőbbLG írta:Ebuét haggyuk már. Sztem én kicsit több az Arsenal meccset néztem az utóbbi két évben, mint itt a legtöbben, és nagyon nem tetszett, amit művelt. Egyszerűen bután játszik, nagyon idegesitő. Még cserének sem kellene.
Nem rosszul értelmezed. Azt írják, hogy ha nem akarunk adni 45 milliót és játékos árával akarjuk csökkenteni az árat akkor csak Bojan érdekli őket. Se Henrique, se Guddy.Zlatan Boy írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... -cesc.html
Ez beszar....s Wengernek kell Bojan????csak úgy jöhet létre,ez a transzfer???
minden szavaddal egyetértek, ugyanakkor nem tudom figyelmen kívül hagyni, h Eboué-tól nem áll távol a "favágás", sajnos nem egy súlyos sérülést okozott már másoknak...kanty írta:Én nem látok sok esélyt Fabregas leigazolására.45 millió az irreális ezt tudja mindenki.
Szerintem az is egyértelmű, h Cesc nem fogja kérni, h elengedjék.A csapat legjobbja, tiszetlik, szeretik a szurkolók...több nem is kell.
A Barcelonának érdeke, h jöjjön, nem Fabregasnak.Neki szerintem nem fontos annyira a Barca, h most kezdje kérni az Arsenal vezetőit, h engedjék el, ha annyira fontos lett volna a Barca neki akkor nem ment volna el.
Tudom, h most nekem esnek a Cesc drukkerek, de én nem tartom olyan nagyra a spanyolt, elismerem a tudását, de ENNYI.
Más:
Eboué nem lenne rossz választás.Alves cserének simán jó lenne.Igaz a tavalyi szezonja nem sikerült a legjobban, de már bizonyitotta, h megállja a helyét a legmagasabb szintem is.
Ez egyebkent nem igaz, lehet hogy befog kovetkezni, de hivatalosan meg nem kozoltek le az arsenal hivatalos honlapjanab1daL írta:SenderosEverton
A főoldalon!Varatrix írta:Link?Na, ha már az Édesapja is ezt mondja, van benne valami. Nem örülök neki, de ez van.
És Mata-val most mit kezdesz ?Henry,Iniesta,Bojan,Zlatan,Messi,(Pedro/Jeffren) ez az első sorunk 3 posztra!ab1daL írta:Akkor ezt a 30 milliót amit Fabre-re szánt a vezetőség ellehetne esetleg más(ok)-ra is költeni. Például Mata?danikaa10 írta:Na, ha már az Édesapja is ezt mondja, van benne valami. Nem örülök neki, de ez van.
Kifejtenéd?baas11 írta:nekik Cesc olyan mint nekünk kb. Xavi (aki ugye még idősebb is) és hát ha bejelentkezne érte pl. a Milan kétlem h 45 -t mondanánk 2009 nyarán miközben természetesen felbecsülhetetlen és nem eladó és különben is felháborító!
Link?Na, ha már az Édesapja is ezt mondja, van benne valami. Nem örülök neki, de ez van.
Akkor ezt a 30 milliót amit Fabre-re szánt a vezetőség ellehetne esetleg más(ok)-ra is költeni. Például Mata?danikaa10 írta:Na, ha már az Édesapja is ezt mondja, van benne valami. Nem örülök neki, de ez van.