Hát szerintem Laporta nagyon rajta van,hogy Cesc Barcelonában kössön ki.
Azt hiszem Rivaldo11 írta még Július elején,hogy van egy olyan érzése,hogy Joan visszahozza Fabregast. Remélem teljesül.
És ha csak Laporta fejével gondolkodom. Ez az Eto'o-Ibra csere nem nyert meg minden szurkolót. Illetve nem is így akart Ő egy meghatározó játékost szerződtetni,hogy egy másikat elveszít mellette,legalábbis szerintem.
Szóval, azért sok embert megnyerne azzal,ha Cesc 1hét múlva Barcelonaban lenne,és nem azért mert visszahozza,részben azért is.
Hanem mert tényleg eleget tenne ígérteinek,miszerint 2kulcsfigurát hoz idén nyáron.
Illetve ez a visszahozás kérdés is elég érdekes. Engem annyira nem zavar,hogy Fabregas régebben elment,és most visszavásárolnánk.
Ha nem Fabregast hoznánk,hanem vele egy szintű játékost ugyanígy ki kellene perkálni 35-40miliót. Még Mascherano is 30lett volna,pedig Ő távol áll Cesctől.
Én szerintem Laportáék nyélbe fogják ütni az üzletet, ez az utolsó nyaruk, itt egy hatalmas lehetőség, az árat is van mire fogni, annak ellenére,hogy jelen helyzetben türhető is. Szóval adottak a lehetőségek.
Fabregas a kérdéses, akar-e jönni vagy sem
ui: Elmundo-n Fabregas apja nyilatkozott miszerint szerinte a fia marad Londonban.