Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pontosan. Harry azért nézett emlékeket Dumbledorral, hogy ezekre rájöhessen, hogy megismerje. és látta is a 6-ban emlékben, ahogy megszerzi a kelyhet(csak ez a filmből ugye kimaradt...)messideco írta:Logikaval jottek ra. Mindegyik alapitoval kapcsolatban volt egy hocrux ha jol emlekszem...csababarca írta:
Honnan tudták meg Harryék hogy Hugrabug Helga kelyhe a horcrux?mert én úgy emlékszem hogy tervezgettek,mikor meg bementek a gringottsi széfbe akkor már konkrétan azt keresték.
Erre szeretnék választ kapni.
Logikaval jottek ra. Mindegyik alapitoval kapcsolatban volt egy hocrux ha jol emlekszem...csababarca írta:Van itt valami HP fan?:D
Mert tegnap végeztem a 7. kötet elolvasásával,és egy dolog nem tiszta
Honnan tudták meg Harryék hogy Hugrabug Helga kelyhe a horcrux?mert én úgy emlékszem hogy tervezgettek,mikor meg bementek a gringottsi széfbe akkor már konkrétan azt keresték.
(az "olvasd át újra" típusú válaszokat ne erőltessük)
lolcsababarca írta:Van itt valami HP fan?:D
Mert tegnap végeztem a 7. kötet elolvasásával,és egy dolog nem tiszta
(az "olvasd át újra" típusú válaszokat ne erőltessük)
Az nem HBO-s ,csak nálunk megy ott.FCBarca88 írta: Másik HBO-s kedvencem a Californication, elvileg lesz 3.évada, már várom.
Ebben is van minden, ami kell a jó népnek.
Másik HBO-s kedvencem a Californication, elvileg lesz 3.évada, már várom.Slither írta: Én a megjelenése óta folyamatosan követem és írtam már is róla. Nyári szezon legjobbja. AZ HBO sorozatok mindig nagyon színvonalasak.
Én a megjelenése óta folyamatosan követem és írtam már is róla. Nyári szezon legjobbja. AZ HBO sorozatok mindig nagyon színvonalasak.FCBarca88 írta:
TrueBloodot néz valaki? Egy hónapja kattantam rá(kellett valami új sorozat), és egész jó. 2.évad 8.részénél tartok, 17.én jön a legújabb. Először furcsálltam, de azóta egyre jobban bejön.
Ne várj vele!!!!FCBarca88 írta:. A Másnaposokkal várok még picit, de sok jót mondanak/írnak róla, remélem nem lesz csalódás.
.
Nem biztos hogy egyezik az ízlésünk,de ajánlhatok párat.lui1698 írta: és esetleg tudnál mondani 1-2 anime címet, mert kismilliót találtam, de nem tudom melyikek az igazán jók.
ok, megkeresem és leszedek majd pár részt.Fecooo írta:Lui van egy anime, ami ugyan első látásra "robotos, gyilkolászós", de a humora vmi eszméletlen jó. a Full Metal Panic!
és ami meg semmi más, csak humor, az a Full Metal Panic: Fumoffu. 12 részes összesen, de kegyetlen jó! nekem az egyik kedvencem lett. nem láttam eredeti nyelven, csak magyarul, de javaslom te is magyarul nézd meg
(előbbit rád bízom megnézed-e, utóbbit viszont ki ne hagyd!)
és miután megnézted várom a véleményedet róla
Slither írta:Az az ízlésedtől függ. Milyen témájú/történetű/karakterű animét néznél szívesebben?
Én alapvetően inkább mangákat olvasok, animéket nem nézek annyira, de a legtöbb sorozat általában mindkét verzióban létezik, így tudok ajánlgatni.
Az az ízlésedtől függ. Milyen témájú/történetű/karakterű animét néznél szívesebben?lui1698 írta:
és esetleg tudnál mondani 1-2 anime címet, mert kismilliót találtam, de nem tudom melyikek az igazán jók.
és esetleg tudnál mondani 1-2 anime címet, mert kismilliót találtam, de nem tudom melyikek az igazán jók.Tim írta:Nagyon jó animék vannak mindenféle témában,szerintem rá fogsz kattannilui1698 írta: Hát eddig én se voltam egy anime zabáló. (DB-t ismertem egyedül)
De a DN meghozta a kedvem hozzájuk, és lehet, hogy lekapkodok párat.A DN Slitherhez hasonlóan nekem sem tetszett annyira,de nem rossz.
Ha lehet eredeti nyelven nézd őket,felirattal.Bár sajnos lehet találkozni rettenetes rossz fordításokkal is..
A kemény zsaruk pedig nagyon jó sorozat! Mondom ezt annak ellenére hogy nem vagyok oda a bűnügyi sztorikért.Nálam 10/10.