Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most, hogy így ezt említed, igazad van.Mikaos írta: Nem tudom, hogy mennyire aktívan követted figyelemmel a fociját, de egyrészt az Inter taktikájából következett az, hogy vagy egyedül kellett megoldania a szitut (és akkor rávágta 30 méterről is), vagy meg kellett várnia, amíg felér a csapat - ezért, amit te helytelenül "butának" nevezel, az taktikai erény, magyarul mondva.
Úgy hívják az ilyet, hogy világklasszis - egy mozdulatukkal eldöntenek meccseket.ElBartimaeus írta: Arra a meccsre tisztám emlékszem, vagyis Ibra játékára. Egész meccsen nem csinált semmit, csak lelassította az összes támadást, volt időnk visszazárni, amikor hozzákerült a labda. És ezek után meg vágott egy olyan gólt.
Nem tudom, hogy mennyire aktívan követted figyelemmel a fociját, de egyrészt az Inter taktikájából következett az, hogy vagy egyedül kellett megoldania a szitut (és akkor rávágta 30 méterről is), vagy meg kellett várnia, amíg felér a csapat - ezért, amit te helytelenül "butának" nevezel, az taktikai erény, magyarul mondva.ElBartimaeus írta:Az összes Ibra videó, meg miegymás azt mutatja meg, hogy Ibra nagyon jókat, szépeket tud mozdulni, de nekem sose (ritkán) nyújt olyan jó átlagot, mint amit szeretnék látni a Barcában. Gyorsulhat, de eddig nem ezt láttam tőle és az egészben ez zavar. Levegőben rendkívül gyorsan reagál és szépen oldja meg, de a földön "buta". Pep mester, lesz itt még dolgod rendesen, sztem.
Fecooo írta:továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy NAGYON SOKAT kell tennie azért, h el kezdjem kicsit is kedvelni...gyurkocza írta:Bocs, ha volt már!
http://www.youtube.com/watch?v=bsvQXFQFT_Q
(a 7:00-nál levő gólja még ma is fájdalmat okoz...azon a meccsen rászolgáltunk az x-re...)
Pontosan! Ez az év után ki akarja lekicsinyíteni az érdemeiket?lionelmessi19 írta:Nekem se tetszik a video.
Gyakorlatilag arról szól, hogy a Barca legjobbjainak legütősebb képességeivel ő minddel rendelkezik.
Ez egy szimpla hazugság.
Egyébként pedig így túl darabos is a video, sokkal jobb összeállítások vannak a srácról, ha vki arra kiváncsi.
Iniestának vagy Messinek a nyomába sem érhet.
magát a videót zseniálisnak nevezném, ha nem az lenne a célja, ami...gyurkocza írta:Bocs, ha volt már!
A Barca pedig az első félidőbe veri meg az ellenfeleit.alex27 írta:Ibra az elmúlt 5 szezonban a góljainak 25%-át a mérkőzések utolsó 15 percében szerezte.
Pontosan. Kiemeltek 1-1 jól sikerült dolgot a játékosoktól és Ibrától is vettek egy hasonlót, amit egyszer csinált. Persze ez sok, de alapvetően nem feltétlenül lesz olyan mint ők. A vidi érdekes, de nekem sem Ronniehoz, sem Messihez, sem Henryhoz, sem a többi játékosunkhoz nem hasonlítható, mert olyan dolgok hiányoznak belőle, amiket nehéz lesz megszereznie. (pl teljes alázat az ellenféllel szemben.)House írta:Ahoz el is kell érnie valamit, hogy olyan lehessen, mint Ők! De azért jó helyen van, hogy elérje őket!Persze nem mindegyiket, ahogy a vidiben van, mert olyan játékos nincsen! Ronnie képességei? Naaa! Henry eleganciája? Ez sem annyira. Már meg sem néztem, mit írt Leohoz. El van ez túlozva.
Ahoz el is kell érnie valamit, hogy olyan lehessen, mint Ők! De azért jó helyen van, hogy elérje őket!Ilúvatar írta:hmm, elég érdekes a videó, de azért nem kellene összehasonlítani a csapatunk játékosaival....gyurkocza írta:Bocs, ha volt már!
hmm, elég érdekes a videó, de azért nem kellene összehasonlítani a csapatunk játékosaival....gyurkocza írta:Bocs, ha volt már!
nagyon várom már.Mikaos írta:Hivatalossá vált ma az orvosi vizsgálatok során, hogy holnaptól elkezdheti a "komoly" edzéseket Ibra.
Minden a tervek szerint halad a kezével, tehát 100%, hogy jövő szerdán fellép a Gamperen.
Oh yeah!
forrás: www.sport.es
Legutóbb sem ő volt. Leo volt, ha jól tudom. az, hogy gólt lőtt, nem jelent semmit, attól lehet a szélén. Remek gólpassz volt Messitől. és Bojan meg szépen belőtte.gyurkocza írta:Gondolom Bojan, ha már a kupadöntőn is lőtt gólt.