Rivaldo11 írta:...
Gábor, szebben nem is fogalmazhattál volna! Így van, tökéletesen leírtad.
Nos, én korábban már kifejtettem, hogy egy középpályást miért is tartanék indokoltnak, akkor még senki sem foglakozott vele, sőt... Azonban a helyzet most már végképp ezt követeli. Nekem egy kicsit zavaró lenne Fabregas többmilliós áron, viszont még így is jó üzlet lehet. Mascheranót végtelenül sajnálom, számomra ő lett volna az elsődleges, ellenben Matával kapcsolatban elég sok kételyem van, viszont egyelőre inkább nem alkotnék véleményt.
Mellesleg egy igazolásnál mindent figyelembe kell venni, így a középpályás esetében az ANK-t is. Lehet, hogy nem ez a meghatározó, de ezt is figyelembe kell venni.
J. dos Santos végtartaléknak mindenképp ott lesz, talán még a felnőtt kerethez egy szezon szükségeltetik, viszont bevethető lehet az új szezonban is. Azonban egy minőségi középpályással még erősíteni kellene.
Attól pedig falra mászok, ha valaki a padoztatással jön... Abszurd ilyen szinten, ez a valóság, nem egy játék, a szezonban több mint félszáz mérkőzésen kellene helytállni nem akárhogyan, nem beszélve a sérülésekről, az ANK-ról, a formahanyatlásról és így tovább...