Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
socio66 írta:maxilopez írta:1993-ban jöttem ki apuból,anyuból, meg 94" 06.25.-énkis szint akartam vinni a bemutatkozásba rem. sikerült.
![]()
no,hát szerintem így még senki nem fogalmazta meg a mondandóját,grat..![]()
uramisten..
maxilopez írta:1993-ban jöttem ki apuból,anyuból, meg 94" 06.25.-énkis szint akartam vinni a bemutatkozásba rem. sikerült.
Puyol05 írta:tudom, hogy már egyszer bemutatkoztam, de eddig még képet nem raktam fel magamról. ennek is eljött most az ideje. bocsi, hogy a Myvip-ről van...
ez vagyok én
köszönömmiihii írta:Fain a kalpagodPuyol05 írta: ez vagyok én![]()
Nekem is volt ugyan ilyenem.Egészen tavalyig,amikor is Vonyarcon odaajándékoztam egy gyönyörű leánygyereknek,aki olyan szépen kérte el,h nem lehetett nemet mondani.A köszönetnyilvánítása is igen tetszetősre sikeredettSzal vastagon megérte a napi jócselekedetem
![]()
Fain a kalpagodPuyol05 írta: ez vagyok én
Idefigyelj Slither Koma!Slither írta:Sziasztok!
Most már én is rászántam magam a bemutatkozásra. Egy-két dolog meg fog lepni titeket...![]()
Na akkor kezdjünk bele: a nevem Huy és 21 éves vagyok. Vietnamból származom, és 8 éves korom óta élek Budapesten. Kb. másfél éve van magyar állampolgárságom is.
Jelenleg a BME-n tanulok mérnök informatikus szakon, és ha minden jól megy jövő félévben már meg lesz a BSc-s diplomám.
Focit a 2000-es EB óta nézek komolyabban, imádtam az akkori holland válogatottat, s a hollandok miatt szerettem meg a Barcát is. Pár éve még elég fanatikusan követtem a foci és egyéb sport eseményeket, de mostanra a Barca meccsein kívül alig nézek más közvetítéseket.
Amit még szeretek csinálni: zenehallgatás (főleg fekete zenék), filmek/sorozatok nézése, grafika, póker, billiárd, stb.
És végezetül egy kép: LINK
Üdv a fórumon!Slither írta:...
Utólag is boldog születésnapot!bowlinggolyo írta: Pál Szabolcs vagyok 1992.aug.2án születtem
Hát, durván meglepődtem!Slither írta:És végezetül egy kép