vkinga írta:
Messi megirigyelné? Azért Leo sokkal jobban cselez. Ini a középpályára nagyon jó. A Valencia ellen Messi jobb helyzetben volt. Xavi a passzkirály. messinek 17 gólpassza volt. A chelsea ellennem láttam, hogy amikor lehetett volna, hogy passzolt. Főleg a visszavágón. A többiek is egyedül akarták megoldani. messi kezd egész jól irányítani.
vajon honnan tudtam, hogy te fogsz belekötni ebbe a részbe?

én nem mondtam, hogy Inesta jobban cselez, csak azt, hogy van néhány megmozdulása, amit még Messi is csak tátott szájjal bámulhat, annyira zseniális(igen vkinga, Messinek is sok ilyen megmozdulása van). nem tudom miből szűrted ki, hogy nem Xavi a passzkirály. tényleg ő, ez vitathatatlan. valóban, Messi egyre jobban irányít, de ebben még Ini jobb

azért akkora passzt, mint Ini Alvesnek adott a Malaga ellen nem biztos, hogy tud adni(ne köss bele Kinga, ez a véleményem!). és Iniesta a Valencia elleni meccsen simán belőhette volna, habár Messi jobb helyzetben volt. de akkoris, egy apró bokamozdulat, és bent van. mégse lőtte be. mert ő inkább passzolt. ilyen helyzetben sokszor megteszi, ezt nem tagadhatod(az meg hogy a Chelsea ellen nem passzolt annyit
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
istenem. ő lőtte tovább a csapatot. még jó, hogy akkor nem passzolt

{igen vkinga, Messi adta a gólpasszt, tudjuk}) nekem Iniesta játéka tetszik jobban, neked Messié. de attólmég nem belekötni kéne abba amit írok, hanem normálisan végiggondolni, és egy kicsit elvonatkoztatni Messitől!

na peace, remélem nem voltam sértő, nem állt szándékomban
szerk:
ez a vidi rávilágít, hogy miért kéne elmennia Cescnek

olyan zsugákat oszt, mint az állat, de a 2/3-át kihagyja a sok csodacsatár(mi is kihagyunk helyzeteket, de nem véletlenül rúgtunk több mint 100 gólt

)