Hozzászólnék ehhez a sig-versenyhez, vagy mi ez... Nem okoskodni akarok, csak elmondom, én hogyan csinálnám. Egyrészt, sztem ha valaki szervezi a versenyt, akkor az ne legyen a versenyzők között. Ha ő hozza a szabályokat, akkor az azért nem az igazi, sztem. Szóval nem is baj, hogy csaNii'-ra nem lehet szavazni. Ha meg versenyezni akar, akkor ne ő legyen a szervező... SZERINTEM. Úgy lenne a fair. Aztán meg írtátok, hogy valaki már a hátterekre szavazhat a sigek helyett. ezt meg lehetne oldani úgy, hogy szombat vagy vasárnap este megkapják a versenyzők a feladatot, és mivel úgyis hamar dolgoznak, lehetne a határidő kedd vagy szerda este. Az így 2-3-4 nap a melóra, ami sztem elfogadható. Aztán mondjuk szerdán, mikor letelt a határidő, lehetne nyitni a szavazást, egészen addig lehetne szavazni, míg a következő feladatot meg nem kapják a versenyzők, tehát arra is lenne jó 3-4-5 nap, attól függ. Nem tudom, ez mennyire kivitelezhető, Slithernek is több meló lenne a szavazásokkal valószínűleg, de ha bevállalja, akkor úgy mehetne szerintem korrektül. Persze ezek csak az én meglátásaim, nem akartam belekotnyeleskedni, csak elmondtam a véleményem.
Üdv, peace.
szerk:
Közben elővettem az agyamat, aztán átnéztem abba a topicba, és látom, hogy a Szervező Úr már csak szervez, szóval az a rész sztornó, de a többi részét tartom.