Bojan Krkic írta:CFirpo3 írta:Háát.
Fabergas élete egyik legnehezebb döntése előtt áll szerintem. És tényleg ő lehet a kulcs a leigazolásában.
Szerintem hosszútávon mindenképp megérné rákölteni 40 milliót.
Csak kérdés, hogy nem lenne-e jobb inkább jövőre szerződtetni?
Más: legjobban annak örülnék, ha jönne Filipe ingyen, és egyből kölcsön menne valahova ahol kezdő lehet, jövőre Abidal úgyis távozik (valószínűleg) és akkor már lenne hely Filipének.
Ez mind szép és jó csak jövőre Fabregas még drágább lesz
Hoppá. Találtam itt némi képzavart.
előszor is Bojan Krkic : Fabregas miért lesz drágább? Olyan szezont kéne produkálnia mint kétéve, max akkor. Idénre már alaposan leesett az ára, és ha nem lesz ismét nagyonjó, akkor csökken a vezéregyéniség-szerepkör, illetve a szerződés időtartama, így csak olcsóbb lehet.
CFripo3: Abidal esetével kapcsolatban fogalmam sincs, honnan gondolsz ilyeneket. Az égvilágon minden az idei szezonján múlik, és minden esélye megvan egy jó teljesítményre, ha idén elkerülik a jogtalan kiállítások és a sérülések.
Amúgy pedig a Fabregas témához:
Örültem amíg tartottuk az 'elveinket' az igazolásoknál, de ez megszakadt, amikor Ibrára ekkora értéket adtunk ki. Nem bírálom, bár ez a része valószínűleg sose emésztődik majd meg nálam ennek az igazolásnak.
Ezekután viszont, hogy Laporta homlokegyenest mást csinált, mint amit előtte mondott, Txiki is megteheti. Felőlem aztán kiadhatunk nagy pénzt saját nevelésért, ha ez segít a csapaton, és nem dönti meg a klub anyagi stabilitását.
Márpedig Cesc az az ember aki a legkönnyebben alkalmazkodna, és valószínűleg azon kevesek egyike aki egyáltalán képes lehet a középpályásaink teljesítményéhez felemelkedni... nem sokan vannak ilyen játékosok, szvsz. Nem tudnék 10et mondani, lehet 5öt se.
Ugyanakkor átugorjuk a saját neveléses és a nagy pénzekről szóló elveinket, vagy inkább eddigi álláspontunkat, de vannak alapvetőbb dolgok amiket mégsem szabad. Fabregas az elmúlt évi teljesítményével, a csapata jelenlegi és múltbeli helyzetével, és azzal, hogy nincs égető szükségünk rá, nem éri meg a teszemazt 40 milliót.
25+x milliót kiadnék mondjuk érte, ahol x nem nagyobb 5-7 milliónál. És a változó összegeket főként az egyéni teljesítményéhez kötném.
Egyébként örülnék neki, megmondom őszintén továbbra se találom igazán kielégítőnek Henryt a balszélen, bár sokat javult, és Iniesta szerintem továbbra is lényegesen jobban megállná ott a helyét, ha más átvehetné méltó módon az övét a középpályán.
Egyébként nem kételkedem abban, hogy Cesc hozzánk kerül majd, évek óta tiszta ez szerintem a legtöbbek számára. A kérdés mindig is a mikor? volt, és szerintem így gondolják ezt a vezetőink is. Ha úgy festik fel a helyzetet neki, mint soha vissza nem térő lehetőség, könnyebben rábólinthat, ugyanakkor ezzel a későbbi igazolását nagyon megnehezítenénk. Szvsz itt most a fő tényezők mind nálunk vannak. Az fizetési hajlandóságunk, az, hogy mennyire akarjuk őt valaha is a keretünkben tudni, illetve hogy idén mennyire érezzük szükségét az érkezésének. Ezek után jön csak az, h mit is akar Cesc, és ezutóbbi azért van ilyen kevésbé előkelő helyen, mert szerintem majdhogynem tiszta a válasz: itt játszani.
szerk: Ráadásul a srác évek óta most van először abban a helyzetben, és kitudja mikor lesz még ilyen: úgy jöhet ide, hogy akár biztos helye lehet már idén a kezdőben, de jövőre és azután már mindenképp. Hiszen ez Iniesta baltámadóként való használatát jelentené, amitől nem idegenkedik Pep, és ahogy Henry öregszik illetve kiszáll, ez maradéktalanul bebiztosítódna.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila