Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fabregas szvsz a 20-ast kapná. Remélem sikerül meggyőzni az Arsenalt és jönkurdt írta:most ugy néz ki, h:
alves 2
ibra 9
busquets 16
maxwell 19
meg szvsz, ha jön fabregas/mata és guddy megy, akkor cesc/mata 7
illetve, ha marad akkor henrique 12
Emlékszem hogy mi is beszéltünk Nani-ról az elmúlt napokban és mondtuk is hogy jó lenne a balszélre. Csakhogy a mai gólja után biztosan marad.Zlatan Boy írta:Valahol olvastam azt a hirt hogy állitólag érdeklődünk Naniért is a MU-ból.Azt hiszem a Barca blogjában néztem,ezt a kis infót.Lehet hogy akkor mégsem Mata jön?????
Gali írta:A katalán sportsajtó (Sport, Mundo Deportivo) szerint Txiki nem zárja ki Cesc leigazolását. "Minden attól függ, mennyi összeget szánunk a játékos leigazolására. Ha nagy összeget, akkor ez megvalósulhat." Továbbá megemlítette, hogy ha az Arsenal irreálisan magas összeget kér, akkor Fabregas marad Londonban.
Ismerve a Barca átigazolási politikáját kb. 40 millió lehet a felső határ.
Nézzük, milyen opciók közül választhat a management:
1. Leigazolja Cesc-t. Ebben az esetben nincs pénz több igazolásra.
2. Két játékosra (Mata és Chygrynskiy?) költi el a kb. 40 milliót.
3. Nem erősít, néhány fiatalt felhoz a B-ből. Vékony marad a cserepad.
4. Vagy van új név(ek) a kalapban, aki(k)ről nem tudunk.
Három héten belül megkapjuk a választ.
Igen, ez így jó lenne. Csak azért lenne érdemes megnövelni a keret létszámát, mivel a tavalyi megfeszítő szezon után valószínűleg egy még nehezebb vár a csapatra. És ha nem lesz megfelelő rotálás, attól félek hogy jönnek a sérülések majd. Persze kívánom hogy legyen olyan szerencsénk mint tavalyAttika 25 írta:FM-ezünk?Tény hogy nem hosszú a keretünk,de azért Lahm pl. egyáltalán nem létszükséglet,azon kevés alkalmakkor amikor nincs Alves jó oda Puyol is.Az is nyilvánvaló hogy ha jönne Fabregas akkor már más játékos nem jönne,ha ő nem jön akkor esetleg jöhet még 2 játékos.Miért kellene 2 szélső csatár?Egx belső középpályás kell szerintem hogy ha Ini kmegy a szélre akkor belül is jól meglegyünk vagy a másik variácio hogy jön egy szélső s akkor belülre talán senki sem kell mert Ini végleg középen maradhatna.Abban viszont egyetértek hogy kell még igazolni mindenképpen,2 játékos még kellene.
Nem is a védelemre gondoltam, mert azal sztem nem kellene foglalkozni sokat, ha úgy néz ki Milito is felépül plusz ott van Muniesa is.LM10 írta:
Jó de ezt gondold át...ott volt padon egy gyenge formában lévő Bojan meg egy pocsék Hleb. Ennyi volt tavaly az alternatívánk támadásban. Bojan idén jó formában van úgy tűnik. Csak azokat küldtük el akik gyengék voltak tavaly(Sylvinho és Samun kívül, de őket mér pótoltuk). A védelem már megvan főleg ha Milito kezd felépülni, amíg nem addig ott van 4. számú védőnek Abidal és Yaya is. KP-ra kell vki. Nem muszáj Cescnek lenni, lehet egy tehetséges playa is, de tudjon indítani. Jövőre kell majd egy balszélső idén még felesleges. De ha igaz az h Mata játszik Xavi posztján is akkor idén megvehetjük.
Ja, persze, csak a meccs óta fenn vagyok, már nem bírom annyiramerx írta:
nem a bal oldalra gondoltál?
nem a bal oldalra gondoltál?LPKeke írta:Most már csak egy igazolás kell és akár Matát vagy Fabrét szerezzük meg arra kell hogy irányuljon, hogy Henry mögött legyen valaki. Mióta elment R10 azóta nincs igazi jobb oldalunk. Oké hogy jött Ibra és mondják hogy taktikai szempontból sokkal változatosabbak lettünk,de az lenne az igazi húzás ha a jobb oldalt felélénkítjük, vagy Matával, vagy az előretőlt Iniestával. Henry öregszik, nem is igazi szélső és nem mindig Messinek kéne szétbontani az egyik szélét az ellenfélnek.
Nem hiszem el hogy Guardiola ezt nem tartja szem előtt
Jó de ezt gondold át...ott volt padon egy gyenge formában lévő Bojan meg egy pocsék Hleb. Ennyi volt tavaly az alternatívánk támadásban. Bojan idén jó formában van úgy tűnik. Csak azokat küldtük el akik gyengék voltak tavaly(Sylvinho és Samun kívül, de őket mér pótoltuk). A védelem már megvan főleg ha Milito kezd felépülni, amíg nem addig ott van 4. számú védőnek Abidal és Yaya is. KP-ra kell vki. Nem muszáj Cescnek lenni, lehet egy tehetséges playa is, de tudjon indítani. Jövőre kell majd egy balszélső idén még felesleges. De ha igaz az h Mata játszik Xavi posztján is akkor idén megvehetjük.Chino írta:Lehet, hogy Cesc-t elfelejthetjük /nekem amúgy is inkább csak álmomban valósult meg/, de azért ott van még Mata is többek között. Pep is azt nyilatkozta, hogy még egy vagy két igazolás lesz, ha jól emléxem. A padunk még mindig nem visel komoly játékerőt, pedig arra szükség lesz. Azért akárhogyan is nézzük a Madrid nagyon megerősödött és minőségi játékosok vannak tartalékban is. Szóval nekünk is kellene valamit alkotni, mert így nem lesz könnyű. Jók a fiatalok, de még nem lehet annyira rájuk építeni. Pep amúgy is hosszabb padot akart, ami ha megnézzük rövidebb lett mint tavaly volt.
Hát de az a baj hogy lehet hogy elfelejthetjük Cesc-t mert Pepnek elég ez a keret.Pedig nem bővültünk tavalyihoz képest és az lett volna a cél hogy bővüljön a keret.. De Pep tudja mit akarChino írta:Nem tudom más hogy van vele, de Guddy-t nem lehetne belevonni egy Mata/Cesc transzferbe? Bár ezzel még kevesebb kp-lenne de ha J. D. S. fennmarad és mondjuk jönne Cesc /vagy Mata/ akkor elegen lennének szerintem.
Guddy ismét bizonyította, hogy nem lehet megfelelő helyettes. Ezt be kell látni.
Teljesen esélytelen.Chino írta:Nem tudom más hogy van vele, de Guddy-t nem lehetne belevonni egy Mata/Cesc transzferbe?