Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor nagyon átvertek pár embert, mert több, mint 90 ezer jegyet adtak el!A D.C. United-é 45 ezres.
10 éve jobb lett volna, de legalább ez is kipipálva!Oké Akkor remélem a koncert jó volt
Igen, az a gólokra utal. Biztos ki kellett volna kapni az újságíró szerint.De a háttér infok érdekesek, hogy mi mindent kapott a Real. Aztán hogy miért nem hálálták ezt meg? Az a gólokra utal, vagy valami más bunkózásra?
OkéCS0ki írta:Bocs, a meccs idején részegen ugráltam egy Guano Apes koncerten!Egy kis nosztalgia...
Szóval nem láttam a meccset, de amennyit olvastam a többiektől, erősen idény eleji formában van még, semmi extrát nem alkotott. Holnap(illetve ma) majd megfigyelem!
Csoki!CS0ki írta:Ezt már fél éve lehetett tudni...a bl-királyai, a hatalmas real madrid csak a 2. kalapban van a bl-csapatok körében. szép baleset.
Ezt már fél éve lehetett tudni...a bl-királyai, a hatalmas real madrid csak a 2. kalapban van a bl-csapatok körében. szép baleset.
Egykét szennylap már lassan itt tart. De amugy mondtam, hogy tőlem, oké. Rövidebb leírni egy fórumon, de ha már mindenhol...csababarca írta:Jah majd a klasszikuson:Fernando írta: Egy fórumon elfér. De mikor már a szennylapok is meg a mezre is az van írva... nemtudom. Én picit undorodok tőle. (már)
Real Madrid: Iker-Ramos,Pepe,Albi,Marcelo-Lass,Xabi,Kaká,CÉer-Raúl,Benz
Barcelona: VéVé-Dani,Puyí,Piqué,Max-Yaya,Xavi,Ini-Titi,Ibra,Lio
A hivatalos kezdő így lenne kihírdetve
Öcsém ezek az átkeresztelések rövidítések csak engem idegesítenek meg kergetnek a halálba?
A Céert magyarázd meg.mocsok írta:a mezére is lass van irva, gondolom megengeded, hogy ugy hivjuk. de ti nem szoktátok ibrának szolitani zlatan ibrahimovicot?Benz, Lass, Céer (Cé, CR, CR9) Metz, má meglehet hülyülni.
Jah majd a klasszikuson:Fernando írta: Egy fórumon elfér. De mikor már a szennylapok is meg a mezre is az van írva... nemtudom. Én picit undorodok tőle. (már)
a mezére is lass van irva, gondolom megengeded, hogy ugy hivjuk. de ti nem szoktátok ibrának szolitani zlatan ibrahimovicot?Benz, Lass, Céer (Cé, CR, CR9) Metz, má meglehet hülyülni.
Egy fórumon elfér. De mikor már a szennylapok is meg a mezre is az van írva... nemtudom. Én picit undorodok tőle. (már)Zsolti írta:egyszerűbb leírni azt,h metz,mint azt ,h metzelder....sztem praktikus.Fernando írta:Öcsém ezek az átkeresztelések rövidítések csak engem idegesítenek meg kergetnek a halálba?
Benz, Lass, Céer (Cé, CR, CR9) Metz, má meglehet hülyülni.
egyszerűbb leírni azt,h metz,mint azt ,h metzelder....sztem praktikus.Fernando írta:Öcsém ezek az átkeresztelések rövidítések csak engem idegesítenek meg kergetnek a halálba?
Benz, Lass, Céer (Cé, CR, CR9) Metz, má meglehet hülyülni.
köszi szépen :d meg vagyok elégedve az infókkalmarci. írta:Akkor én!![]()