Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Filipe jó lenne, ügyes gyerek, és Maxwellt is megnézném kicsit előrébb, egyáltalán nem állna neki rossszul az a szerepkör sem. Abidal Milito visszatéréséig mindenképp kell, ha nem is a legjobb középhátvéd, de a rutinja miatt azért a fiatalok előtt áll. Fabregasról meg már leírtam a véleményem, szerintem érdemes lenne rá költeni.Zsolti írta:Jó híreket hallok....Fabrét elhoznám,meg Filipét is....Abidal meg mehet középre,vagy másik csapatba...![]()
Militonak is reális esélye van a visszatérésre..
Egyértelmű,tudom én is,ezt csak erős iróniával irtam,de ha teszem azt a játékos valamiért távozni akarna akkor ezek szerint hiába az élőszerződés majd jön a Fifa valami mondvacsinált ürüggyel 1283/965/65 cikkely 492/44.63 paragrafus alapján ingyen elballaghat,mert lassan már itt tartunkPerrero írta:A Fifa csinálhat amit akar, HA a játékos nem akar menni akkor meghosszabbítja a szerződését...Attika 25 írta:Én amugy nem értem ezeket a Fifa szabályzatokat,elöbb a Ribery ügybe,most itt.Lassan már teljesen felesleges lesz aláirni bármiféle szerződést,mert ugyis jön a Fifa aztán igy vagy ugy de semlegesitiEgyszerüen nem értem a Fifa milyen jogon tesz érvénytelenné egy mind a klub mind a játékos által aláirt dokumentumat,ezek után nem lennék meglepődve ha jövöhéten jönne a Fifa s azt mondaná hogy Messi,Xavi,Iniesta,Puyol szabadon igazolható mert már tizenakárhány éve Barcelonába vannak s kell nekik a környezet változás
Nevetséges ugy ahogy van az egész Fifa
ja, marha jó lenne mindez a sok jóZsolti írta:Jó híreket hallok....Fabrét elhoznám,meg Filipét is....Abidal meg mehet középre,vagy másik csapatba...![]()
Militonak is reális esélye van a visszatérésre..
Én a következőt csinálnám: Vegyük meg Filipét, vagyis ajánljunk neki szerződést, mert ezek szerint nem kell érte fizetni. Így 3 bal bekkünk van, de nincs még Dani Alves mögött senki, csak Puyol és őt inkább középre kellene rakni, mint a szélre. Valamelyik csak be tudná vállalni Filipe vagy Maxwell közül (mert Abidal biztos nem tudná ezt) hogy csereként esetleg ott játszik.Mikaos írta: szerk.: itt már előbb írta valaki, de én is felhívnám a figyelmet arra, hogy állítólag Luis Filipe egy Fifa határozat miatt ingyen igazolható!!! Bár nem tudom, mit tudunk kezdeni vele, mindenesetre érdekes helyzet.
Kidobjuk Abidalt, Filipe miatt?visca el barca írta:mert állitolag ugy összeveszett a depor vezetőivel, h közölték vele, ingyen mehet ahova akar...
mert állitolag ugy összeveszett a depor vezetőivel, h közölték vele, ingyen mehet ahova akar...Varatrix írta:Por qué?Rinku írta:Szegény Abidal, csomagolhat!
Végre valami remek hír az argentínról is! Én is olvastam a Filipe ügyet h ingyé el lehetne hozni. Nemtom h ez most igaz-e, de ÉN mindenképp megtenném!Mikaos írta:Kicsit talán furcsa, hogy itt írok róla, de úgy néz ki, van még egy igazolásunk:
Milito
A sport.es szerint Milito már nem érez fájdalmat a térdében.
Kérdés, hogy mennyire fitt ?!
szerk.: itt már előbb írta valaki, de én is felhívnám a figyelmet arra, hogy állítólag Luis Filipe egy Fifa határozat miatt ingyen igazolható!!! Bár nem tudom, mit tudunk kezdeni vele, mindenesetre érdekes helyzet.
Por qué?Rinku írta:Szegény Abidal, csomagolhat!
Én amugy nem értem ezeket a Fifa szabályzatokat,elöbb a Ribery ügybe,most itt.Lassan már teljesen felesleges lesz aláirni bármiféle szerződést,mert ugyis jön a Fifa aztán igy vagy ugy de semlegesitiCFirpo3 írta:Csak azt nem értem, hogy erről a határozatról miért nem lehetett már korábban is tudni?! Miért csak most derült ki?Mikaos írta: itt már előbb írta valaki, de én is felhívnám a figyelmet arra, hogy állítólag Luis Filipe egy Fifa határozat miatt ingyen igazolható!!! Bár nem tudom, mit tudunk kezdeni vele, mindenesetre érdekes helyzet.
sztem nem fogsz sokat megélni ezen a fórumon...botakutya írta:mekkora gyökerek vagytok miért van ez a hiszti? Cesc a jövő játékosa és nem ugy kell nézni mint egy árulót, hanem egy kiváló kp.
most fikázzátok de majd ha idejön és lesz két jó meccse akkor meg istenititek .
szerintem a világ egyik legjobb kp-ja
erröl ennyit
Tegnap hozták meg a döntést - ezért sajnos csak most derülhetett kiCFirpo3 írta:Csak azt nem értem, hogy erről a határozatról miért nem lehetett már korábban is tudni?! Miért csak most derült ki?Mikaos írta: itt már előbb írta valaki, de én is felhívnám a figyelmet arra, hogy állítólag Luis Filipe egy Fifa határozat miatt ingyen igazolható!!! Bár nem tudom, mit tudunk kezdeni vele, mindenesetre érdekes helyzet.
De jó lenne ha Milito visszatérne! Én is olvastam vmi olyasmit h már 15 napja nem érez fájdalmat a térdében. Az a kérdés h mi lesz, ha elkezdi erőltetni.Mikaos írta:Kicsit talán furcsa, hogy itt írok róla, de úgy néz ki, van még egy igazolásunk:
Milito
szerk.: itt már előbb írta valaki, de én is felhívnám a figyelmet arra, hogy állítólag Luis Filipe egy Fifa határozat miatt ingyen igazolható!!! Bár nem tudom, mit tudunk kezdeni vele, mindenesetre érdekes helyzet.
majdnem teljesen egyetértek veledbarcafan0911 írta:...
Csak azt nem értem, hogy erről a határozatról miért nem lehetett már korábban is tudni?! Miért csak most derült ki?Mikaos írta: itt már előbb írta valaki, de én is felhívnám a figyelmet arra, hogy állítólag Luis Filipe egy Fifa határozat miatt ingyen igazolható!!! Bár nem tudom, mit tudunk kezdeni vele, mindenesetre érdekes helyzet.
Ez igazMikaos írta:Kicsit talán furcsa, hogy itt írok róla, de úgy néz ki, van még egy igazolásunk:
Milito