Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most olvastam ez a hét hétföjétöl árulják.. rámentem az ibusz honlapjára ott a szept. 9.re.. kijön a 2 meccs... és midnehova elfogyott van irva.ElBartimaeus írta:Mi a?! Ezt nem mondod komolyan, pár napja még meg volt a 2/3-a az összes jegynek! Ez komolyan nem lehet igaz. Haverokkal akartunk elmenni, de a csoport nagy része még nyaral, ezért nem vettem én sem jegyet, hogy nehogy az legyen, hogy együtt megyünk aztán ő a stadion másik felében ordít! Am hol olvastad, vagy hallottad?Ronal.10 írta:Nem értem h miért kell iylen sunyin jegyeket eladni. Most néztem meg összes jegy elkelt a Portugálok elleni meccsre... Svédek ellen meg csak nyugdijjas szektor jegy van.
Hogy rakjam telibe a ...![]()
nem én sopcasttal nézemvargaakos írta:Adja valamelyik tv adó?shevy írta:Most kezdődik az Inter Lazio olasz kupadöntő, Eto'o kezdő, ahogy Motta is
Mi a?! Ezt nem mondod komolyan, pár napja még meg volt a 2/3-a az összes jegynek! Ez komolyan nem lehet igaz. Haverokkal akartunk elmenni, de a csoport nagy része még nyaral, ezért nem vettem én sem jegyet, hogy nehogy az legyen, hogy együtt megyünk aztán ő a stadion másik felében ordít! Am hol olvastad, vagy hallottad?Ronal.10 írta:Nem értem h miért kell iylen sunyin jegyeket eladni. Most néztem meg összes jegy elkelt a Portugálok elleni meccsre... Svédek ellen meg csak nyugdijjas szektor jegy van.
Hogy rakjam telibe a ...![]()
CFirpo3 írta: Villarreal 27-0 Navata
Elég laza meccs lehetett. Kb én is játszhattam volna a Navatában, nem lettek volna rosszabbak velem.![]()
Nem is hallottam erről a meccsről.
Utánanéztem a Villarreal felkészülési meccseinek és...Saviola írta:Juventus 1 - 4 Villarreal