Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én úgy tudom, hogy be, de azért csak szúrkoljunk neki, hogy a bl.ben induljon inkább. sokkal jobban járnának pénzügyileg is, meg úgy sokkal elismertebbek lennének. szóval hajrá LokiBarcaádám írta:ha kiesik a Debrecen akkoris bejut az EL-csoportkörébe??![]()
Ugyan sztem a Levski meg tudják verni,remélem így lesz.bottlikakos írta:DaNiAlVeS8 írta:van egy olyan érzésem,hogy most fog eljönni a Debrecenre a magyar átok,és kiesnek...
de ne legyen így , én szorítok nekik ! HAJRÁ LOKI
Mit akarsz???A Loki már így is qualifikálta magát az UEFA...,bocsánat:Európa Ligába![]()
![]()
![]()
Egyébként a szofia egy verhető cs. de szerintem sincs rá nagy esély h a Loki feljusson a cs.körbe.
az európa liga főtáblájára?:Dbottlikakos írta:DaNiAlVeS8 írta:van egy olyan érzésem,hogy most fog eljönni a Debrecenre a magyar átok,és kiesnek...
Mit akarsz???A Loki már így is qualifikálta magát az UEFA...,bocsánat:Európa Ligába![]()
![]()
![]()
Egyébként a szofia egy verhető cs. de szerintem sincs rá nagy esély h a Loki feljusson a cs.körbe.
DaNiAlVeS8 írta:van egy olyan érzésem,hogy most fog eljönni a Debrecenre a magyar átok,és kiesnek...
Nem csak a főtáblán játszanak a Puskásban, hanem már a Play Off meccse is ott lesz!House írta: Hallottam valami olyasmit, hogy ha a Loki feljutni a BL főtáblára, akkor a Puskás Stadionban játszanák a meccseiket. Igaz ez? Ha igen, egy jegyet már tuti eladtak!!!!![]()
Hajrá Loki, küzdjetekhalljatok meg a pályán, és meg fogjátok verni a Levszkit!!
Olympiakos után a második legerősebb csapat volt a Maccabi, így ha erős ellenfelet akartál volna akkor lehetett volna jó a az izraeli csapat.. Továbbjutás szempontjából nem.Ronaldinho 17 írta:Hát kicsit esélyesebbek a bolgárok, de meg lehet az álom!
A Maccabi lett volna csak jobb ennél! szóval hajrá !
Hallottam valami olyasmit, hogy ha a Loki feljutni a BL főtáblára, akkor a Puskás Stadionban játszanák a meccseiket. Igaz ez? Ha igen, egy jegyet már tuti eladtak!!!!Varatrix írta:Kicsit sem vagyok loki fan, de örülnék ha magyar csapatot láthatnák a BL főtáblán.I Love Barça! írta:Levszki Szófia -Debrecen
fortuna velünk volt innen már csak a lokin múlik,és akkro remélem összesorsolnak a barcával:D:D
de szép is lenne.
Nagyon szorítok a Debreceni fiúknak.
Ugyanakkor a Sófia egy nehéz ellenfél a számukra, de verhető.
Lehetett volna rosszabb sorsolásuk is.
Kicsit sem vagyok loki fan, de örülnék ha magyar csapatot láthatnák a BL főtáblán.I Love Barça! írta:Levszki Szófia -Debrecen
fortuna velünk volt innen már csak a lokin múlik,és akkro remélem összesorsolnak a barcával:D:D
de szép is lenne.
de ha azt nézed a csoportokból ugyis a legjobb kettő fog továbbjutni... ott meg hozzák a kötelező "színvonalat"... így legalább a kisebb csapatoknak is van reményük...kanty írta:Z.Chris írta:Nem bajnokok ága
Olympique Lyon (francia)-RSC Anderlecht (belga)
Celtic FC (skót)-Arsenal FC (angol)
FC Temesvár (román)-VfB Stuttgart (német)
Sporting Lisszabon (portugál)-ACF Fiorentina (olasz)
Panathinaikos (görög)-Atlético Madrid (spanyol)
Bajnokok ága
Sheriff Tiraspol (moldáv)-Olympiakos (görög)
Red Bull Salzburg-(osztrák)Maccabi Haifa (izraeli)
Ventspils (lett)-FC Zürich (svájci)
FC Koppenhága-(dán)APOEL (ciprusi)
Levszki Szófia (bolgár)-Debrecen (magyar)
Az első mérkőzéseket augusztus 18-án és 19-én, a visszavágókat 25-én és 26-án játsszák.
Nekem nem tetszik, h van külön bajnokok ága és nem bajnokok ága.Ezzel annyit értek el, h nem a legjobbak kerülnek a főtáblára.Amig lesz a csportban egy Zurich vagy egy Ventspils és a Sporting-ACF Fiorentina párharc közül csak egy![]()
Értem azt is, h az Uefa mit akar elérni ezzel a változtatással csak a szinvonal fogja bánni.
Z.Chris írta:Nem bajnokok ága
Olympique Lyon (francia)-RSC Anderlecht (belga)
Celtic FC (skót)-Arsenal FC (angol)
FC Temesvár (román)-VfB Stuttgart (német)
Sporting Lisszabon (portugál)-ACF Fiorentina (olasz)
Panathinaikos (görög)-Atlético Madrid (spanyol)
Bajnokok ága
Sheriff Tiraspol (moldáv)-Olympiakos (görög)
Red Bull Salzburg-(osztrák)Maccabi Haifa (izraeli)
Ventspils (lett)-FC Zürich (svájci)
FC Koppenhága-(dán)APOEL (ciprusi)
Levszki Szófia (bolgár)-Debrecen (magyar)
Az első mérkőzéseket augusztus 18-án és 19-én, a visszavágókat 25-én és 26-án játsszák.
Sajnos a Puskásba lesz...jobb lett volna, ha a civis városba rendezik.lluisllach89 írta:Csak a visszavágó legyen a Puskásban!!