Moderálás - zárt topic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2009.08.09. 01:37:17

Najó akkor visszaengedem a srácot, semmi nyoma a banjának. Legközelebb írjátok be ide legalább. :)
Én csak azokat nemszoktam külön, akik újjoncként olyan dolgokat csinálnak.

kutya ment még du.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Tim
Mezei fórumozó

2009.08.08. 15:33:06

Elbandiról nem tudok semmit,ellenben sintérkézre adnám ezt a kutyát:
botakutya írta:
House írta:
Fecooo írta:
sztem előbb meg kellett volna nézned, h hány évesen ment el és mikor...

2003-ban ment el 16 évesen. akkor, amikor a csapatunk még nagyon gyenge volt... Deco akkoriban még ismeretlen játékos volt (2004ben nyerte meg a bl-t,miután az elődöntőben a jól ismert antifocival, durvasággal és bírói segítséggel legyőzte a bl-idény legjobb spanyol csapatát, a Milant csodálatos focival kiejtő Deport...) , R10 még tervben se volt...tehát szvsz nem csak azért ment el, mert nem kaphatott profi szerződést, hanem mert azt hitte, itt nem érhet el semmit... csak hát az ő távozásakor választották meg Laportát...
szokás szerint egyetértek Tamással, én nem hoznám vissza... nagyon nem bírom ezeket a "helyezkedő" játékosokat (akik éppen odavágynak, amelyik jobb...) Zlatant is többek között ezért elleneztem... tipikusan a süllyedő hajót elhagyó élőlényekhez hasonlítottam a svédet, és csak nagyon nehezen fogom a véleményem megváltoztatni, ahhoz a min. az éves szinten 30 gól...
tehát a lényeg: Cesc ENNYIÉRT ne jöjjön!
Pontosan. Cesc max. nagy könyörgésekkel, és 4-5 millióval nem többért jöjjön vissza, amennyiért elment. Mert már megmondta Txiki, saját nevelést nagyon drágán nem veszünk vissza.
mekkora gyökerek vagytok miért van ez a hiszti? Cesc a jövő játékosa és nem ugy kell nézni mint egy árulót, hanem egy kiváló kp.
most fikázzátok de majd ha idejön és lesz két jó meccse akkor meg istenititek .
szerintem a világ egyik legjobb kp-ja
erröl ennyit
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.08.07. 23:09:41

elbandi nevű fórumerünk zaklat msnen, h ip bant kapott vmiért, de nem látom a nyomát egyik topicunkban sem. Béna vagyok és elnéztem ? Ki mit tud erről?
Állítólag vmi madridista taggal szólalkozott össze, és nem érzi jogosnak az ip bant.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.04. 14:06:20

Szerintem ők se veszik zokon, az 1hét pihit, az semmi. erre nem hiszem, hogy lesz jó módszer,h hogy évüljön el, szerintem.

én sem támogatom,h figyelmeztessünk vkit 4nél, mi pontosan látjuk majd,h tényleg 5öt ért el, ha vki megkérdőjelezi,az összes admin,és modi tanúsíthatja,h elérte...

Vété kérdésére én nem válaszolok,de szerintem ugyanúgy számítson bele, lehetetlennek tartom,h még skatulyázzuk is a törölt hszeket egyenként,h mi miért lett törölve, természetesen kumma anyázás esetén nem fogjuk gondolom megvárni az 5öt,de azt a kategóriát egyből jelentettük itt eddig is,meg ezután is.

ez a rendszer inkább az offok, sok idézetek, indulat keltő hszek, annak reagálására írt hszek-re lesz jó, és az ilyen kisebb fajsúlyú hibákból 5 összegyűlésénél lép érvénybe a pihi,stb. mert hiába nem olyan súlyos, mintha elküldenek a píbe,de ezt is ugyanúgy törölni kell,h ne fajuljon odáig,h majd elküldhesse az egyik a másikat a píbe :lol: vaslogikám van, tudom...

vété meg nagyon szeret jófiút játszani,és mindenhol "tanítani", majd úgy reagálni egy-egy hszra,h őt kell "tanítani", szóval majd leszokik róla.

túlzónak érzi,én meg magát a személyt érzem túlzónak :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2009.08.04. 13:38:02

Fekete listánál kinek van ötlete, hogy hogy évüljenek el a régi töröltek? Nem akarok kirakni egy LG-t vagy Zsoltit mert pár hónap alatt gyűlt 5 off v káromkodás pl.

És az is kérdés h szóljunk-e amikor 1re vannak a bantól, bár én nem támogatom ezt. Lehet h nem teljesen tisztességes, v legalábbis nem vagyunk jófejek, de így figyelnek igazán h ne írjanak olyat. 4ig így mindenki ugyanúgy nyomatná ahogy eddig. Vannak viszonylag sokan akik úgy írnak h mind1 úgyis törlik, de nem írok annyi ilyet h kirakjanak... a balhé viszont meglehet belőle.
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2009.08.03. 20:15:26

Csak némi vicceskedés folyt Slither komával. :) De tény h Csongor mesterünktől minimum annyit töröltünk, amennyit benthagytunk.

Szerintem lassan le lehet zárni azt a szavazást, szerencsére gólyatáborilag jó a 29., úgyhogy örülök ennek.

Ami fontos és elfelejtettem: az újaknál is strigulázunk, de az első kettő törölt hsznél küldjünk figyelmeztető privátot, h mit szúrtak el, és hol találják a szabályzatot!
- József Attila
Tim
Mezei fórumozó

2009.08.03. 20:03:23

Meddig lehet szavazni az Eurobarca találkozó időpontjára? Úgy néz ki egyenlőre a 29. lesz a befutó.

Jól láttam a fekete listás topicban hogy Csongortól pályafutása alatt tízezer hozzászólás lett törölve?! :shock: :lol:
Mondjuk Madridistáról tizennyolcszor bannolták..
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.02. 23:57:29

Szerintem érvényes lehet nyugodtan az egész fórumra.Nehogy már örüljenek. :)

És ha valakinek lesz esetleg ideje írhatna egy felhívást,h ezennel elindult ez a dolog meg,h mik után jár a strigula,h ehhez tartsák magukat...

Pár régi topikot átdobtam én is archívba(ilyen aranylabda 2008) remélem nem gáz.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Andris
Adminisztrátor

2009.08.02. 23:47:15

Fekete lista kész. Szerintem minden topicra érvényes lehetne, nem csak külön barca vs real, mint ahogy az igazolásokkal volt tervezve.

barca vs realt is csinálom.

1200 oldal ment az archívba, kemény. :)
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.08.02. 23:46:08

Hajrá, támogatok minden ötletet! Én nem nagyon látogatom azt a topikot, és a továbbiakban is távol tartom magam a "karantén zónától". :P

Más: Tippjátékkal idén mi lesz? Marad a mostani vagy mehet egy szavazás hogy a régi rendszert jobban szerették-e? És a szuperkupákat belevesszük a mostani idénybe? Ja és rajtam kívül ki fogja csinálni? :D (Idén maradnék az eredmények felrakásánál, és csak szükség esetén tenném fel a fordulókat, nincs sok türelmem a sok szám bepötyögéséhez... )
Bányász

2009.08.02. 23:36:10

Én is támogatom az új topik nyitását.És most már tényleg legyünk kemények. :)

Volt szó arról is,h vezetünk fekete listát...olyanja van valakinek? :) Mert sztem nyugodtan szigoríthatunk és tényleg vezethetünk egy listát.

Akár úgy is,h nyitunk itt bent egy új topikot ahol csak egy hsz lesz amit mindig szerkesztünk ha új név kerül fel vagy valaki kap egy új strigulát.És akkor 5 strigula után pihi 10 után meg bann.Szerintem ez lenne az egyetlen járható út.Szépen kibukik akinek ki kell aki meg maradni akar az meg majd tanul a többiek hibájából."Értékes" embert nem hiszem,h veszítenénk... :oops: :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Drigo
Eurobarca Staff

2009.08.02. 22:15:21

Én ma kitettem a tegnapi értelmiségből egy madridistát, meg vagy 3-4 barcást, akik ugyan olyan értelmi szintet képviselnek, mint a madridista kollégája. Eddig csak fenyegettük, nálam betelt a pohár kb 3 napja volt egy hasonló eset, akkor is egy oldalt kellett törölnöm, mert egy hülye írt 3 hsz-t amit aztán 50en beidéztek, akkor leírtam beraktam nekik a szabályzat adott pontját, csak a madridistát raktam ki, senki mást.

De a tegnapi esetnél már ment mindenki, egyre többen vagyunk az a néhány mínusz nem tűnik fel senkinek.

De tegyetek belátásotok szerint én most néhány napig nem leszek mamám házát rakjuk rendbe, amit még a pár héttel ezelőtti vihar intézett el Ajkán.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Tim
Mezei fórumozó

2009.08.02. 20:15:57

lionelmessi19 írta:na én pl azt mondanám, hogy most kezdjünk tiszta lappal, és hívjuk fel a figyelmet a szabályzatra, illetve arra, hogy különösen érzékenyen kezeljük a provokációt, és minden madridistát illetve saját embert is kirakunk, aki provokál, emellett a reagálók is ban-okra számíthatnak. szal ezt le kéne írni, egy új topic legelejére, a mostanit meg archiválni. úgyis akkor volt utoljára kb mikor regeltem. ez is segíthet, mert a jelenlegi témák eltűnnek onnan, nem tudják visszaolvasás után folytatni.
Támogatom az elképzelést! Már csak ezért is:
Ercsike írta:nem tom,most mire fel ez a nagy vita...én egyáltalán nem kötekedésnek szántam a hsz-mat!!! Mivel ez egy Barca vs. Real fórum,gondoltam jogom van kinyilvánítani a véleményem.....szall a kötekedésnek gondolja a dolgot,azt k**ra sajnálom....egy egyszerű Barca szurkoló vagyok,mint ti! De azért köszi a kedves hsz-t ferninho.....jólesett :( mivel kib**ottul nem ismersz,ezt nagyon nem kellett volna:"megnézhetted volna,h kiirta" ismerős??...szall erről ennyit!!

jahh,és még csak a reált sem utálom(sőt,Kaka az egyik kedvenc játékosom),csak egy egészséges Barca szurkolói ellenszenv van bennem...

és köszi azoknak,akik egy ilyen vitában mellettem álltak :D
2.hozzászólásnak nem rossz,pláne egy csajtól :roll:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.08.02. 16:56:14

na én pl azt mondanám, hogy most kezdjünk tiszta lappal, és hívjuk fel a figyelmet a szabályzatra, illetve arra, hogy különösen érzékenyen kezeljük a provokációt, és minden madridistát illetve saját embert is kirakunk, aki provokál, emellett a reagálók is ban-okra számíthatnak. szal ezt le kéne írni, egy új topic legelejére, a mostanit meg archiválni. úgyis akkor volt utoljára kb mikor regeltem. ez is segíthet, mert a jelenlegi témák eltűnnek onnan, nem tudják visszaolvasás után folytatni.
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.02. 16:42:37

Látom nektek is volt bőven termés, tegnap nem voltam,de már előtte is rengeteget kellett törölni nekem is,bár szerencsére kevésbé súlyosakat.

vété felénk intézet kirohanásait meg nagyon unom, számolni sincs értelme hanyadik ez, mind jog nélkül kb, ilyenre nem lesz vmi szankció? és még ő ír homokozóról...
Bányász írta:..viszont valamit már kapnia kéne azoknak is akik mindig felveszik a hülyeségeket... :)
ezzel is teljesen egyetértek, a szigorításnál egyértelművé tettük,h az is bőven sáros aki reagál a szabálysértésre pl, sajnos elég sokan,és folyamatosan teszik, ideje lenne lépni vmit.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bányász

2009.08.02. 13:05:24

Nyugodtan repülhetnek páran...én tegnap egy egész oldalt töröltem...hasonló értelmetlen és színvonaltalan vita miatt.

Csak tegnap ez a herr.toth nevű gyerek volt a központi figura...viszont valamit már kapnia kéne azoknak is akik mindig felveszik a hülyeségeket... :)
Kép

Drigo
Eurobarca Staff

2009.08.02. 12:55:48

Tim írta:Be kellene zárni egy rövid időre a Barca-Reál topicot,hátha észhez térnének.
Elképesztő mi megy ott.
Ne is mond, most végeztem az összefoglalóval benéztem oda, asszem jópár oldalt megint törölhetek/ünk, de sabaj, múltkor beígértem, most ki is szórom azt, aki nem bír magával.

A norbi gyereket is kiteszem, valahogy eddig elkerülte a figyelmem h van itt hsz.
Tim
Mezei fórumozó

2009.08.02. 08:14:07

Be kellene zárni egy rövid időre a Barca-Reál topicot,hátha észhez térnének.
Elképesztő mi megy ott.
Kép
Bányász

2009.07.29. 14:55:41

norbinho77 repülhet.Reklámozgat mindenhol.Mint az a nitromania. :)

79.119.25.119
Kép

Drigo
Eurobarca Staff

2009.07.28. 17:50:08

realfan123 írta:Szoszi csajok most bannoltak a madridistárol rem szeretni fogjátok az irásaimat :D

Szal remélem itt nagyobb a szeretete mint ott de ugy rühelleme zt a kumma bacát hogy az nem igaz az összes játokos Elton élen puyol fujj ollyan mint egy hippi a legjobb játékos is az a buketsz v ki a messi gyerek is ölég [auto_cenzúra] lassú és rosszul cselez c ronaldo sokkal jobb
Ez csak az egyik gyöngyszeme a sok közül, de én díjaztam az igyekezetét.
Drigo
Eurobarca Staff

2009.07.28. 12:21:02

Ment mindegyik, a realos barátunkat viszont ip cím hiányában "csak" kitettem.

Közben eljutottam a törlésben addig, hogy megtaláltam az ip-jét, így megy az is.

Hihetetlen, csak a real vs barca topicból csak egy oldalról a felét kellett csak törölni.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.07.28. 12:06:01

nitromania :arrow: reklámozgat mindenhol, ő is mehet.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.07.27. 23:01:01

adikareal írta:Mindörökkkkké HALA MADRIID !!

"barca te senki"
TOMMAS írta:Igenis utálom ezt arohatt barcát mert egy utálatos péppégo parszt csapat szurkolotol beképzeletek vattok sajnállak titeket tudom hiogy bannt fogok kapni de ez van budos barca........FASSZOPOK mivagyunk a királyok huzzatok PIBE... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:arrow: ennek mehet az IP-bann. :wink:
Kamarilla írta:A madridizmusban az a [auto_cenzúra], hogy nem tudod, hogyan mond el apádnak, hogy Elton vagy! :)
:arrow: neki is mehet 1 hét pihi, elég sokat káromkodik.
Drigo
Eurobarca Staff

2009.07.26. 12:43:02

Bányász írta:kennyke04 nem jöhet vissza?Vagy mennyit kapott?
Ahogy visszaolvastam letelt az egy hét, úgyhogy visszaengedem.

Ki is ment a fejemből, hogy kéne írni a népnek, hogy én is admin lettem, de valóban így van. Úgyhogy írok is valamit.
Bányász

2009.07.25. 17:26:53

2barcafan2 írta:Szerkesztőtársat keresek a honlapomhoz(www.csakabarca.honlapepito.hu)
Ha akarsz segíteni akkor küldj egy e-mail-t(envaokszabi2@citromail.hu)
vagy vegyél fel msn-re(csakabarca2009@hotmail.com)
Ez nem az a spanyolok 96 gyerek?Akinek már dupla rege volt?Sztem most triplázott... :) Legalábbis Ő reklámozta ezt a holnapot ha jól emlékszem...

kennyke04 nem jöhet vissza?Vagy mennyit kapott?
Kép

Lezárt