Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kell középhátvéd, ha Henrique megy! Toure jó volt a bl-döntön, de nem az igazi posztja! Ő középenpályán tökéletes!LM10 írta:A bal támadót már nem érzem fontosnak...csak akkor kell egy klasszis oda, ha Titi egyszer távozik. A védelembe sem kell senki szvsz de a kp kicsit lyukas. Kíváncsi vagyok mi igaz ebből a Cesc dologból.
a Barca Cescet akarja, és 30 misit ájánlanak értebingyo írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803 ez mi?
Tessék:Linkbingyo írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803 ez mi?
Bőven megvoltunk? Akkor miért kellett Yaya Tourénak védőt játszania a legfontosabb meccseinken? Kell még védő csak nem ez az ukrán.LG írta:Sztem meg nem kéne középső védő. Nézzük csak, Milito kihagyta az egész szezont, Cacers alig játszott, Rafa is volt sérült, és még igyis megvoltunk bőven. Akkor minek? Főleg egy ilyen gyerek, akiknek ki sem tudom mondani a nevét, és ráadásul nem játszhatna a béelbe. Nem kell senki, ha akkora gáz lenne, akkor fel lehetne hozni Muniesát.
Muniesa-t a felkészülési meccseken értettem. Nem éreztem veszélyben a csapatot ha nála volt a labda, jól osztogatott, nem láttam rajta akkora megszeppenést. Nem várhatjuk el tőle, hogy ilyen idősen Marquez vagy Piqué szintű legyen, de ha kap lehetőséget sztem biztos be tud majd illeszkedni. (az eddig látottak alapján.Varatrix írta:Muniesa mint biztos pont?
Tehetséges meg minden, de Puyol, Piqué és Marquez azok akiket biztos pontnak lehet nevezni.
Szerintem kell egy kh is meg egy középpályás is.
Ennyivel vissza is léphetnénk a piacról.
Matát én nem érzem égetően fontosnak, ugyanakkor nem zavar ha jön.
Így van csak akkor én is töröltem az előzőt hogy ne legyen meg a hír.Mikaos írta:Hehe, törölték a hírt az elmundo-ról, amire hivatkoztam...
Akkor azért csak annyit, hogy Mata 20mio-ért elvihető (ahogy Vargaakos is említette).
Benficahoz kölcsönbe mentZaki írta:Kicsit levagyok maradva...Eltudnátok nekem mondani,hogy Keirisonnal most mi van?
LG írta:Sztem meg nem kéne középső védő. Nézzük csak, Milito kihagyta az egész szezont, Cacers alig játszott, Rafa is volt sérült, és még igyis megvoltunk bőven. Akkor minek? Főleg egy ilyen gyerek, akiknek ki sem tudom mondani a nevét, és ráadásul nem játszhatna a béelbe. Nem kell senki, ha akkora gáz lenne, akkor fel lehetne hozni Muniesát.
igazad van!! egyetértek teljesen!LG írta:Sztem meg nem kéne középső védő. Nézzük csak, Milito kihagyta az egész szezont, Cacers alig játszott, Rafa is volt sérült, és még igyis megvoltunk bőven. Akkor minek? Főleg egy ilyen gyerek, akiknek ki sem tudom mondani a nevét, és ráadásul nem játszhatna a béelbe. Nem kell senki, ha akkora gáz lenne, akkor fel lehetne hozni Muniesát.
Ne feledkezz meg Marquezről. Ő nemsokára bevethető lesz.csdewl írta:Az El Mundo Deportivo szerint Henrique ismét kölcsönbe kerhet,mivel Pep nincs vele megelégedve.S mivel Márquez,milito sérült,Cáceres kölcsönben a juvénál, ezért már csak Puyol és Piqué bevethető középen.Ezért akarják megvenni Chygrinskiyt.
Mascheráno már biztosan nemjön,mivel ugy döntött,hogy marad a Liverpoolnál.
és itt van Mata,aki ma fog beszélni a Valenciával.
2 okból:
-nagyobb fizetést szeretne
-ha ezt nemkapja meg,akkor távozhat a Barcához 18 mill. euróért!
Hát azok alapján, amit eddig láttam belőle, én sem sirom vissza. Mint ahogy a juventusos Barca nevelésű gyerek sem hiányzik. Ugy gondolom, egyikben sincs igazán nagy lehetőség.CFirpo3 írta:Nem egy Fabregas vagy Messi szintű tehetség, de van benne lehetőség.Fecooo írta: vmelyikőtök látta már játszani Meridát? én bevallom nem, csak annyit tudok róla, h középpályás. sztetek Txikiék láthatnak benne fantáziát, h Piqué-hez hasonlóan visszahozzák 1-2 év múlva?
elsősorban olyanok véleménye érdekelne, akik többet tudnak róla...
Majd eldől, hogy hogyan fejlődik.
Nem egy Fabregas vagy Messi szintű tehetség, de van benne lehetőség.Fecooo írta: vmelyikőtök látta már játszani Meridát? én bevallom nem, csak annyit tudok róla, h középpályás. sztetek Txikiék láthatnak benne fantáziát, h Piqué-hez hasonlóan visszahozzák 1-2 év múlva?
elsősorban olyanok véleménye érdekelne, akik többet tudnak róla...