LG írta:Én is emlékszem rá. Bojannak az az éve nagyon jól sikerültl. Azóta viszont nem vagyok vele megelégedve. Amit tavaly, meg most a felkészülési meccseken mutat, nem azt sugallja, h egyszer kezdő középcsatár lehet a Barcában.

Remélem visszatér a helyes útra, és idén bizonyit.
jaja, szép kis trükk

amúgy erre a hsz-re azt reagálom, hogy valóban nagyon jó volt az első szezonja. de szerintem a tavalyi azért volt rossz, mert a tridente nagyon jól tolta, emberfeletti sziten, sérülés nélkül. remélem most majd ha esetleg valaki rosszabb formában lesz(itt Henryra gondolok, engem nem nagyon győzött meg a felkészülés alatt eddig

olyan, mintha "unná" a játékot a feje alapján, eddig nem ilyen volt.), akkor nem Ini megy fel, hanem Bojan fog játszani. én benne azt szeretem, ahogy helyzetbe tud kerülni. nagyon jól mozdul ki a védők mögül. szerintem csak idő kérdése, és a befejezés is jobban fog menni(nem véletlenül lőtt 964 vagy mennyi gólt eddig

azért tehetsége van hozzá). szóval én simán elképzelem az új tridentét Bojan-Ibra-Messi 3-assal. persze gondolom nem ilyen lesz év elején, de örülnék, ha év végére ez a kezdőhármas játszana többet

és ha Bojan érzi a bizalmat, akkor sokkal jobban játszik szerintem(kupameccseken is termelt rendesen. és most is, ha percek szerint vesszük a meccseket, akkor 180 perc(2 meccs

) 2 gól

nem rossz ez