Zozzy 5 írta:Tetszik ez az uccsó mondat a nyilatkozatában...

Bizony, bizony. Az tetszett nekem is.

És az benne a legjobb hogy 100%-ban igaza is van. Ismét egy szimpatikus interjút adott.
Plussz még ez a válasza is tetszett, az utolsó előtti kérdésre, ami arra vonatkozott, hogy nehéz szezon lesz-e:
"Senki nem ad majd nekünk ajándékba semmit, csakis a tehetségünkkel, a szorgalmunkkal és az elkötelezettségünkkel nyerhetünk valamit. Ha viszont ez meglesz, újabb történelmi szezon következhet a klub életében."
Bizom benne, hogy mindenki így látja a csapatból (bár tegnap Alves is valami hasonlót mondott az interjújában) és akkor tényleg egy csodálatos év következhet ismét. Mindenesetre tényleg egyre szimpatikusabb mint ember (mint játékost eddig is szerettem) ha tényleg ilyen mentalitással fogja várni a meccseket is, mint most az első edzését, akkor itt hiba nem lesz szerintem.
Az összeszokottság pedig majd kialakul, de Messi és Henry részéről szerintem ilyen téren nem kell félni, pláne Messi és Ibra eseténél. Lásd csak Alves és Messi tavalyi esetében, amikor szinte már a 3. felkészülési meccsen olyan figurákat csináltak ott a jobb oldalon, hogy mindenki azt hitte, hogy ezek évek óta együtt játszanak. A középpályával kell inkább összehangolni Ibrát.
Már én is nagyon várom az új Tridente meccseit.
KATT: ITT VAN MÉG 32 KÉP IBRA EDZÉSÉRŐL!