Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, akkor Kaka hatalmasat játszott, ezt el is ismertem, nekem az kevés, amit azóta mutat.sjd írta:Csak 1valamiért szavaztam Kakára: ő egy elég béna Milannal nyert BL-t, úgyhogy egyedül ejtette ki az akkor is már nagyon veszélyes Manchestert.
Szóval a csapat már adott neki hozzá, úgyhogy minden lehetősége megvan.
CR meg pont akkor nem tudott vezéregyéniségként viselkedni, amikor kellett volna, 2008ban két fontos 11est rontott (ellenünk meg a döntőben), idén meg ellenünk mondta fel a szolgálatot, a 45 méteres lövései nem jöttek be, ráadásul amit Puyol művelt vele....
(és itt most nem azt számoltam, h ki hány gólt rúgott, hanem hogy milyen fontosakat)
Bányász barca drukker;)menczel írta:Te végülis miről beszélsz? Még ha nem is vagy Barca drukker, akkor is be kéne látnod, h Xavi sokkal jobb, de te gondolom az vagy. ( Init is sokan elé raknák már, Ibrát is páran, Touré a maga posztján szintén, de őket nem említem)Bányász írta:...
És akkor csak a saját házunk tájáról beszéltem, de nálam az évek óta egymaga csapatot cipelő Gerrardot is sokkal jobbnak találom.
Te végülis miről beszélsz? Még ha nem is vagy Barca drukker, akkor is be kéne látnod, h Xavi sokkal jobb, de te gondolom az vagy. ( Init is sokan elé raknák már, Ibrát is páran, Touré a maga posztján szintén, de őket nem említem)Bányász írta:Azért az erős túlzás,h egy kiemelkedő szezonja volt a brazilnak...mert akkor kb a portugálnak is annyi volt...
Az meg,h többet tett le az asztalra,hát kinek mi a több...
Kaka meg a harmadik.a világ két legjobb játékosának az egyike.
Teljesen igazad van Mihi. Ekkora különbség nincs a 2 játékos között, szóval eléggé sokat nyom most a szimpátia.miihii írta: ...
Örülök neki,h egyetértesz velemLG írta: Én is igazat adok mihinek, sztem Ronaldo már sokkal többet tett le az asztalra, sokkal nagyobb klasszisnak tartom, mint Kakát, a világ két legjobb játékosának az egyike.
Igen, kétszer BEK, egyszer BL során. (59/60, 60/61, illetve amit Ozsi is említett).geridoss írta:Hogy ne legyen Off: Volt már rá példa, hogy a Barca és a Real összekerült egy BL (vagy anno BEK) csoportkörben? Azért 4 El Classico egy évben... Smile (és ha még a Király kupában is összekerülnének... Nem kis meccsek lennének xD )
Kaka meg a harmadik.a világ két legjobb játékosának az egyike.
Én is igazat adok mihinek, sztem Ronaldo már sokkal többet tett le az asztalra, sokkal nagyobb klasszisnak tartom, mint Kakát, a világ két legjobb játékosának az egyike.Boixos írta:kaká egy rendkívűl alázatos, abszolút a csapata érdekeit szem előtt tartó, kiváló futballista, aki magánemberként is vastagon a példaképe lehet mindenkinek, nekem ezért szimpatikus.
ezzel szemben cronaldo - amellett, h ő is kiváló játékos - egy öntelt fallosz, aki emberileg sem egy nagy durranás. (és egy ilyen gyerek kedvenc csapata a madrid, ezzel asszem mindent elmondtam...)
benzema lehet eső, lehet sár, albiol egy a sok közül, xabi alonso okés, dehát ő sem lesz soha harcban az aranylasztiért...
éppen ezért kakát tartom a madrid legnagyobb erősítésének, ő kb akkora kaliber lehet ott, mint amekkora zidane volt.
Azért remélem, hogy most nem így lesz! Szerencsére csak tavasszal lesz a kiesési szakasz!:) Addig van idő összetákolni a csapatot. Még a hat találkozás is összejöhet!mivel a madrid az elmúlt 5 évbe mindig kiesik a nyolcaddöntőkben, így valószínűleg idén is csak kkor lesz 4 classico, ha a kupában sorsolnak össze minket velük.
A kivásárlási árnak igazából a kisebb csapatok tehetséges játékosainál van szerepe. Ott a játékos illetve az ügynöke próbálja minél alacsonabbra belőni ezt az összeget, hogy a későbbiekben ott legyen mentsvárnak, ha a klubja nem akarja eladni, vagy túl sokért, vagy nem annak a csapatnak, stb. Pl Gourcuff szerződésénél olvastam, hogy volt vita a kivásárlási ár meghatározásáról, mert ha így folytatja, akkor biztos vinné majd egy nagyobb csapat jövőre, és a játékos meg akarja könnyíteni az esetleges klubváltást. De Madrid, Barcelona szintjén nincs sok értelme a kivásárlási árnak.Az ezért vannak olyan magas kivásárlási árak.Ezek nem kell túl komolyan venni, ezzel csak a klub védik magukat.
28an vagyunk jelenleg, szóval még 3 embert kell eladni.Nekik még össze kell szedni ezt a csapatot, még mindig vagy 50-en vannak az első csapatban,
Akkor volt Mekmenemenozsimiki írta:geridoss írta:Hogy ne legyen Off: Volt már rá példa, hogy a Barca és a Real összekerült egy BL (vagy anno BEK) csoportkörben? Azért 4 El Classico egy évben... Smile (és ha még a Király kupában is összekerülnének... Nem kis meccsek lennének xD )
őő lehet hülyeséget írok,de ha nem csoportban kerültek össze (pl aszhem 2002,amikor BARCA-Real 0-2, Real-Barca 1-1 el ment tovább a Madrid) akkor is 4 El Classico volt egy évben, szóval ehhez nem kell feltétlen egy csoportban lenniük.
geridoss írta:Hogy ne legyen Off: Volt már rá példa, hogy a Barca és a Real összekerült egy BL (vagy anno BEK) csoportkörben? Azért 4 El Classico egy évben... Smile (és ha még a Király kupában is összekerülnének... Nem kis meccsek lennének xD )
Miért,én lebecsültem egyiket is?vkinga írta:Nem becsülném le sem Kakát, sem CR-t. Nekem a dél-amerikai foci tetszik, és Kaká klasszis. Ezért szavaztam pl: rá. Elég veszélyesen játszik. Elég nehéz őt is megállítani. Hihetetlen gyors és technikás focista. Ha irányítóposzton lesz, akkor jobb lesz a játék.miihii írta:
Akárki akármit mond,sztem bőven benne van a szavazás állásában a szimpátia/unszimpátia is.Kakát nagyságrendekkel többen csípik,ezzel együtt jobban el is ismerik.
CR meg igen nagy közutálatnak örvend errefelé,és ez befolyásolja a teljesítményének elismerését is.És az ilyen játékos "jövőképét" is,mint ez a szavazás.Hisz' lassan utoléri a Ne szavazzra szavazó tábor is![]()
Tehát meggyőződésem,h nem egy szavazat nem Kaká mellett szól,hanem CR ellen.(Persze ennyi erővel mehetett volna a strigula Karimra is,de várható volt,h a két nagyonnagy név közül kerül ki a győztes,így a brazilra ment a pötty.)
Most nem kell elkezdeni bizonygatni,h ki miért szavazott Ricardora,ez csak egy gondolatmenet volt,és egy szimpla véleményt takar.
Nem becsülném le sem Kakát, sem CR-t. Nekem a dél-amerikai foci tetszik, és Kaká klasszis. Ezért szavaztam pl: rá. Elég veszélyesen játszik. Elég nehéz őt is megállítani. Hihetetlen gyors és technikás focista. Ha irányítóposzton lesz, akkor jobb lesz a játék.miihii írta:Akárki akármit mond,sztem bőven benne van a szavazás állásában a szimpátia/unszimpátia is.Kakát nagyságrendekkel többen csípik,ezzel együtt jobban el is ismerik.merx írta:most komolyan valaki írja már le, hogy kaká miért olyan nagy szám![]()
csak a szavazás állása miatt érdekelne...
CR meg igen nagy közutálatnak örvend errefelé,és ez befolyásolja a teljesítményének elismerését is.És az ilyen játékos "jövőképét" is,mint ez a szavazás.Hisz' lassan utoléri a Ne szavazzra szavazó tábor is![]()
Tehát meggyőződésem,h nem egy szavazat nem Kaká mellett szól,hanem CR ellen.(Persze ennyi erővel mehetett volna a strigula Karimra is,de várható volt,h a két nagyonnagy név közül kerül ki a győztes,így a brazilra ment a pötty.)
Most nem kell elkezdeni bizonygatni,h ki miért szavazott Ricardora,ez csak egy gondolatmenet volt,és egy szimpla véleményt takar.
Akárki akármit mond,sztem bőven benne van a szavazás állásában a szimpátia/unszimpátia is.Kakát nagyságrendekkel többen csípik,ezzel együtt jobban el is ismerik.merx írta:most komolyan valaki írja már le, hogy kaká miért olyan nagy szám![]()
csak a szavazás állása miatt érdekelne...
Szerintem a két legnagyobb fogás Granero és Xabi volt.kanty írta:Ha sérülések nem fogják hátráltatni akkor majd észre fogod venni Kaká nagyságát.Szerintem messze ő a legnagyobb fogása a Madridnak, ő lesz a csapat ''esze'' rajta fog keresztül menni az összes Real támadás.merx írta:jó a milannal ő volt a csillag ezt meg is értem, de, hogy a mostani realban ő lenne a legjobb (mármint lesz) azt kétlem, valahogy nem tudom észrevenni a "nagyságát"