Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony volt már rá példa.Akkor még mások voltak a szabályok.geridoss írta: Hogy ne legyen Off: Volt már rá példa, hogy a Barca és a Real összekerült egy BL (vagy anno BEK) csoportkörben? Azért 4 El Classico egy évben...(és ha még a Király kupában is összekerülnének... Nem kis meccsek lennének xD )
Ha sérülések nem fogják hátráltatni akkor majd észre fogod venni Kaká nagyságát.Szerintem messze ő a legnagyobb fogása a Madridnak, ő lesz a csapat ''esze'' rajta fog keresztül menni az összes Real támadás.merx írta:jó a milannal ő volt a csillag ezt meg is értem, de, hogy a mostani realban ő lenne a legjobb (mármint lesz) azt kétlem, valahogy nem tudom észrevenni a "nagyságát"
Van egy olyan szabály, h azonos nemzetből 1-nél több csapat nem lehet 1 bl-csoportban, szal ott nem kerülhetnek össze.Hogy ne legyen Off: Volt már rá példa, hogy a Barca és a Real összekerült egy BL (vagy anno BEK) csoportkörben? Azért 4 El Classico egy évben... Smile (és ha még a Király kupában is összekerülnének... Nem kis meccsek lennének xD )
A legszebb öröm a káröröm, csak a Reálért, remélem nem is fogod.merx írta:jó a milannal ő volt a csillag ezt meg is értem, de, hogy a mostani realban ő lenne a legjobb (mármint lesz) azt kétlem, valahogy nem tudom észrevenni a "nagyságát"
A BL-t biztos, hogy nem fogják megnyerni. De nem csak Eto'o ment ám oda. Még néhány klasszis játékos is... (Lucio, Milito + Eto'o) A BL még távoli ennek a csapatnak!Danka00792 írta:Egyébként most, hogy Eto'o elment az Interbe egyböl BL-t is fognak nyerni?
gondolom a kérdés nem volt olyan komoly, hogy választ vársz rá de szerintem még a bajnokság sem lesz meg nekik nemhogy a bl kackacDanka00792 írta: Egyébként most, hogy Eto'o elment az Interbe egyböl BL-t is fognak nyerni?
Akkor: Kaká volt az egyik legfontosabb szeme a Miláni homokórában, ő volt az alfa, és omega.merx írta:nem illik kérdésre kérdéssel válaszolni
Éppen ez az.CFirpo3 írta:Még szép, hogy nemzetközileg nulla, mert az Interben volt.Ronaldinho_80 írta:Ibra kis csapatok ellen szenzációs, de a BL-ben egy nulla.
Ohh, tényleg még az Henrys részre: PL mindig is gy színvonalas, a foci élét elfoglaló kör volt. És Henry ott volt 2x is aranycipős. Egyébként pedig, mennyire becsülöd te a saját "kedvenc" csapatodban levő játékosokat??CFirpo3 írta:Még szép, hogy nemzetközileg nulla, mert az Interben volt.Ronaldinho_80 írta:
itt nem arról van szó, h ne hozzunk embereket....sőt, nem árt frissíteni....de azt a támadót elcserélni, akinek köszönhetően 2 BL-t nyert a csapattal Katalónia színeiben, és ide hozni egy nemzetközileg nullát érő palit, aki ugyan képes megforgatni a fülén a lasztit, de ez ügye ma már kevés - Chelsea, USA
az én álláspontom szerint Henryt küldtem volna levezetni Franciaországba, ő már nem ugyanaz mint anno a "bimm bumm" focit játszó PL-ben, ahol persze nem volt nehéz kiemelkedni...
bocs az offért!
Ha Ibra eldönti az El Classiot megfogom szeretni!
Te Bellettit is megtartottad volna 35 éves koráig, csakmert eldöntötte a 2006-os BL döntőt?
A kiemelt részre csak ennyit tudok írni:![]()
Akkor mondd el nekem, Xavi miért olyan nagy szám? Nah, kb pont ilyen szerepe volt a Milánnál Kakának.merx írta:most komolyan valaki írja már le, hogy kaká miért olyan nagy szám![]()
csak a szavazás állása miatt érdekelne...
Na, ne idegesítsd itt a jó népet... ráadásul szétoffolod az egész topikot.Ronaldinho_80 írta: és ide hozni egy nemzetközileg nullát érő palit
AzSanama írta:
A kivásárlási ár nem az,hogy ha annyit adnak érte,akkor már csak a játékossal kell megkötni a szerződést?
de igenSanama írta: A kivásárlási ár nem az,hogy ha annyit adnak érte,akkor már csak a játékossal kell megkötni a szerződést?
Még szép, hogy nemzetközileg nulla, mert az Interben volt.Ronaldinho_80 írta:
itt nem arról van szó, h ne hozzunk embereket....sőt, nem árt frissíteni....de azt a támadót elcserélni, akinek köszönhetően 2 BL-t nyert a csapattal Katalónia színeiben, és ide hozni egy nemzetközileg nullát érő palit, aki ugyan képes megforgatni a fülén a lasztit, de ez ügye ma már kevés - Chelsea, USA
az én álláspontom szerint Henryt küldtem volna levezetni Franciaországba, ő már nem ugyanaz mint anno a "bimm bumm" focit játszó PL-ben, ahol persze nem volt nehéz kiemelkedni...
bocs az offért!
Ha jól tudom, attól függetelnül elmehet.Bocsi, off vége!
On: 1000 milliós kivásárlási ár? Te atya úr isten! Mi lesz, ha mondjuk Kakának nem jön be a madridi élet? Jah hát persze, ez már nem az ő gondja.
Értem, hogy Etoo kár hogy már nincs itt, de fogadjuk már el. Nézzünk előre.Ronaldinho_80 írta: itt nem arról van szó, h ne hozzunk embereket....sőt, nem árt frissíteni....de azt a támadót elcserélni, akinek köszönhetően 2 BL-t nyert a csapattal Katalónia színeiben, és ide hozni egy nemzetközileg nullát érő palit, aki ugyan képes megforgatni a fülén a lasztit, de ez ügye ma már kevés - Chelsea, USA
bocs az offért!
Addig kár itélkezni felette amig nem láttuk, h játszik Barca mezben.Az idő majd mindenre választ ad.Ronaldinho_80 írta:itt írta valaki, hogy Ibrahivomic mekkora igazolás...sztem meg az egyik legnagyobb baklövés...ibra sztem nem egy igazi csapatember, és aki meghal a gránátvöröskék mezben, hanem egy olyan játékos, aki elsősorban a saját érdekeit nézi.. egy bálvány focista, mint a műRonaldo...a mezcsókolást meg lesz.arom, és a nyilatkozatait, rúgja meg a 20 gólt szezononként, és békében megvagyunk...
Persze papíron a Henry-Messi-Ibra hármas félelmetes, három zseni, aki bármikor képes villanni, váratlant előhúzni a pakliból....de a svéd majom még semmit nem bizonyított ebben a mezben, addig meg nem érdekel, hogy "mennyi nagyon jó a Barca", és mennyire "szép"...
De Eto akkor is Eto! Gólt rúgott 2006-ban, illetve 2009-ben is a BL-döntőben! És nemzetközileg fényévekre van egymástól a két játékos...a több csak mellébeszélés...elég csak egy statisztikát fölhozni....(persze lehet, sőt biztos, h jót tett Ibrahányingernek a váltás)
Ibra kis csapatok ellen szenzációs, de a BL-ben egy nulla....Eto meg egy császár, aki mindkét fronton fantasztikusat alkotott...és igen a nagyok ellen nem tűnik el!
(ettől függetlenül a témához kapcsolódva, novemberig a Real is összekapja magát, és vannak olyan félelmeim, h jelentősen visszaesünk)
itt nem arról van szó, h ne hozzunk embereket....sőt, nem árt frissíteni....de azt a támadót elcserélni, akinek köszönhetően 2 BL-t nyert a csapattal Katalónia színeiben, és ide hozni egy nemzetközileg nullát érő palit, aki ugyan képes megforgatni a fülén a lasztit, de ez ügye ma már kevés - Chelsea, USAHouse írta:Szerintem se hozzunk új embereket, mert már akaik eddig bnizonyítottak, azoknak kell maradniuk! Bizony, Etoo is maradnia kellett volna és legalább 60 éves koráig itt kellett volna maradnia, mert hát Etoo mégis Etoo!Ronaldinho_80 írta:itt írta valaki, hogy Ibrahivomic mekkora igazolás...sztem meg az egyik legnagyobb baklövés...ibra sztem nem egy igazi csapatember, és aki meghal a gránátvöröskék mezben, hanem egy olyan játékos, aki elsősorban a saját érdekeit nézi.. egy bálvány focista, mint a műRonaldo...a mezcsókolást meg lesz.arom, és a nyilatkozatait, rúgja meg a 20 gólt szezononként, és békében megvagyunk...
Persze papíron a Henry-Messi-Ibra hármas félelmetes, három zseni, aki bármikor képes villanni, váratlant előhúzni a pakliból....de a svéd majom még semmit nem bizonyított ebben a mezben, addig meg nem érdekel, hogy "mennyi nagyon jó a Barca", és mennyire "szép"...
De Eto akkor is Eto! Gólt rúgott 2006-ban, illetve 2009-ben is a BL-döntőben! És nemzetközileg fényévekre van egymástól a két játékos...
Ibra kis csapatok ellen szenzációs, de a BL-ben egy nulla....Eto meg egy császár, aki mindkét fronton fantasztikusat alkotott...és igen a nagyok ellen nem tűnik el!
(ettől függetlenül a témához kapcsolódva, novemberig a Real is összekapja magát, és vannak olyan félelmeim, h jelentősen visszaesünk)
Na haggyjuk már ezt a dumát. Álszentség.
Utolsó mondatoddal saját magadat cáfoltad meg.Ronaldinho_80 írta:...
Szerintem se hozzunk új embereket, mert már akaik eddig bnizonyítottak, azoknak kell maradniuk! Bizony, Etoo is maradnia kellett volna és legalább 60 éves koráig itt kellett volna maradnia, mert hát Etoo mégis Etoo!Ronaldinho_80 írta:itt írta valaki, hogy Ibrahivomic mekkora igazolás...sztem meg az egyik legnagyobb baklövés...ibra sztem nem egy igazi csapatember, és aki meghal a gránátvöröskék mezben, hanem egy olyan játékos, aki elsősorban a saját érdekeit nézi.. egy bálvány focista, mint a műRonaldo...a mezcsókolást meg lesz.arom, és a nyilatkozatait, rúgja meg a 20 gólt szezononként, és békében megvagyunk...
De Eto akkor is Eto! Gólt rúgott 2006-ban, illetve 2009-ben is a BL-döntőben! És nemzetközileg fényévekre van egymástól a két játékos...
Csak goal.comon néztem a Barca és Real következő meccseit.lui1698 írta:tudsz dobni 1 linket róla?ultrasur írta:Na megnéztem az idei sorsolást és nem az a [auto_cenzúra] rednszer van mint tavaly hogy ugyanazzal a csapattal játszunk.
Lesznek már rangadók szeptemberben nekünk Villareal, Espanyol nektek
Atletico Madrid.