Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen! De már a követező, 4. fordulót is Pesten játszák! (tegnap olvastam nemzetisporton)barca99 írta:Ha "csak" az EL-ban indul a Loki, akkor is Pesten játsszák majd a hazai meccseiket?
hupsz, mindegy akkor is az elsők között leszek vagyis lennékPerrero írta: főleg azért mert Bp-n lesznek a meccseik HA...
Persze, legalább annyira szeretem őket, mint a DiósgyőrtPerrero írta:Ati, tudom én, hogy Te nagy Lokifan vagy... ne tagadd
Holnap, délben az Eurosprton lesz a BL sorsolás!kleno04 írta:mikor derül ki hogy kivel játszik a Loki, vagy már kiderült![]()
Egyetértek, valami könnyűt kéne kapni a lehetőségekhez mérten !VictorValdes19 írta:Grat a LokinakDe jó lenne egy magyar csapatot látni a BL főtábláján
.
Szurkolok pénteken a sorsolásnál, hogy a lehető legkönnyebb ellenfelet kapják.
Szerintemis. Remélem a Maccabi ezzel a tnapelőtti bravúrjával "kifulladt".Fernando írta:Olympiakoszon kívül sztem mind abszolút verhető.
Eleve ott a bibi, hogy "a Nemzetisport.hu szerint"fcbarca0827 írta:Ez sajnos nem igaz... A Nemzetisport.hu szerint a Debrecen lehetséges ellenfelei az: Olympiakosz, Levszki Szófia, FC Köbenhavn, Maccabi Haifa, FC Zürich. Pedig a Sherrifek ellen meg néztem volna a Lokit...