Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Goal.com szerint 34 millió ojróba került ami plusz 2,5 millával növekedhet teljesítmény alapján.Titinho írta:
Amúgy grat a Madridnak Xabi Alonso leigzolásához! Úgy néz ki, hogy itt állt meg a Madrid: 264 millió euró! Ehhez is grat!
Szerintem nem fog senki a nyakukon maradni.Titinho írta:Most már csak az eladások vannak hátra, csak az a vicc, hogy annyiért akarják eladni őket amennyiért vették.Na még az nem fog összejönni. Talán Negredoért kaphatják a vételár (5 milla) többszörösét (18-20). Kíváncsi vagyok, hogy ezek a játékosok majd hova igazolnak és hogy fog-e valaki a Real "nyakán" maradni.
Többek közt Hleb is a nagy rotálás miatt akar elmenni.Bányász írta:Hát nem tudom...én nem nagyon emlékszek olyan fene nagy rotációra ami minket illet.És nem lesz a Realnal se rotáció sztem.Maximum csatár sorba a Raul miatt.De nem tudom,h viselné mondjuk Benzema ezt a dolgot.Főleg ha mondjuk rúgdossák a gólokat Higuainnal akkor nem lenne szerencsés Raul miatt cserélgetni őket.
Tényleg nem:CS0ki írta:Csakhogy ezen túl tudjatok lépni, CR nem csókolt címert, Benzema volt az!de hát a Madrid ott elkúrta, h megvette az anti Ronaldot, aki rögtön mezcsókolással próbált benyalni néhány divatmadridistának...
zlatan és alves is mezcsókolással nyalta be magát a divatbarcásoknak, mint te.Nem mintha sokat számítana!
![]()
Az mindenképpen érdekes, hogy sok madridista Granero-t Robben elé teszi, és majd Robben helyére jönne Ribéry. Tehát a padra?Buitre írta:biztosan jövőre is lesznek érkezők, de max 1-2 név. Pld. Ribéry Robben helyett, egy csatár a kiöregedő Nistelrooy helyett.
Hasonló tanácsokat tudok adni Nektek is.Buitre írta: ettől függetlenül az idén is a Barca az esélyes, de jobb lesz, ha nem bízzátok el magatokat.
Hát nem tudom...én nem nagyon emlékszek olyan fene nagy rotációra ami minket illet.És nem lesz a Realnal se rotáció sztem.Maximum csatár sorba a Raul miatt.De nem tudom,h viselné mondjuk Benzema ezt a dolgot.Főleg ha mondjuk rúgdossák a gólokat Higuainnal akkor nem lenne szerencsés Raul miatt cserélgetni őket.Nehéz döntés lesz Pellegrininek, de ő is próbálhatna rotálni mit Guardiola.
füst írta:Persze, hogy címvédőként indul a barca![]()
De attól még ugyanúgy meg kell küzdenie a pontokért, mint nekünk. Nem sokat számít az idei bajnok kiléte szempontjából az hogy tavaly hengereltetek. Ha nyerni akartok, márpedig akartok, akkor idén is nagyszerűen kell játszanotok, nincs mese. De erre nincs garancia, mert sokmindennek össze kell jönnie hogy megint Európa csúcsára álljatok. OK, hogy itt van nektek Pep, de nem csak rajta múlik a dolog (Itt megjegyezném, hogy anno Rijkaard is egy kisebbfajta istenség volt a Barcások körében, kb. mint most Pep. Kövezzetek meg, de nekem szimpatikusabb az exedzőtök). Én csak annyit szeretnék jelezni, hogy nem törvényszerű, hogy szeptembertől megint mindenkit elp.csáztok úgy mint tavaly. Tehát az sem törvényszerű, hogy 8-at kapunk idén tőletek mint ahogy Ronaldinho80 megírta, és mint ahogyan tavaly történt.
Én nem tudom, de nagyon magabiztosak vagytok páran, és el sem tudjátok képzelni, hogy neadjisten a Madrid egy szoros bajnokságban esetleg bekasszírozza a végén a serlegetvagy azt, hogy netalán a Barca cím nélkül zárja az évet. Természetesen én sem mondom, hogy így lesz, mert jelenleg úgy tartom, ahol indul a Barca, ott főesélyes.
De az esély csak egy lehetőség a sikerre. nem maga a siker
Csakhogy ezen túl tudjatok lépni, CR nem csókolt címert, Benzema volt az!de hát a Madrid ott elkúrta, h megvette az anti Ronaldot, aki rögtön mezcsókolással próbált benyalni néhány divatmadridistának...
zlatan és alves is mezcsókolással nyalta be magát a divatbarcásoknak, mint te.
max az első pár meccsen...Aztán utána muszáj lesz leültetni végre a padra!és hát ugye ha 4-4-2..akkor raul alap kezdő lesz..sztem.
Padozni senki sem akar...De muszáj lesz valakinek, vagy valakiknek. Higu mégmindig kérdéses, hiába lőtt elég sok gólt, van még hova fejlődnie. Az előszezonban meg pocsék volt eddig. Raúl meg kezdett már eleget!Három csatár.
Mindhárom akkora sztár, hogy nem akar padozni.
Hát persze!
Raúl mellet annyi, hogy ő maga a Real Madrid.
Három csatár.mezeibela írta:hát igen azért énis jobban elnéznék egy benzema higuain csatársort mint egy benzema rault...sajnos pellegrini a 4-4-2es felállást preferálja tehát azt amit szeretnék(Jopár madridistával együtt) elis lehet felejteni =/
és hát ugye ha 4-4-2..akkor raul alap kezdő lesz..sztem.
palesz77 írta:köszi szépen. amúgy érdekes. szerintema a Real nem becsüli meg annyira Hiquaint mint kéne. pedig ő tényleg jó játékos.mezeibela írta:eddig:
ez hatalmashölör írta:http://holnapiujsag.blog.hu/2009/08/05/ ... olt_a_real
hahaha, muhahaha, nem is kell hozzá más kommentár
palesz77 írta:hy. mivel ez a Barca vs Real topic, itt kérdezem megvalaki "felrajzolná" nekem, hogy milyen felállással játszott eddig a Madrid? és valami madridista meg írja már le, hogy mi lesz jövőre a kezdő(tudom, hogy csak "találgatás", de biztodss jobban ismerik a madrid erősségeit mint én...
) előre is kösz, sokat segítenétek
Ki volt az a 8 idióta, aki erre szavazott?Eurobarca szavazás írta:Ne szavazz, ha egy esetleges új igazolás még változtathat véleményeden, a lista bővül.
Szerva itt, csere ottalbicelesteX írta:Ha idén megvesz a madrid mindenkit akit tud akkor jövőre kit fognak lízingelni????![]()
![]()
nem tudom észrevetted-e, hogy itt most hosszútávra terveztek csapatot. a Real jövő évi alapkezdőjének (nálam Iker-SR-Pepe-Albiol-Marci-Xabi-Lass-Granero-Kaká-CR-Benzema) átlagéletkora 25 év alatt van, e legidősebb Xabi és IkerHa idén megvesz a madrid mindenkit akit tud akkor jövőre kit fognak lízingelni????
zlatan és alves is mezcsókolással nyalta be magát a divatbarcásoknak, mint te.de hát a Madrid ott elkúrta, h megvette az anti Ronaldot, aki rögtön mezcsókolással próbált benyalni néhány divatmadridistának...
kikapott a madrid ez tény. majd meglátjuk mi lesz a blben. de ha neked ekkora az arcod, menjél fogadni, hogy a madrid mindenkitől kikap, és veszítsél egy vagyont, mert ez a csapat oda fog érni a csúcsra, és nem fog mindenkitől 8-0ra kikapni.Egyébként meg a Juventus is verte őket, mint a huzat, és nem kifogás az, h felk meccs volt, mert BL-meccsen még csúnyább lett volna a vége, szóval felesleges a rizsa..
Én Guardiolát már most nagyobb edzőnek tartom. Egy csomó új dolog jelent meg a játékunkban. Most is 4-3-3ban toljuk, és most is ugyanaz a játék filozófia, de mig Rijkaardal csak a támadójáték volt világklasszis, igy most Peppel a védekezésünk is az. Idén sokkal több kontrából szerzett gólt, sokkal több szöglet és beadás után született gólt láttunk, a magas emberek új lehetőségeket hoztak. Egy csomó minden megvolt, amit Rijkaardnál hiányoltam. Pepnél még egy vmit hiányolok, az átlövéseket, de remélem Ibra ezen is enyhit.(Itt megjegyezném, hogy anno Rijkaard is egy kisebbfajta istenség volt a Barcások körében, kb. mint most Pep. Kövezzetek meg, de nekem szimpatikusabb az exedzőtök).
Ibrára is ezt mondanád? Sztem kb. mindenki mezcsókolással próbál benyalni a bemutatásán, de Ronaldo elég régóta akart menni a Realba ahhoz, h ez őszinte lehessenRonaldinho_80 írta:Ronaldot, aki rögtön mezcsókolással próbált benyalni néhány divatmadridistának..
Sztem meg kifogás, mert mire a BL-ben összefutnak már sokkal jobban összeszokott lesz sajnos a Real. Amúgy meg nem tudom milyen következtetéseket vonsz le egy olyan meccsből, ahol a gólok csak rögzített szitukból történtek. Ha márciusban a Juve nem gyakorolja be a úgy a szögleteket, akkor máris a Madrid megy tovább a BLben.Ronaldinho_80 írta:Egyébként meg a Juventus is verte őket, mint a huzat, és nem kifogás az, h felk meccs volt, mert BL-meccsen még csúnyább lett volna a vége, szóval felesleges a rizsa..