barca99 írta:
Végülis igaz. Ha nincs igény, javítások sem lesznek. Mindenkinek megfelel a FIFA, NFS (NBA, NHL, NFL...) széria, mert ráírják a "húzónevet" azzal meg a szrt is el lehet adni. De itt sem ez a lényeg, hanem hogy még jóformán mindig a 98-as arc-alapokat használják.
igény van,de mint mondtam,szerintem szükségtelen,hogy az ea játékosok ezreit kreálja meg. a jobb játékosok,akiket tényleg sokan ismernek,azok meg vannak csinálva,helyenként jobban,néhol rosszabbul,ez igaz.
biztos kicsik az igényeim,de nekem megfelel az,ami most van..
barca99 írta:
Az értő olvasás hiánya is elég komolytalan. Bár a 07-ban biztos volt különbség az online és offline játékmenet között, viszont itt az alapvető fizikáról van szó. Simán betanulható a játék. 07 után a 08-at egyből word classon kezdtem és semmi kihívás nem volt benne. Pl. 4-3-3-ban 2 óra alatt meg lehet tanulni, hogy fuss el az egyik csatárral, majd (akár) null szögből úgy lődd rá, hogy a másik két csatár valamelyike elé üsse ki.
Ja, és továbbra is: VAN online mód a PES-ben.
megértettem mit mondtál,kösz.
szerintem nem betanulható a játék,persze a kapus mozgása be van határolva,megvan az a 20-30 'vetődési modell',amit használ a gép,de ezzel mi a baj? mesterséges intelligenciát kellene kapni a hálóőrnek,vagy mi? egyébként ha annyira betanulható akkor szívesen játszok Veled egy meccset,ott megmutathatod,hogy mit 'tanultál'..

online mód meg lehet,hogy van a pesben is,de valamiért mégis fifa bajnokságot rendezünk odaát..
barca99 írta:
Valószínűleg azoknak, akik életükben nem láttak még labdát.

Szimulátornak egyáltalán nem lehet nevezni, mivel arcade játék. Úgy van megcsinálva, hogy könnyen játszható legyen, még ha el is tér a valóságtól. Mivel így lesz eléggé népszerű. Ott van pl. az NFS széria, az is arcade játék. És nem azért, mert nem törik a kocsi (vagy az újabbakban törik?), hanem mert úgy tapad, lassul, fordul etc. aminek köze nincs a valósághoz.
ebben igazad van,ez tény,a pes szimulátor,a fifa árkád játék.
elírtam az előbb,elnézést.
én értékelem,hogy a pes reális,meg élethű a fizikája,de nem tehetek róla,hogy egyszerűen nem jön be. az egész hangulata,a játékosok mozgása,meg amiket Te is leírtál.
most akkor jó ez a realizmus,ha ennyi hibát találtál Te is benne?
valakinek igen,valakinek nem.
az nfs-résszel egyetértek.
ezért jó a fifa-pes összehasonlítás,mert sosincs vége,abszolút parttalan vita,egyikőnk sem fogja meggyőzni a másikat.
ami biztos,én maradok a fifánál,játszok ezentúl is online és hallgatom hajdú b. és faragó r. 'unalmas' kommentárjait.