Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagyatyesz írta: Szerintem is szükségesebb a középhátvéd posztnál egy jobb oldali védő, aki helyettesíteheti Alvest. Puyol tud játszani a posztján, de a legjobb mégis az lenne, ha vennénk ide valakit!
Bal oldali támadót is szereznék, mert elől is kevés a rutinos játékos! Messi - Ibra - Henry oké, és még talán Bojan, akiknek van rutinja, és ez kevés! Lesznek itt sérülédek, eltiltások, rotálás, és kéne még valaki! Iniesta igaz feljebb tud lépni, de az akkor középen lennénk kevesen, és szerintem Ini középpályán az igazi! A fiatalok at lassan és fokozatosan kell beépíteni a csapatba, uh én leginkább csak kupameccsen számítanék rájuk komolyan!
CFirpo3 írta:Egyet értek. Ezért is lenne egyszerűbb egy védekezőközéppályást igazolni és akkor Touré vagy Busquets helyettesítené Xaviékat.kanty írta:
Abban igazad van, h kellene még egy ember, de nagyon nehéz olyat találni aki elég jó és még azt is elviseli, h ''csak'' csereként számitanak rá. Ez kreativ közzéppályás az a poszt ahol az árak elég magasak és szerintem idén már nem lesz több 20-30 milliós igazolásunk.
A szélre nem érdemes igazolni, csak azért, hogy legyen ott valaki. Ribery volt az egyetlen megfelelő játékos oda, de ő már esélytelen.
Egyet értek. Ezért is lenne egyszerűbb egy védekezőközéppályást igazolni és akkor Touré vagy Busquets helyettesítené Xaviékat.kanty írta:
Abban igazad van, h kellene még egy ember, de nagyon nehéz olyat találni aki elég jó és még azt is elviseli, h ''csak'' csereként számitanak rá. Ez kreativ közzéppályás az a poszt ahol az árak elég magasak és szerintem idén már nem lesz több 20-30 milliós igazolásunk.
Abban igazad van, h kellene még egy ember, de nagyon nehéz olyat találni aki elég jó és még azt is elviseli, h ''csak'' csereként számitanak rá. Ez kreativ közzéppályás az a poszt ahol az árak elég magasak és szerintem idén már nem lesz több 20-30 milliós igazolásunk.lionelmessi19 írta: Ide mindenképp akarok minimum egy embert. Csak az a gond hogy az ötleteim szűkösek, és nem megvalósíthatóak. Bár valószínűleg túl válogatós vagyok, hiszen mégiscsak csereemberről volna szó.
E.
Én úgy értettem, h ha Mata jönne akkor nem kellene Ininek Henry helyére fellépni és akkor Iniesta, Xavi Busquets, Toure, Keita, Dos Santos? elégen lennének.lionelmessi19 írta:Mata szélső támadó, szélső középpályás. Egyáltalán nem lenne jó megoldás.kanty írta:
a középpalyára tény, h még kellene egy ember.Mata jó megoldás lenne, de az ő érkezésére sok esélyt nem látok.
Mata szélső támadó, szélső középpályás. Egyáltalán nem lenne jó megoldás.kanty írta:
a középpalyára tény, h még kellene egy ember.Mata jó megoldás lenne, de az ő érkezésére sok esélyt nem látok.
Teljesen egyetértek veled.Középső védő van elég.H a védőről beszélünk akkor Alves csere kellene még egy, mert igaz h Puyol megoldja de az csak kényszer.Kellene egy vérbeli szélsővédő. aki a kevédbé fontos mecseken Dani helyet játszana.lionelmessi19 írta:Én meg inkább arra szavaznék, hogy arra a két posztunkra elégedjünk meg 3 potenciális kezdőjátékossal (Rafa, Puyol, Piqué), egy plusz felépülővel (Milito), egy csere emberrel (Henrique), egy ifivel (Muniesa) és két jokerrel (Abidal, Touré). Van tehát alapból négy játékosunk, és még minimum plusz 3at tudunk teremteni szükség esetén, két azaz 2 posztra összesen.
Elképzelni sem tudom, hogy miért igazonánk még középső védőt, hacsak azért nem mert Militoban már nem bízunk, Rafa és Puyol meg öregednek. De akkor is van időnk bőven, egyelőre fölösleges volna költeni, inkább megnézni hogyan játszik Henrique, Cáceres, Muniesa. És még biztos van más is a fiataloknál, valakire konkrétan is emlékszem csak nem ugrik be.
Középpályást, méghozzá a támadó fajtából, de gyorsan, és akkor másra nincs is szükségünk igazán.
A portugál bajnokságot figyelemmel követem.barca99 írta:Láttad is őket játsszani
Láttad is őket játsszani (nem egy-egy meccsen), vagy csak az ukrán körül nem akkora hype? Meglepne, ha egy falábút akarna idehozni a technikai vezetés.Varatrix írta:Mindenesetre Bruno Alves és David Luis neve mellett nem fest valami jól a Chygrinsky név.
Ibra topikbingyo írta: http://www.elmundodeportivo.es/fcbarcelona/index.html na ez jo lenne!
úgy hiszem pep nem számol majd henriquevel. máskülönben nem értem minek középső védő. bár ő jobban tudja mint én. kompany jó spíler, de nem hiszem hogy a sziti elengedné mikor tavaly vették meg. fantát ugye nem ismerjük, én legalább is egyszer sem láttam játszani. evans meg hát ki tudja. a mencseszerben nem játszik, alkesz nem igazán bízik benne. de mint tudjuk, pique is igy került ide, aztán lásd mekkora player lett belole...Zlatan Boy írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... es-to.html
Üdv.sráccok!!!!!Én ennek a hirnek azért örülök mert az egyik kedvenc játékosom is alternativaként szerepel hogy pontositsak: VINCENT KOMPANY az.![]()
![]()
Nekem a Fifában meg a PESben is.Mikaos írta:Kompany számomra eddig csak egyetlen egy helyen bizonyított: a Football Manager nevű játékban![]()
Olvastam én is e hírt, és én meg nem örülnék nekiZlatan Boy írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... es-to.html
Üdv.sráccok!!!!!Én ennek a hirnek azért örülök mert az egyik kedvenc játékosom is alternativaként szerepel hogy pontositsak: VINCENT KOMPANY az.![]()
![]()
Lehet hogy van különbség, de nem egy poszton játszanak és ez az igazi lényeg.kristop írta:olcsóbb, de nem véletlenül. minőségbeli különbség is vanSanama írta: Mondjuk még az a maximum 22milio is kevesebb,mint egy Mascheranoért kért 30, nem? Ha már a KP kérdés.
Mondok egy nevet. Cani pölö nem hiszem, hogy olyan brutál sokba kerülne. Szerintem igencsak jó játékos lenne a padra, középen is szélen is bevethető.maister6000cm3 írta:Majdnem mindenben egyetértek veled!...majdnem...grecki írta:Számomra meglepő a topik szavazásának eredménye. Legutóbb úgy rémlik arra voksoltak a legtöbben, hogy maradjon Eto'o, most meg utcahosszal a Ibra vezet. No mind1.
Továbbra sem értem, hogy miért nem akar Guardiola igazolni valakit Alves mögé. Úgy érzem (bár általában nem szoktak bejönni a megérzéseim, nem hiába, hisz nem vagyok nő), hogy emiatt pórul fogunk járni a következő idényben.
Illetve, ha az cápavadász is elhagyja a csapatot, akkor igencsak kellene valakit igazolni a középpályára. Thiago úgy fest nem szerepel a tervekben, úgyhogy egy megbízható - olcsó - középpályást még el tudnék képzelni. (Mondjuk olyat, aki a széleken is megállja a helyét.)
az utolsó mondatod nem helytálló, mivel egy olyan belsőküzéppályás aki szélen is meg állja a helyét nem olcsó...megjegyzem tudom milyen egy szélső dolga hiszen én magam is az vagyok...és akik a belső középpályáról ugranak be helyettesíteni többnyire bárhol megállják a helyüket... ebből csak azt akarom hihozni hogy az ilyen álltalában nem kis pénzért igazolható... pl iniesta (jó tudom ő világklasszis és te nem olyanra gondoltál, de a lényeg hogy aki középpályán bárhol megállja a helyét az ha egy ilyen csapatban világklasszissá nőheti ki magát és éppen ezért nem adják őket olcsón a klubbok)
bocs az OFF-ért