Igenember, Másnaposok.kanty írta:Valaki nem tud vmi ütös vigjátékot vagy akciót ajánlani?

Akció: G.I.Joe, tegnap volt a premiere mozikban, nekem is csak ajánlották.

Igenember, Másnaposok.kanty írta:Valaki nem tud vmi ütös vigjátékot vagy akciót ajánlani?
így van, régi klasszikus, rengetegszer adja a tévé még mindig,azt hiszem főleg rtl, minden évben legalább egyszer lemegy az tuti. jól állt Stallonénak ez a szerep is.Fecooo írta:egyike az örök klasszikusoknak, amit röhögés nélkül még 100adjára is nehéz megnéznikanty írta:Most néztem meg az ''Oscar'' cimű filmet...hatalmas![]()
Stallone nagyot alakit benne, másik oldaláról is megismerhetjük.Nem az atom kemény akció hős.Nem új film, de érdemes megnézni.
nekem egyik kedvenc filmem
nem tudom hányszor láttam már
Én is nagyon szeretem.Fecooo írta:egyike az örök klasszikusoknak, amit röhögés nélkül még 100adjára is nehéz megnéznikanty írta:Most néztem meg az ''Oscar'' cimű filmet...hatalmas![]()
Stallone nagyot alakit benne, másik oldaláról is megismerhetjük.Nem az atom kemény akció hős.Nem új film, de érdemes megnézni.
nekem egyik kedvenc filmem
nem tudom hányszor láttam már
egyike az örök klasszikusoknak, amit röhögés nélkül még 100adjára is nehéz megnéznikanty írta:Most néztem meg az ''Oscar'' cimű filmet...hatalmas![]()
PomponsrácokHunter91 írta:Légyszi ajánljatok nekem jó vígjátékokat, ami 2008-2009 között jelent meg!
Köszi
Köszi, amint tehetem megnézem!matyi02 írta:MásnaposokHunter91 írta:Légyszi ajánljatok nekem jó vígjátékokat, ami 2008-2009 között jelent meg!
KösziHa már láttad akkor is nézd meg még 1x-2x garantált a szórakozás
Real Margit-Fc Barcelona 2-6 xD
MásnaposokHunter91 írta:Légyszi ajánljatok nekem jó vígjátékokat, ami 2008-2009 között jelent meg!
Köszi
Elég hamar eltűnt, hátha nem látta valaki.barca99 írta:Van két film, amik elég régiek (90-es évek, minimum), és mind a kettőből egy-egy részlet maradt meg. Leírom mik ezek, hátha valaki meg tudja mondani, melyik filmekről van szó. Remélem sikerül végre olyat kérdeznem, amire tud is valaki válaszolni.Előre is elnézést ha véletlenül félrevezetek valakit.
Ja, és egyáltalán nem biztos, hogy kulcsjelenetekről van szó, ennyi rémlik, ez szokott előtörni a tudattalanomból.
Szóval:
'A' film: Szellemes filmnek rémlik (fogalmazás rulz), mintha egy fiatal srácnak kihullott volna a haja, aztán valami hangot hall, hogy készítsen egy "koktélt" mindenféle vacakból, amitől visszanő a haja. Aztán mintha eléggé intenzív lett volna a hatás, és hosszú haja nőtt volna. A Poltergiest rémlik, de nem vagyok benne biztos, de hátha valaki megcáfol vagy megerősít, esetleg még rá is ismer a filmre.
'B' film: Két fiatal srác szökésben (?) van, valami nagyvárosban, egy sikátorban megtámadják őket, mire az egyik srác egy kést vesz elő, a csuklójához szorítja, és azt mondja, hogy AIDS-es, elvágja az ereit és megfertőzi őket, ha nem hagyják elmenni őket. Arra pontosan nem emlékszem, hogy csak blöfföl-e a betegséggel kacsolatban, viszont olyasmi igen, hogy a támadók végül elengedik őket.
Nem sok a segítség, de időnként "előtörnek" ezek a jelenetek, és idegesít, hogy nem tudom, melyik filmek lehetnek ezek.
Tényleg nagyon eltalált pillanat.Szandi írta:Én ezt a részt ebben a verzióban preferálom:
http://www.youtube.com/watch?v=5tDgPqFS ... re=related
A vágás és a zene viszonyára hívnám fel a figyelmet...meg ahogy 0.28 körül Kulka bekúszik háttal..kész
Bizony rendkívül tanító nem csak Feri, de az egész sorozat, és remek korrajz.Ozsi írta: Vágási Feri bölcsességei pedig elgondolkodtatóak kellene lennie mindenkinek.
Én ezt a részt ebben a verzióban preferálom:
http://www.youtube.com/watch?v=bYHLlhHM ... re=relatedKralo írta:Hogyan hagyhattátok ki a legjobbat?![]()
Szomszédok
http://www.youtube.com/watch?v=fTGEG9O1Gxo#t=1m15s
http://www.youtube.com/watch?v=xRf1MlBV ... re=related
reggel volt egy üveg sör..
Könnyesre szoktam magam nevetni, akkora jelenetek vannak.
nah, ezt hogy hagyhattam kiozsimiki írta:Egy Rém Rendes család
himym be se fér???ozsimiki írta:Vígjáték sori:
Jó Barátok
Egy Rém Rendes család
Chuck (nem csak vígjáték,de inkább az)
Nekem benne van a top3ba, első szezon nagyon állat volt, 3-4. kicsit erőltetett már, de akkor is jól elszórakoztatottDaNiAlVeS8 írta:hu vannak itt hatalmas prison break fanok mint én?:D
nemtudom ti hogy vagytok vele de énimádom ... 4évad részeit 5* tuti láttam már és nem bírom megunni...