Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég jó FM-es vagy igaz?varnagykrisztian írta:Üdv mindenkinek.A FM 2010-re várva kezdtem egy karriert az FM 2009 legfrisseb (2010) adatbázisával.A felkészülési időszakban megpróbáltam ugyanazokkal játszani mint a valóságban a barca, csak az Al-Ahly nem akart összejönni helyettük a Boca-val mérkőztem meg:
Tottenham 5:0 g:Henry(2), Ibrahimovic, Puyol, Toure
Boca Juniors 3:0 g:Iniesta, Ibrahimovic, Messi
LA Galaxy 1:1 g:Xavi
Seattle Sounders 3:0 g:Henry(2), Gudjohnsen
Chivas 6:0 g:Keita(2), Henry, Gudjohnsen, Bojan, Cáceres
Manchester City 3:3 g:Ibrahimovic, Keita, Gai Assulin
6 mérkőzés, 4 győzelem, 2 döntetlen, 21 rugott, 4 kapott gól
véleményeket várok
FOLYT.KÖV.
Perrero írta: Velem is volt ilyen, akkor azt csináltam, hogy csaltam párszáz milliót, megvettem a klubot, akkor mentem rá h érdekel a szerződés, eladtam a klubot, aláírtam, majd a pénzt amit az elöző csapatért kaptam azt odaadtam az újnak
sneco7 írta:
Chonggy: Elvileg kell legyen olyan,hogy lemondás,mert különben csak akkor tudsz kilépni a szerződésedből,ha kivásárolnak onnan!Jelentkezz be az ATm-hez,hátha szerződést kinálnak és akkor kivásárolnak!
Hát elvileg 30 év fölött alapból elkezdenek visszaesni az értékek...főleg a fizikai értékek.Barcaádám írta:az normális hogy 31 évesen Henry kezd leépülni?(visszaesnek a tulajdonságai)
UI: nem a mostani játékba van
MR. TROMORT777 írta:a 08-ban le lehet mondani, tehát szerintem a 09-be is lehetchonggy írta:a FIFA MANAGER 2009-ben a kontraktust félbe lehet szakítani??mert valami nagyon .... csapatnál vagyok,az ATM edzőjét elküldték,és azt írja,ideális edző lennék..
a 08-ba fönt a menedzser résznél van, ott ahol van a visszavonulás is
remélem segítetem