Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De van, keresd meg a lejárt szerződésű játékosokat, egy csomó kiöregedett sztárt találsz, csak minden posztra 2t vegyél, mert egy félidő alatt elfáradnakmerx írta:nem tud valaki egy "sztárt" akit össz-vissz 55e euró-ért le lehetne igazolni és max 180e euró évi fizuval beéri?na jó gondolom erre nincs válasz
védelem-középpálya stb. utasítások nincsenek, a játékos utasításoknál kell minden játékosra külön beállítaniLM10 írta:Letöltöttem FM Hungaryról ezt a taktikai elemek cuccost, és ott olyanokat írnak, h külön-külön be lehet azt állítani, h a védelem a középpálya és a csatársorban is más passz stílus legyen. Ezt a játékban hol találom?
a 08-ban le lehet mondani, tehát szerintem a 09-be is lehetchonggy írta:a FIFA MANAGER 2009-ben a kontraktust félbe lehet szakítani??mert valami nagyon .... csapatnál vagyok,az ATM edzőjét elküldték,és azt írja,ideális edző lennék..
sjd írta:Szerintem is megéri csak már nem kapható Mo.-n, Steamről lehet csak leszedni (ott meg regisztrálni kell, meg egyéb átutalási nehézségek...)varnagykrisztian írta:Sziasztok.Olvasgatom a hozzászólásokat és én azt javaslom nektek hogy aki tudja vegye meg a Football Manager-t mert megéri és nincs vele semmi probléma!
Viszont linkelj már egy áruházat ahol elő lehet jegyezni a 2010et mert akkor megtenném
Én csak egyet tudok tanácsolni, méghozzá Zhirkov-al kapcsolatban. Ne játszasd bal hátvédként, hanem ott ahol most Robinho van. Robinhot meg tedd át jobb tkp-ba. Hidd el megéri, 9 szezont húztam le a CSKA-val, szinte minden évben Zhirkov lett az év játékosa. Meg talán még Palombót vkp-ba és helyére Elanot tedd.martin120 írta:Szerintetek jó így a csapatom meg a felállásom?Vagy min változtassak?
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=158601
Elég szépen ügyeskedtél, bár én kicsit változtatnék a taktikai utasitásokon.Lionel85 írta:...
azámPerrero írta:jövünk mint a hunok
martin120 írta:...[/qoute]
Elanot beraknám palombo helyére, palombot meg vkpnak de jong hekyére.
sztem egész jó pár én Elanot játszatnám..martin120 írta:Szerintetek jó így a csapatom meg a felállásom?Vagy min változtassak?
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=158601
nekem is ez vanfcbarca0827 írta:Image Not Found
Perrero ezekkel, mit akartál? Mindkettőre rákattintok és mindkettőnél az jön be, hogy: Image Not FoundPerrero írta:Minek megvenni valamit amit le is lehet tölteni![]()
Többieknek sok beleszólásuk volt a nagyok dolgába
Hűséges gyerek
Szerintem is megéri csak már nem kapható Mo.-n, Steamről lehet csak leszedni (ott meg regisztrálni kell, meg egyéb átutalási nehézségek...)varnagykrisztian írta:Sziasztok.Olvasgatom a hozzászólásokat és én azt javaslom nektek hogy aki tudja vegye meg a Football Manager-t mert megéri és nincs vele semmi probléma!
hát..varnagykrisztian írta:Szerintem mindenki össze tud spórolgatni 10.000- forintot!