Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ha utánaolvasol,egyáltalán nem biztos,sőt keveseknek sikerült elsőre, ha elakadnak az egyik héten,akkor azt ismételni kell,vagy előről kezdeni stb. de ha szabályosan meg tudjuk már csinálni a 6.hét kritériumait,akkor fog elvileg menni a 100fekvő is egymás után.socio66 írta:ja,egy próbát megér,de az ehhez hasonló dolgokat picit kételkedve fogadom azért.ozsimiki írta:ennek a 100as cuccnak nekiveselkedek én is, imádom az ilyen önfejlesztő dolgokat.
100 fekvő rengeteg,most szabályosan úgy 20-25 megy szerintem és azért edzésben vagyok,a vízilabda pedig igencsak erősíti a kart.
szóval ez a szám rengeteg és elég fura,hogy kb heti 20 perc elég ahhoz,hogy ezt elérjem.
de egy próbát megér,ha nem kamu a dolog,akkor hülye lennék nem elvégezni ezt a nem is olyan nehéz cuccot.
aki csinálja,vagy már végzett esetleg,írjon tapasztalatokat.
ja,egy próbát megér,de az ehhez hasonló dolgokat picit kételkedve fogadom azért.ozsimiki írta:ennek a 100as cuccnak nekiveselkedek én is, imádom az ilyen önfejlesztő dolgokat.
Ezekből válogathatszI Love Barça! írta:valami amit otthon is lehet csinálni és nem kell edzőterembe járni?
mellre kéne.ja és fekvőből kb mennyi a jó?mármint 1 nap hányat és milyen beosztásban?
I Love Barça! írta:valami amit otthon is lehet csinálni és nem kell edzőterembe járni?
mellre kéne.ja és fekvőből kb mennyi a jó?mármint 1 nap hányat és milyen beosztásban?
Új fórumozók, új igények!!:)Zsolti írta:ez itt ez mi ez ez??![]()
több komolyságot vártam az eurobarcától...![]()