anno volt egy cikk a madridistán,hogy lehet kérdezni valami madrider újságíróféleségtől.
nekem is volt egy kérdésem hozzá,bár picit cinikus volt,azért remélem válaszolt arra is.
be tudná valaki linkelni ezt az interjúszerűséget?
gondolom már megvan azóta.
Pont most írta az egyik modi, hogy még nem reagált a [auto_cenzúra], szóval még nincs meg a cikk.
ez lenne a legjobb
-------------Casillas----------
Ramos ---- Pepe-----Albiol----Marcelo
---------Xabi/úgy néz ki meglessz/---Lass
CR-----------------Kaká-------------Robben /Granero
-----------------Benzema ----------------
nagyjából hasonlót képzel el mindenki, illetve még focis oldalakon is hasonló van. Csak pellegrini nagyon ragaszkodik ehhez a 4-4-2-höz...

Remélem csak eddig, és most már kakával átállunk az egy ékes játékra. de üszintén szólva a felállás annyira nem lényeges, a Lass-Xabi(ha meglesz) közép a biztos igazából, az előttük lévő 4 játékos meg elég szabadon fog játszani szerintem. ugye kaká, CR nagyon gólerős, Benzema szeret visszalépni labdáért, és Robben/Granero (ide lenne a csúcs még ribery

, de talán majd jövőre) se jön zavarba a kapu előtt. Viszont a szabad mozgású támadóknak elég jól össze kell szokniuk, én november-december környékére várom a 90%-osan kész madridot. Ebből is következően a BL-re nagyobb esélyt látok, mint a bajnokságra.